Kirjoittaja Viesti
Liituzka(n)
LähetäLähetetty: 29.9.2007, 16:33

Snadistisadisti kirjoitti:
Tähän väliin uusi aihetta sivuava kysymys, mutta ensin alustus.

Viimeisin sessioni oli luonteeltaan varsin paljon kipua sisältänyt tapaus, jossa vein subin sietokyvyn äärirajoille. En käy tässä kuvailemaan yksityiskohtia, mutta välitön palaute sessiosta oli, että oli aika rajua menoa.

Kuitenkin tunnin verran myöhemmin, matkalla kotiini sain viestin, jossa kiiteltiin kyydeistä. Samanlaista palautetta sitten tuli parin päivän ajan ja sub totesi, ettei oikein ole enää varma identiteetistään samalla tavalla kuin ennen havaittuaan vasta nyt pitävänsä noinkin rajusta kivusta. Sen myöntäminen oli kuulemma vaikeaa, niin itselleen kuin minulle.

Ovatko muut lukijat havainneet itsessään samankaltaisuuksia tässä kuvailtuun? Tunnetteko vaikeaksi myöntää edes itsellenne, että pidätte jostakin, joka ei mielestänne kuulu ns. normaalin seksin pariin.
Vaikkapa jonkin jota on tullut vaikka uteliaisuudesta kokeiltua.


Snadistisadisti@luukku.com



No ihan ensin alkuperäseen aiheeseen sen verran, että jo 5 vuotiaana leikittiin kaverin kanssa harrastavamme seksiä, tytön kanssa. Tyttö oli minua vanhempi ja oli aina se "mies" tai muuten vaan komentamassa mitä piti tehdä. Näitä leikkejä jatkui pitkälle ala-asteelle, kaveri vain vaihtui aina välillä. Seksi pyöri päivittäin mielessä ja olin jatkuvasti kiihottunut. Olen masturboinut niin pitkään kuin muistan ja sama touhu jatkuu edelleen.

Mitään varsinaisesti kinkyä en ole kokeillut (vielä), mutta esim. kun joskus kuvittelin, että anaali seksi olisi ihan kamalaa ja sitä tuli sitten puoli vahingossa kokeiltua, niin aivan säikähdin kun se tuntuikin hyvältä.

Toinen vastaava tapaus oli edellisen miesystäväni kanssa, kun yrittämällä yritin saada häntä sänkyyni. Miespä oli päättänyt ettei varmana tule, mutta kiusaa mua vähän. Kiihotuin aivan älyttömästi siitä, kun mies otti minua kevyesti hiuksista kiinni ja veti kauemmas itsestään, minulla ei ollut lupa koskea mieheen käsin, eikä suulla. Mies näykki hampaillaan aika kipeästi aroista paikoista, enkä silti muista milloin olisin ollut yhtä kiihottunut.

Pelästyin aika paljon, kun huomasin nauttivani tämmösistä asioista. Vaikka olen jo pitkään tiennyt olevani poikkeava seksin suhteen. Olen pienestä asti ollut jonkun asteinen nymfo. Ja se pahentuu mitä vanhemmaksi tulen. Pitipä tuossa kokeilla kokonaista viikkoa, kun olin koko ajan niin kiihottunut, että pienikin hipaisu vastakkaiselta sukupuolelta niin olisin lauennut. Ja olenpa tosiaan monelta mieheltä saanut valituksia siitä, etteivät jaksa enään. Ja moni parisuhdekin on päättynyt siihen.
Hanski58
LähetäLähetetty: 29.9.2007, 13:15

Tuohon viestiketjun eka juttuun (Andyman) viitaten, totean, että minullakin on ollut jo ihan pikkupennusta lähtien samantapaisia fantasioita ja mieltymyksiä. Usein yksin olessani jo ennen kouluikää huomasin, että omien nännien hively tuntuu hyvältä ja samalla kuvittelin, että olen lekurin tutkittavana. Lekuri tutkii joka paikan (jos olin ihan yksin, niin riisuin housut ja paidankin ja koskettelin itteeni samalla). Lopuksi lekuri toteaa, että pojulle pitää nyt vielä antaa pari piikkiä ja ottaa ison injektioruiskun ja pistää sillä mua peppuun ja reiteen. Samalla nipistin itseäni niistä kohdista kynnenpäillä, niin että sattuikin.

Tämä kuvio jatkui ihan aikuisikään asti, myöhemmin käytin jopa neuloja (ompelu tai parsinneula), joilla pistin itseäni. Myös kouluunmenosta oli kuvitelma, että siellä pannaan alastomana pöydälle, jossa lekuri sit tutkii ja pistelee rokotuksia.

Vielä nytkin pistokset tavallaan kiihottavat ja mm. rokotusarpien näkeminen toisilla saa kuvittelemaan, miten siihen on joskus pistetty.

Olen jo 59 v mies (ukkomies).

Onko vastaavia fetissejä muillakin? Voit mailata: Hanski_666@yahoo.com.
Tiinuli
LähetäLähetetty: 1.9.2007, 6:48

Eksyin tänne lukemaan jostain syystä, ja aloin muistella, olen alle koulu ikäisestä asti n. 4-6 vuotiaasta asti jostain syystä ollut äärettöman kiinostunut, pissaamisesta ja olen vieläkin. Olen myös miettinyt mistä tämä johtuu mutta, en ole siihen keksinyt ratkaisusa. Pikkuisena tytön tyllerönä oli jostain syystä kivaa pissata ulkona, sittemmin noin 7v tuli halu hieroa pimpsaa kaikkeen esim, laittaa tyyny/peitto,nalle jne...jalkojen väliin(kun tuntui niin kivalta orgasmia en muista/tiedä saaneeni) ja jostain tuli myös halu pissata jonkun päälle ja kenenkäs muunkaan kuin tietysti rakas pikkusiskoni (raukka mitä on joutunut kokemaan). Leikit keksin minä (tietysti) menimme läheiseen metsään jossa kesin tietysti sellaisen leikin että siskoni 4 vuotias (itse 7v) ei voinut voittaa ja tietysti myös huijasin kumpikin kysy toiselta kysymyksen vuorotellen ja jos oli väärä vastaus joutui tekemään mitä käski, tietysti siskoni vastasi väärin ja käskin hänet selälleen maahan suu auki ja istuin tietysti ajattelematta tiiviisti niinkuin pöntölle ja aloin pissalle (se oli pienen elämäni yksi suurin saavuttamani nautinto plus vahinko) en osannut ajatella että, siskoni ei saanut henkeä kuin nenän kautta enkä huomioinut siskoni rimpuilua hoin vain että kuka leikkiin ryhtyy sen kestäkööt, myöhemmin olen sen sitten tajunnut miksi sisko itki ja rimpuili. tulipas siitä pitkä kertomus minun pienestä asti kinky seikkailuista. -Tiinuli 84
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 17.10.2006, 20:20

Tähän väliin uusi aihetta sivuava kysymys, mutta ensin alustus.

Viimeisin sessioni oli luonteeltaan varsin paljon kipua sisältänyt tapaus, jossa vein subin sietokyvyn äärirajoille. En käy tässä kuvailemaan yksityiskohtia, mutta välitön palaute sessiosta oli, että oli aika rajua menoa.

Kuitenkin tunnin verran myöhemmin, matkalla kotiini sain viestin, jossa kiiteltiin kyydeistä. Samanlaista palautetta sitten tuli parin päivän ajan ja sub totesi, ettei oikein ole enää varma identiteetistään samalla tavalla kuin ennen havaittuaan vasta nyt pitävänsä noinkin rajusta kivusta. Sen myöntäminen oli kuulemma vaikeaa, niin itselleen kuin minulle.

Ovatko muut lukijat havainneet itsessään samankaltaisuuksia tässä kuvailtuun? Tunnetteko vaikeaksi myöntää edes itsellenne, että pidätte jostakin, joka ei mielestänne kuulu ns. normaalin seksin pariin.
Vaikkapa jonkin jota on tullut vaikka uteliaisuudesta kokeiltua.


Snadistisadisti@luukku.com
elanoora
LähetäLähetetty: 1.10.2006, 19:18

Minäkin tunnustan tämän osan itseäni seuranneen mukana niin kauan kuin muistan. Tai no, selkeä muistikuva on siitä, että satuin joskus pienenä näkemään dynastian jakson, jossa mies piti vaimoaan vankina jossakin huoneessa, sitoi ja raiskasi. En osannut vielä lukea tekstejä (olin varmaan 5-6 vuotta), enkä oikeastaan tajunnut mistä oli kyse, mutta muistan silti tuijottaneeni ruutua kuin huumaantuneena. Jotenkin vain tuli hirveän jännä ja utelias olo siitä, sellainen "outo", mutta mukava.

Toinen muistikuva on ajalta 7-8 vuotta, jolloin makoilin yksikseni sängyssä ja haaveilin, että minut oli siepattu ja jouduin alasti tarjoilemaan joillekin pojille. Yhtäkkiä tuli mielettömän upea olo ja valot vain välkkyivät silmissä. Ja vaikka kuinka yritin ajatella tismalleen samaa uudelleen, niin olo ei vain tullut takaisin. Myöhemmällä iällä olen tämän tunnistanut ihka ensimmäiseksi orgasmikseni . Rolling Eyes

Varsinaisen termin ja sen, etten ole ihan tuikitavallinen ymmärsin kuitenkin vasta 18-vuotiaana. Siihen asti ajattelin, että kaikki miehet haluaa olla se joka tekee aloitteet, määrää tahdin ja ottaa naisen. Katkera oli tajuta, ettei se näin menekään.
Hanski58
LähetäLähetetty: 29.9.2006, 8:42

Minulla oli ihan penskasta (alle kouluikäisenä) asti myös samantapaisia fantasioita. Useimmiten ne olivat sellasia, että olin esim. lekurin tutkimuspöydälä ja mulle tehtiin erilaisia juttuja, kivuliaitakin. Yleisin oli pistosten antaminen. Nipistin samalla itseäni pepusta tai reidestä niin että hieman sattui. Myöhemmin otin mukaan neulatkin, sellaiset tavalliset ompeluneulat. Vielä nykysinkin sama fantasia ja "leikki" kiihottaa.
slave
LähetäLähetetty: 2.9.2006, 13:09


Minulla alkoi myös "vietti" tai halu näihin kinky leikkeihin jo ala-aste iässä pidin leikeistä jossa sidotaan ja tietenkin halusin olla se kiinni sidottu.
Sitten joitain vuosia myöhemmin huomasin että "sopiva kipu" kiihottaa minua.Eka kerralla laitoin saunassa pyykkipoikia nänneihini ja kiveksiin ja näiden aikaan saama kipu sai kyrvän heti kovaksi ja runkkaamalla mahtavat orkut. Silloin sai alkunsa nämä S/M leikit joita haluaa kokea aina vain lisää...Kidutan itseäni monesti laittamalla nipistimiä nänneihin,kyrpään,kiveksiin ja reisien sisäpinnalle ja erityisesti pidän sähkö stimuloinnista.

Olen nyt 31-vuotias.
Vieras
LähetäLähetetty: 2.9.2006, 4:45

Andyman kirjoitti:
Vaimo ei tiedä. Enkä kerro!
Niin, minulla on siis ollut taipumuksia jo pienestä saakka ja minusta ne tuntuvat ihan normaalilta. Silloin kuin näitä juttuja harrastan niin olen yksin kotona. Viihdyn ihan hyvin yksin näiden juttujen kanssa eikä minulla ole lainkaan paineita kertoa niistä kellekkään, paitsi tällä palstalla. On ihan kivaa että voi lukea muiden juttuja ja samalla sitten kertoa omista.

Meidän seksielämä kotona ihan normaalia. Siinä mielessä vielä huippu että vaimoni ei ole kertaakaan sanonut "ei". Ollaan oltu yhdessä kahdeksan vuotta ja naimisissa viisi vuotta. Meillä on lapsia.
Hän on aina tehnyt aloitteen sängyssä noin kerran kuukaudessa ja minä sitten useammin.

Vuosien varrella olen pikkuhiljaa aloittanut kevyttä sitoamista, anuksen kiihottamista jne. Viime aikoina olen käyttänyt tekokyrpää ja anustappia kuin olen leikkinyt hänen kanssa. Hän ei ole ikinä sanonnut ei, vaan olen aina saanut leikkiä sängyssä!

Aloitan aina kiihottamalla häntä, hellät kosketukset ja nuolemiset noin puoli tuntia ennen yhdyntää. Olen aina vaimoni kanssa ollut hellävarainen sängyssä ja olen AINA hoitanut orgasmin hänelle ennen kuin olen saannut itse. Myös yhdynnän jälkeen olen AINA koskettanut häntä hellästi, monesti niin että hän nukahtaa sylissäni seksin jälkeen! Siitä hän pitää! Niin minäkin.

Näitä mun juttuja olen aina hoitanut itse ja hyvin toimii näin!





Hmm taidat olla ministeris miehiä? No anyway en haluis et mun faijalla olis tollaset viritykset vehkeidensä ympärillä kun tulen koulusta kotia
Andyman
LähetäLähetetty: 1.9.2006, 23:45

Jep, en ottanutkaan kommenttejasi tuomiona! Minullla on vaan taipumus (taas...) selitellä paljon! Joo, kyllä on käynyt mielessä että mitä jos jotain sattuisi, mutta olen kyllä edennyt harkiten, jos niin voi sanoa.

Noloa olisi roikkua parvekkeelta tamponi suussa ja silitysrauta pereessä kuin vaimo tulee himaan... Laughing
Mitä nyt on netistä paljon seurannut niin tekeväthän ihmiset paljon hurjempia juttuja: neuloja, kuristamista, viiltelyä ja pissaavat ja paskovat toistensa suuhun jne. Em jutut ei ole ihan mun alaa, toki en ole niitä testanutkaan..

Silloin kuin tekee mieli on kyllä kivaa ja kiihottavaa testata rajoja. Mitä enemmän leikin ja testaan sitä paremman orgasmin ja nautinnon saan, ja sehän on ihan ok!
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 1.9.2006, 19:28

En missään tapauksessa ole tuomitsemassa leikkejäsi tai taipumuksiasi millään tavalla. Halusin vain tietää mikä on tilanne parisuhteenne kannalta. Pääasia lienee, että suhde toimii hyvin molempien puolesta.

Muista vain pitää itsesi hengissä noiden sangen hurjalta vaikuttavien kokeilujesi kanssa, saattaisi nimittäin olla melko kurjaa perheen kannalta jos jotakin sattuisi.


Snadistisadisti@luukku.com
Andyman
LähetäLähetetty: 1.9.2006, 19:20

Vaimo ei tiedä. Enkä kerro!
Niin, minulla on siis ollut taipumuksia jo pienestä saakka ja minusta ne tuntuvat ihan normaalilta. Silloin kuin näitä juttuja harrastan niin olen yksin kotona. Viihdyn ihan hyvin yksin näiden juttujen kanssa eikä minulla ole lainkaan paineita kertoa niistä kellekkään, paitsi tällä palstalla. On ihan kivaa että voi lukea muiden juttuja ja samalla sitten kertoa omista.

Meidän seksielämä kotona ihan normaalia. Siinä mielessä vielä huippu että vaimoni ei ole kertaakaan sanonut "ei". Ollaan oltu yhdessä kahdeksan vuotta ja naimisissa viisi vuotta. Meillä on lapsia.
Hän on aina tehnyt aloitteen sängyssä noin kerran kuukaudessa ja minä sitten useammin.

Vuosien varrella olen pikkuhiljaa aloittanut kevyttä sitoamista, anuksen kiihottamista jne. Viime aikoina olen käyttänyt tekokyrpää ja anustappia kuin olen leikkinyt hänen kanssa. Hän ei ole ikinä sanonnut ei, vaan olen aina saanut leikkiä sängyssä!

Aloitan aina kiihottamalla häntä, hellät kosketukset ja nuolemiset noin puoli tuntia ennen yhdyntää. Olen aina vaimoni kanssa ollut hellävarainen sängyssä ja olen AINA hoitanut orgasmin hänelle ennen kuin olen saannut itse. Myös yhdynnän jälkeen olen AINA koskettanut häntä hellästi, monesti niin että hän nukahtaa sylissäni seksin jälkeen! Siitä hän pitää! Niin minäkin.

Näitä mun juttuja olen aina hoitanut itse ja hyvin toimii näin!
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 1.9.2006, 18:55

Andyman missä määrin vaimosi on tietoinen näistä taipumuksistasi ja hyväksyykö hän leikkisi ihan kakistelematta? Vaikutat aika avoimelta tyypiltä näin foorumien suuntaan, onko kotona sama juttu vai haluatko pitää/joudutko pitämään asian enemmän tai vähemmän salassa? Oletteko keskustelleet asiasta vaimosi kanssa?

En kysy vittuillakseni, vaan uteliaisuudestani.


Snadistisadisti@luukku.com
Andyman
LähetäLähetetty: 1.9.2006, 0:38

Edellinen viesti kirjoitti siis minä: Andyman. Vieras lukee nimimerkissä sen takia että olin varmaan kirjautunut automaattisesti ulos kuin pidin hieman taukoa jutun kirjoittamisen aikana.
Vieras
LähetäLähetetty: 1.9.2006, 0:33

Niin homma on jatkunut ja aina vain hurjimpiin juttuihin. Ollesani noin 8 vuotias ja sisko kolme vuotta nuorempi muistan hyvin kuin me mökillä leikittiin sellaista leikkiä että minä kysyin häneltä jotain, ihan mitä vaan ja hänen piti vastata tahallaan väärin.
Väärästä vastauksesta minun tehtävä oli rangaista häntä piiskaamalla (kevyesti) pyllylle ja se tapahtui vessassa. Vein hänet sinne ja pyysin hänet ottamaan housut ja pikkupöksyt pois ja kumartumaan eteenpäin.

Minä annoin piiskaa ja tunsin jotain aivan erikoista kuin hän oli minun vallasani ja tein hänelle jotain "seksuaalista". Hän ei varmaan tajunnut mistään seksuallisuudesta mutta minä kyllä! Hemmetti kuin oli hyvä olo!

Eka spermanlennosta muistan hyvin kuin tuli sellainen pissahätä että oli juostava melkein koko yön pissalla, en tiedä mistä johtuu. Ihan sama juttu tänä päivänä; sperman jälkeen tulee pissa!

Kuin muutaman vuoden olin vetänyt käteen niin tuli sellainen pakottava olo testata jotain "kiellettyä". Eli työnsin vanhempien tällaiset mini-viinapullot (noin 10cm korkeat) peräsuoleen ja sain siitä aivan loistavan nautinnon!
Näitä esineitä työnsin anukseen yhä enemmän ja yhä isompia, ja sitten tuli sitomiset hiljattain mukaan kuvioihin.

Kuminauhoja kyrvän ja pussien ympäri ja kaikki vyöt mitkä himasta löysin niin kiristin jalkojeni ympäri, mahdollisimman ylös. Ja taas työnnettiin esineitä sisään ja lopuksi noin 15 vuotiaana koko hemmetin nyrkki upposi peräsuoleen! Herra jumala mikä tunne!

Nyt siis oli kyrpä sidottu, vyöt vedetty tiukaksi, nyrkki anuksessa ja vielä kuin ei olisi riittänyt niin laitoin vielä nipistimet nänneihin ja reisien sisäpintaan. Edelleen 15 v. Pieni hipaisu terskalle ja kastiketta lensi kuin tykin suusta.

Tätä tein vaikka sisko nukkui samassa huoneessa. Minun oli pakko tehdä itselleni näitä juttuja.

Taas meni muutama vuosi näissä merkeissä ja oli pikku hiljaa keksittävä jotain uutta. Mutta mitä? Mitä olisin vielä voinut tehdä omalle keholle jotta nautinto olisi säilyyt huipussa...?

Huomasin että tiukan paikan tullen niin pidin henkeä ja kyrpä kovettui ihan maksimiin ja spermat lensi entistä voimakkaamin. Ja kiihotus oli ihan eri tasolla!

Olin keksinyt jotain uutta tehdä itselleni! Testasin muovipussit pään ympäri ja vedin jopa sadetakin pään ympäri ja pakkausteipillä kiinni kurkun ympäri. Oli vaarallista touhua. Hommat jatkui vuosi vuodelta ja kerran tein sellaisen tempun että vedin taas äsken mainitsemani remmit, nipistimet, kuminauhat kireäksi ja vielä Jaffapullo perseeseen. Sen jälkeen kylpyameeseen makaamaan.
Proppu reikään, vesi auki, jalat rakentamani telineeseen kiiinni, muovipussi pään ympäri ja teipillä kiinni.

Kurkun ympäri vielä aamutakin vyö ja kireäksi. Sen jälkeen vielä hemmetin makuupussin sisään väärinpäin, eli pujotin sen pään päältä päälleni. Makasin tällä tavalla ammessa jalat sidottuna yläviistoon ja selkä/pää alaspäin. Mitä enemmän amme täyttyi vedellä sitä paniikkiomaiseksi tilanne muuttui. Vedin henkeä minkä pystyin muovipussin sisältä ja tässä vaiheessa jo veden alla. Taistelin tajuttomuutta vastaan ja kuin tuntui että nyt menee taju niin kosketin kevyesti terskaa ja tunsin kuin persereikä supistui rytmikkäästi pidätessään Jaffa-pulloa paksusuolessa ja sitten se tapahtui: sairaan kova orgasmi ja kamalaa huutoa veden alta.

Mutta kyllä oli ihanaa. Tämän keikan jälkeen olin niin kiimainen kuin ajattelin juuri päättynyttä testiä ja mitä kehoni oli käynnyt läpi että oli vedettävä kerran vielä käteen!

Tämä kirjoittamani juttu on kaikki totta. Kirjoitan myöhemmin lisää. Silloin kerron kuin nämä tukehtumiset ei riitä ja on työnnettävä koko meisselisarja perseeseen kahva edellä ja muovipussi-kaulakiristin-kaasunaamariyhdistelmään on vielä ängettävä vaimon käytetyt ja tuoreet terveyssiteet ja tamponi teipillä nenään kiinni.
cowboi45
LähetäLähetetty: 18.7.2006, 20:34

Käsityöt tuli aloitettua 6-7 vanhana ...ja homma jatkuu .Taitaa olla muuten pisimpään kestänyt harrastukseni...ja kivoin Wink On tullut pervoiltua ,mutta ketään ei ole tullut vahingoittunut(tai kuollut) Rolling Eyes ja hyvä niin ..jatkamme saamme kenties elää.. Smile

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06