Kirjoittaja Viesti
Härski
LähetäLähetetty: 11.6.2006, 22:30

OK, kiitos kaikille, domaini on avattu kaikille joten tämä ketju päättyy

Tästä voi lukea missä deittiä ja kuvagalleriaa voi käytätä ja kirjoitella palautetta

http://www.seksitreffit.com/forum/viewforum.php?f=34
Härski
LähetäLähetetty: 16.5.2006, 21:44

HALLOOTA, HALLOOTA! Uusi päivitys on vihdoin asennettu.

Kaikkille yllä oleville on annettu pääsy tuohon osaan forumista tuolla SUHTEET JA SEURAN ETSIMINEN missä on otsikko Deitti- ja kuvagallerian testi.

Eli lukaiskaa sieltä ohjeita ja siellä on yksi tämän päivän päiväyksellä varustettu ketju mihin voi heittää kokemuksia. Eli mielellään ihan paljonkin saa kokeilla ja rekisteröityä vaikka moneen kertaan ja latailal vaikka monia kuvia ja heitellä kavereiden kuviin viestejä ja privaviestejä jne.

Kertokaa ongelmiasta niin ratkotaan.
Härski
LähetäLähetetty: 15.5.2006, 22:19

Joo, kiitos kaikille, odottelen muutamaa päivitystä tohon ohjelmaan, piti tulla tänään muttei ole vielä tullut, laitan ne ja sitten päästän teidät jotka tossa listassa on sinne testailemaan.
Kalle
LähetäLähetetty: 15.5.2006, 21:38

Härski Härskinen!

Yllättävän sinkkuuden iskettyä ilmottaudun ilomielin palvelukseen. Very Happy
Toivotaan, että aika riittää käyttökelpoisen informaation tuottamiseen.
Sara
LähetäLähetetty: 11.5.2006, 14:18

tämä kans haluu mukaan Rolling Eyes Rolling Eyes
sexyboy82
LähetäLähetetty: 10.5.2006, 13:15

[img] Koe eläimeks.. toki jos vaan mahtuupi vielä..[/img]
Härski
LähetäLähetetty: 9.5.2006, 20:44

Yöllä siirretään toi saitti uudelle palvelimelle ja varmaan saadaan jotain päivityksiä huomenna, että parin päivän kuluttua katson taas tätä listaa ja halukkaita REKISTERÖITYNEITÄ otan sitten mukana loppuviikosta.
assa
LähetäLähetetty: 9.5.2006, 19:53

Lukisitte edes mitä edellytettiin, oli selkeä maininta että foorumille rekisteröityminen on ehdoton vaatimus.

Ja juki aivan turhaan venytti koko viestin quoteen...
juki40
LähetäLähetetty: 9.5.2006, 16:43

minäkin haluaisin kovasti mukaan!!!
Härski kirjoitti:
Koekaniinin ei tarvitse ymmärtää tietokoneista mitään mutta olisi isoksi eduksi jos on käyttänyt erilaisia deittiohjelmia tai kuvagallerioita netissä.

Eli nyt ollaan niin pitkällä että toi uusi deitti ja kuvagalleria on bugitestausvaiheessa.

Siinä ei vielä ole kuin ihan perusominaisuudet ja minimalistinen ulkoasu ja niitä kokeillaan. Vielä on lista asioita mistä tiedetään että ei ihan toimi.

Mutta aloitan pikkuhiljaa kenttätestauksen, eli jos olet halukas kokeilemaan uutta kuvagalleria ja deittiohjelmaa ja kertomaan mikä ei toimi ja mitkä on tärkeimmät asiat mitä pitää lisätä, niin ilmoittaudu koekaniiniksi. Homma on ihan vaaratonta, joten kotivakuutuksen kattavuutta ei tarvitse tarkistaa Cool

Eli aluksi en voi ottaa kovin montaa koekaniinia, koska hukumme parannusehdotuksiin ja jo nyt mulla on 10 kohdan lista mitä superkoodarimme ei ole ehtinyt toteuttaa. Mutta silti haluaisin muutaman aktiivisen ihmisen ryhmän kertomaan mitä tarttisi tehdä.

Ilmoittautuminen tapahtuu niin että vastaa tähän ketjuun ja kerro halukkuutesi, pari sanaa itsestäsi on myös eduksi, jos et ole forumin aktiivisimpia osallistujia.

Kirjautuminen tälle forumille on ihan ehdoton edellytys että pääsee koekaniiniksi.

Jos ehdokkaita tulee enemmän kuin meillä on resursseja ottaa mukaan, niin valitsen sen mukaan kuinka aktiivinen on ollut tällä forumilla.

Kukaan ei saa loukkaantua jos kestää viikko tai pari että otan yhteyttä asian tiimoilta, kaikki toki pääsee mukaan uuteen deitti ja kuvagalleriaohjelman käyttäjäksi viimeistään kun se julkaistaan ja parannusehdotuksia otetaan vastaan ikuisesti.

Deitti- ja kuvagalleriaohjelmassa on mahdollisuus että etsii vain ystävää tai että vain käyttää kuvagalleriaominaisuutta eikä ole ystävänhaussa mukana, joten soveltuu hyvin myös uskollisessa parisuhteessa eläville. (Ylläpito muuten kannustaa ihmisiä uskolliseen parisuhteeseen, se ehkä ei aina tule sanotuksi mutta minä ja Henry Lake ollaan uskollista sorttia itse, vaikkei se näkemys välity meillä myynnissä olevista videoista).

Eli laita tietosi tähän alle ja minä tästä sitten poimin siinä järjestyksessä kun ehditään ottamaan uusia uhreja kokeilemaan. Ei kannata kysellä asiasta erikseen, koska minä luen vain alle (toivottavasti) kertyvää listaa ehdokkaista ja sitten jonain päivänä kaikki pääsee mukaan.

Jos sinun antamiasi parannusehdotuksia ei resurssien puutteessa voi heti toteuttaa ja kestää viikkoja, kuukausia tai vuosia niin siitä ei pidä pahastua, meillä on rajalliset resurssit ja myös parannusehdotukset joita ei voida toteuttaa ovat meille arvokkaita, koska ne auttavat tekemään päätöksiä.

Ja vielä kerran, jos sinä et ehdi tai pääse koekaniiniryhmään niin siitä ei saa loukkaantua, meillä on rajalliset resurssit kaikkeen ja meillä ainoa päämäärä on annetuissa resursseissa saada maailman paras ilmainen deitti ja kuvagalleria nettiin, eikä pistää forumilaisia paremmuusjärjestykseen. Kiitos.
BMX
LähetäLähetetty: 9.5.2006, 14:44

Vieläkö mahtuu mukaan?
tuhma28v20cm05a
LähetäLähetetty: 9.5.2006, 10:35

Mikäpä ettei.Oishan se mukava olla mukana kehittämässä uusia ideoita.
Vieras
LähetäLähetetty: 9.5.2006, 10:34

Mikäpä ettei.Oishan se mukava olla mukana kehittämässä uusia ideoita.
Arit73
LähetäLähetetty: 7.5.2006, 10:47

vosihan tuota uuta asiaa kokeilla
Härski
LähetäLähetetty: 6.5.2006, 23:26

OK; eli kaikille tuossa yläpuolella ^ olen nyt laittanut pääsyn tuonne keskusteluosioon liittyen uuteen deitti- ja kuvagalleriaohjelmana. Siellä on vähän ohjeita ja salasana ja osoite. Otetaan lisää porukkaa kun teidät on imetty kuiviin Twisted Evil Sunnuntaina olen aika paljon radalla testaamassa auton säätöjä joten vastailen sen jälkeen jos on huolia tms.
cowboi45
LähetäLähetetty: 6.5.2006, 19:50

what a hell ...well why not =sopii,sopii aina on sopinut(ja vaseliinikin on olemassa)

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06