Kirjoittaja Viesti
Härski
LähetäLähetetty: 9.4.2006, 23:33

No nyt toi on tehty Assan toiveiden mukana, toivottavasti meni asetukset kohdalleen. Eli vain kirjautuneet voi lukea ja modet postata ja vastata.

Jos on ideoita mitä muuta voisi antaa vain kirjautuneille niin kertokaa - voisi sitä kehittää.
assa
LähetäLähetetty: 9.4.2006, 22:37

Voihan sinne lukuoikeus olla rekisteröityneillä... Mutta ei kirjoitusoikeutta, ettei turhaan aleta lässyttämään enää "poistettuihin" aiheisiin.

Kannatan ajatusta että rekisteröityneillä käyttäjillä olisi etuja vieraisiin nähden - esimerkiksi tietyt alueet vain rekisteröityneille.
Härski
LähetäLähetetty: 9.4.2006, 19:26

Joo, teinpä tollasen, ihan hyvä idea. Nyt on oikeudet vain modeille. Mietin että pitäisikö rekisteröidyillä olla oikeus päästä lukemaan noita, jos ei muuta? Vai onko parempi ettei sinne pääse kuin modet?

Ajanmittaan voisi rekisteröidyille kehitellä jotain lisäetuja, vaikka yleisen suosion ja kävijämäärien vuoksi olisi hyvä pitää mahdollisena että rekisteröitymättömätkin voisi aika vapaasti täällä toimia.
assa
LähetäLähetetty: 9.4.2006, 17:23

Teeppäs Härski uusi alue "Poistetut viestit", jonka oikeudet väännät niin että näkyy vain itsellesi ja modeille.

Sitten jatkossa kun poistan viestejä, itseasiassa siirränkin ne tuolle "roskisalueelle". Näin kaikki modet voivat vielä halutessaan vilkaista mitä foorumin julkisilta alueilta on siivottu.

Tuon "roskiksen" voi sitten säätää pruunauksella tyhjenemään automaattisesti vaikka viikon välein.

Toimiva systeemi, on käytössä parilla muulla foorumilla...

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06