Kirjoittaja Viesti
Kesäheila
LähetäLähetetty: 4.8.2006, 15:17

Aika vähän naisilta tullu kommentteja, tietty vähän vaikea omaa värkkiään verrata ennen ja jälkeen.. Mut ainakin mulla seksi on parantunut 150 prosenttisesti iän / lapsen saamisen jälkeen. Menee vähän aiheen vierestä, mutta kun lasta yritettiin saada ja naitiin silloin kun kuumemittari ja kello käski, niin kyllä siitä oli nautinto aika kaukana..

Lapsen olen saanut aivan normaalisti alateitse, ja en tiedä sitten onko sen ansiota, mutta paikat on kyllä tuntoherkät Laughing ja vaikka kiloja vähän on jäänytkin (eikös niitä yli nelikymppisellä saa ollakkin) niin taitavat olla sen verran sopivissa paikoissa, että pojat tuntuu tykkäävän Wink
Vieras
LähetäLähetetty: 4.8.2006, 14:36

Mä tapasin nyk. vaimoni, kun hän oli 19v. Heti ekana iltana sänkyyn ja seuraava viikko nussittiin aamusta iltaan! Huomasin oitis, et noin nuoreks naiseks hänen pillu oli tosi venymiskykyinen. Mulle se oli ok, kun pidän kokeneemmista naisista ja kalukin on (onneks) yli 2ocm...
Nykyään meillä on 4 lasta ja kaikki tullu alateitse. Pillun ulkonäkö synnytysten ansiosta on "avoin" eli jos vaimo vaan makaa ja levittää jalkansa, niin häplärit roikkuvat ja reikä on auki. Ja jos on vähänkin kiimaliukkautta niin sisään voi työntyä melko helposti... Mutta!!! Temppu onkin siinä et hän pystyy edelleen puristelemaan pillullaan multa mällit jos haluaa pelkällä supistelulla.
Mä oon aina pitänyt isopilluisista naisista ja niitä löytyy myös ei synnyttäneiden joukosta. Venyvään vittuun voi työntää isoja dildoja sekä fistaustakin voi kokeilla (jouluextra)... mut makunsa kullakin.
sonni
LähetäLähetetty: 4.8.2006, 12:11

PS..
Otsikkoon/ foorumiin: "Minne mällit ?" sivulla 4 aiheesta... Wink
touchexx
LähetäLähetetty: 4.8.2006, 11:32

Oman kokemukseni mukaan naisen pillu menee synnytyksen jälkeen korkeintaan "räjähtäneen" näköiseksi mutta tiukkuus senkuin paranee! Eli, jos pitäis valita, nätti mutta löysä vai räjähtänyt mutta tiukka, niin ehdottomasti jälkimmäinen. Razz
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 29.7.2006, 21:33

Ei meillä ainakaan emännän piNppa piloille mennyt lasten tulon myötä. Hetken aikaa oli pientä väljyyttä, ennen kuin paikat palautuivat. Treenaamisen myötä onkin kyydit parantuneet tasolle, josta ei ollut ennen lapsia tietoakaan. Nyt alkavat muksut olla jo niin vanhoja, että saa niistä kyydeistä nauttiakin rauhassa. Razz

snadistisadisti@luukku.com
Vieras
LähetäLähetetty: 19.7.2006, 20:42

Omat kokemukset kertoo että synnyttänyt nainen on parempi.
Useampaa yh-mammaa tullut ajettua ja todella hyvät kyydit saanut..
Ei ehkä tiukkuuden puolesta mutta alapään lihasten hallinta on toisella tasolla kun joittenkin nuorten "tyttöjen" kohdalla..
On ollut tapaus missä nuori nainen on ollu sen verta tiukka ettei meinaa sisään mahtua kunnolla mut sit hommissa ei osaa käyttää alapäätään ja homma on aika p:eestä..
Mutta niin se menee että kokemus tekee mestarin..
Naiset jotka nussii paljon ja treenaa alapäätään on parempia kuin yksikään luonnostaan kisakireä nainen joka ei osaa käyttää niitä lihaksia siellä alapäässä..
Badman
LähetäLähetetty: 21.4.2006, 19:13

Oisko sittenkin niin, että väljä pillu on vain pieni kaluisten miesten propagandaa Smile
Feline
LähetäLähetetty: 20.4.2006, 20:32

Yksi synnytys takana. Sinänsä aika vähän raportoitavaa, että en ole pahemmin testaillut synnytyksen jälkeen (vaikka siitä aikaa onkin). Toimivalta vaikuttaa toki edelleen, tuntoaisti kärsinyt jonkin verran.
Muutoksia joita tuntematon tuskin huomaa, on paljonkin. Jotenkin tuntuu että kaikki on hieman eri paikalla kuin ennen; kuulostaa hullulta mutta lienee vain näitä omin sormin todettavia asioita.
Raportoin lisää jahka kunnolliset koeajot ja märän kelin harjoitukset on tehty. Razz
Arpi hieman kiristää, mikä on outoa, koska sitä tuskin silmällä näkee jos ei osaa katsoa.
Niinkuin moni tässä jo onkin sanonut, niin ei se nyt suinkaan pilalla ole.
Vieras
LähetäLähetetty: 20.4.2006, 20:19

Kyllä se totta on, että lähes poikkeuksetta pillun laatu kärsii synnytyksen / synnytyksien jälkeen. Itse kuiyenkin kokeillut niin montaa reikää, että on pokkaa ottaa kantaa. Niin ja on kaksi omaakin lasta.
Nykyisellä gimmakaverilla ei alapääsynnytyksiä ja pillu on ku 15 vuotiaalla. Ihanan tiukka ja sopivassa kulmassa mun 18cm yltää pohjaan saakka. Kolme vuotta ollaan oltu ja edelleen seisoo, kun ajatteleekin gimmakaverin piukkaa posliinipimppiä. Very Happy
cowboi45
LähetäLähetetty: 20.4.2006, 18:22

kerran oli testiajossa yksi yh (1 lapsi) jolta oli synnytyksessä "karmit" repsahtaneet eli jäi pysyvästi hieman löysäksi ,mutta eipä häntä tuntunut haittaavan eikä minuakaan koska onhan niitä muitakin " holeja" Rolling Eyes Wink
Aapo
LähetäLähetetty: 20.4.2006, 10:34

Omalla muijalla on ollut aina hyvin piukka pimpero ja kolmen synnytyksen jälkeen en voi sanoa sen siitä paljoa ainakaan löystyneen. Aina alussa on se onnellisen ahdas olo kun sinne menee.Nyt on neljäs tulossa, mutta tuskin sekään nyt asiaa miksikään muuttaa.
Mutta kuten todettu pilluja on (onneksi) jokaa sorttia; toisilla se on huljakka luonnostaan.
B2R
LähetäLähetetty: 19.4.2006, 9:35

kaataja kirjoitti:
synnyttäneen naisen pillu on aina arvoitus. .


Eiköhän ne oo aina arvoituksia, ovat sitten synnyttäneitä tai ei.
Caligula
LähetäLähetetty: 19.4.2006, 3:05

kaataja kirjoitti:
synnyttäneen naisen pillu on aina arvoitus. se voi olla tosi löysä tai sitten jos hän on treenannut sitä, niin aivan todella upea ja napakka. Hyvin yksilöllistä. Pääsääntö mielestäni kuitenkin on, että nainen joka ei pidä huolta ulkomuodostaan, ei pidä huolta pillustaan. Eli jos nainen on synnytyksen jälkeen muuten hoitanut itsensä kuntoon, eli ei ole jättänyt "raskauden aiheuttamaa" ylipainoa itseensä, niin hän saattaa ymmärtää kyllä myös pillun tarvitsevan pikku treeniä synnytyksen jälkeen.

Pari synnyttänyttä naista on ollut parempia kuin ei synnyttäneet. Eli se on itsestä kiinni.


Bingo!!!

Se on just näin, mutta hyviä ne aina kuitenkin pilluina molemmat ovat olleet;) Eri juttu on sitten se, että osaako sitä käyttää.. Twisted Evil
kaataja
LähetäLähetetty: 19.4.2006, 2:53

synnyttäneen naisen pillu on aina arvoitus. se voi olla tosi löysä tai sitten jos hän on treenannut sitä, niin aivan todella upea ja napakka. Hyvin yksilöllistä. Pääsääntö mielestäni kuitenkin on, että nainen joka ei pidä huolta ulkomuodostaan, ei pidä huolta pillustaan. Eli jos nainen on synnytyksen jälkeen muuten hoitanut itsensä kuntoon, eli ei ole jättänyt "raskauden aiheuttamaa" ylipainoa itseensä, niin hän saattaa ymmärtää kyllä myös pillun tarvitsevan pikku treeniä synnytyksen jälkeen.

Pari synnyttänyttä naista on ollut parempia kuin ei synnyttäneet. Eli se on itsestä kiinni.
Vieras
LähetäLähetetty: 19.4.2006, 2:33

Pillu vaan paranee 2-3:n synnytyksen jälkeen! Ompa yhdellä jota olen pannut ollut useampiakin synnytyksiä ja hyvin multa sinnekin satsit lensi!

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06