Kirjoittaja Viesti
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 24.9.2006, 10:44

On meillä naisilla helppoa; Käyt vain kerran jossain yökerhossa ja seuraavalla kerralla omaatkin jo VIP-pääsyn. Laughing

Eräs tuttavani perusteli tätä seikkaa sillä, että tavattaessa yökerhon imagon mukainen ihminen myös kyseinen ravintola hyötyy asiasta. Yleensä tällä henkilöllä on myös samantyylisiä ystäviä ja he ovat taas sitten mainosta ravintolalle vapaa-ajalla sekä tuovat samanhenkistä porukkaa mukanaan baariin. Jos asiaa ajatellaan toisinpäin, löytynee tästä syy myös asiakaskunnan valitsemiseen ja ihmisille kettuiluun ovella. En tosin sanoa että se on oikein, sillä useinhan myös nämä tuovat ravintolalle rahaa. [Kiittäkäämme tässä yhteydessä ravintoloita, jotka ovat luoneet yhtenä baarina puitteet niin yökerholle, suomipopille kuin rokillekin; nämä yleensä suosivat kaiken kokoisia ja -näköisiä tyyppejä.]

Mutta uskon siihen, että ihminen taitaa aika hyvin itsekin tuntea omanlaisensa yökerhot ja ravintolat?! Tällä tarkoitan esimerkiksi Studio 51:stä Stadissa; ei sinne ihan jokainen vapaaehtoisesti edes haluaisi -tuntematta itseään todella ulkopuoliseksi ja naurettavaksi. Very Happy
Vieras
LähetäLähetetty: 24.9.2006, 4:00

The great kirjoitti:
Yllättävän helposti niitä "porttikieltoja"nykypäivänä annetaan.Ja naurettavinta on se että mitään ei ole välttämättä edes tapahtunut vaan naama ei miellytä pokea.Itellä ei ole naaman perusteella kieltoja jaettu mutta tiedän tapauksia joissa on niin käynyt.Aika vaikeaa on mennä jälkikäteen nostamaan juttua käräjä tasolle tai vastaavaa.Poke kun on melkein sama kuin poliisi pienellä erolla toki niin jutut on aina hävittyjä ennen kuin niitä edes käsitellään missään.Mun neuvo ketjun aloittajalle on että vaihda baaria niin pääset helpommalla.Ei yks baari sua niin onnelliseksi tee että sun täytyis sielä joka päivä käydä.



no tuokin voi olla yleistä myös jos asiakkaan naama ei miellytä portsaria tms tai sitten viimeiseen asti yritetään evätä pääsy ravintolaan. Milloin millaisillakin selityksillä että joo olet liian kännissä vaikka olet selvinpäin tai sitten viimeistään papereita kysellään yms.
Härski
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 11:35

karpaasi kirjoitti:
Ja linkittelijä vois mennä muualle harjoittelemaan Huutaa

Joo, toi on robotti joka ajoittain postaa tänne kymmeniä linkkejä, sitten niitä taas poistellaan, pitää ehkä miettiä tohon jotain lisäratkaisuja.
karpaasi
LähetäLähetetty: 17.9.2006, 9:39

Ja linkittelijä vois mennä muualle harjoittelemaan Huutaa
Sivistynyt
LähetäLähetetty: 6.9.2006, 12:06

Miket sitten voinut olla ystävällinen ? Jos joku erehtyy ja luule paikan olevan vapaa. ja sellaista voi tapahtua kenelle tahansa .Ihan oikein että junteille annetaaan porttikielto Laughing
Tulisydän
LähetäLähetetty: 6.9.2006, 11:49

Lainaus:
Aivan, täytyy kysyä aina naiselta: "Oletko narttu vai omistajan vaimo?" Kun tossa toisessa ketjussa pohdittiin miten naisia kuuluu iskeä menestyksellä niin tätä neuvoa siellä ei muuten ollut Smile

Oot jestyyppi, että mua naurattaa Mr. Green Repeää
sinkku74
LähetäLähetetty: 20.3.2006, 19:04

jokunen vuosi ravintola-alalla olleena voin ainakin omakohtaisesta kokemuksesta sanoa että kyllä suuriosa tuntemistani portsaresta on asiallista porukkaa...tosin ainahan mätämunakin löytyy kuten jokaisesta ammattikunnasta.

Kyllä pitää sen verran käytöstapoja/järkeä olla ettei ketään huorittelemaan ala...oli tilanne mikä tahansa joten ihan oikein että pihalle heitettiin...noi puheet sopii "makuuhuoneeseen" jos niistä tykkää.

itsekkin asiakkaiden suunnasta saanut mitä kommenttia milloinkin (huorittelua, uhkailuja tms.), ja loppupeleissä aina kuitenkin asiakkaan saatellut ovelle käsikynkkää ja yleensä saanut vielä kaupan päälle halauksen ja anteeksipyynnön. Turvamiehiin en onneksi ole joutunut koskaan turvautumaan.

Mikäköhän siinä sitten lienee, että niille portsareille on pakko mennä päätään aukomaan? Jos on niin heikossa kunnossa ettei omat jalat enään kanna niin parempihan se on kaikille että taksiin saatellaan, mutta tässä vaiheessa yleensä aletaan isottelemaan!!

Nykyisin viihdyn enään vaan baaritiskin toisellapuolella, mutta ymmärystä riittää kyllä ravintolassa työskenteleville...monella on käytöstavoissa paljon parantamisen varaa!

Toissa viikonloppuna sellainen vanhemman puoleinen herrasmies näytteli mulle ihan urakalla keskisormeaan...miksi? jaa-a mene ja tiedä...ei kait tykännyt naamasta/olemuksesta, enkä tietääkseni ollut tanssilattiallakaan varpaille astellut. Noh mie siihen vaan hymyilin kauniisti ja lähetin lentosuukon...loppui kansainvälisen näyttö samantien.

tämä nyt meni ohi ja ympäri alkuperäisestä aiheesta, mutta sanoinpa mielipiteeni kuitenkin Cool
Paul Bunyan
LähetäLähetetty: 20.3.2006, 14:37

Kommenttina tuohon alkuperäiseen että:
Porttikielto ihan oikein.
On pienemmistäkin tullut tutuille.
Ravintolalla on oikeus tosiaan valita lenkkarien tai minkä tahansa muun asusteen perusteella.
Itse en päässyt 18-vuotiaana Turussa Börs Night Club:iin
kesällä kun oli shortsit jalassa. Tosin ikärajakin oli 20 mutta ei ovimies
sitä kysellyt kun oli 2 vanhempaa naista mukana... Smile
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 20.3.2006, 11:11

Anonymous kirjoitti:
Eiköhän tuo ole ymmärrettävää,eihän toisen hiekkalaatikolla saa mennä leikkimään.


Saa, jos on lupa eikä riko toisten kakkuja.
Vieras
LähetäLähetetty: 18.3.2006, 3:25

Eiköhän tuo ole ymmärrettävää,eihän toisen hiekkalaatikolla saa mennä leikkimään.
assa
LähetäLähetetty: 10.3.2006, 16:19

Anonymous kirjoitti:
Lapsellisia ovat ja vähän tyhmän puoleisia, portsarit nimittäin


Tuskin, mutta valta tuo aina mukanaan tilaisuuden sen väärinkäyttämiseen.

Noin yleisesti ottaen järjestyksenvalvojilla on oma "porukkansa" duunipaikallaan, että aika sanaton sopimuskin lienee ettei työkaverin naista nuollutta välttämättä vastaanoteta sydämellisesti...
Härski
LähetäLähetetty: 10.3.2006, 12:47

Anonymous kirjoitti:
Itse sain yhteen ravintolaan porttikiellon, koska nuoleskelin porttarin muijakaverin kanssa, .....
.... Lapsellisia ovat ja vähän tyhmän puoleisia, portsarit nimittäin. ....

Varmaan kaikissa ammateissa ja ihmisryhmissä on joka lähtöön porukkaa, mutta sanokaapa minulle, onko teidän mielestänne keskimäärin portsarit tyhmempiä kuin anniskelupaikan asiakkaat keskimäärin?

Minusta poikkeuksetta asiakkaat ovat käyttätyneet huonommin kuin portsarit silloin harvoin kun olen anniskelupaikoissa käynyt. Toki kun iso määrä hankalia ihmisiä aikansa ärsyttää portsaria niin voihan niilläkin ylilyöntejä tulla ja varmaan tuleekin.

En ole portsarina koskaan ollut mutta nuorena poikana olen hesassa taksia ajanut ja sen jäljiltä on sen verran sympatiaa ollut taksinkuljettajia kohtaan, että jos joku on puhunut töykeästä taksinkuljettajasta niin mieleeni on ensimmäisenä tulleet ne hankalat asiakkaat jotka ovat minulle suutaan soittaneet. (Toki on niin että tuossa ammatissa vaatimuksena on pitkä pinna mutta ja sitä ei pitäisi tehdä jos huumori loppuu kesken)

Uskon että sama on portsareiden kanssa. Mutta harvoin olen nähnyt että portsari alkaa soittamaan suuta asiakkaalle tyhjästä, mutta olen kyllä nähnyt että asiakas alkaa soittamaan suuta portsarille tyhjästä, tai siitä että portsari tekee oman työnsä eli pitää normaalia järjestystä yllä työpaikallaan.

Ja kauhean katkera en voisi olla vihaiselle portsarille jos hänen naisensa kanssa ensin olen suudellut.
Vieras
LähetäLähetetty: 10.3.2006, 12:09

Itse sain yhteen ravintolaan porttikiellon, koska nuoleskelin porttarin muijakaverin kanssa, hänen ollessaan vapaalla ja muijakaveri viihteellä samassa paikassa. Ilmeisesti toiset baarityöntekijät olivat kertoneet tapahtuneesta, kun seuraavan kerran yritin paikkaan sisälle, niin sain kuulla ahdistelleeni hänen muijakaveriaan. Heitin vaan takaisin, että ei siinä tarvinnut pahemmin ahdistella, kun nainen itse käy kiinni. Lapsellisia ovat ja vähän tyhmän puoleisia, portsarit nimittäin. Onneksi paikkoja on paljon muitakin... Smile
Vieras
LähetäLähetetty: 10.3.2006, 2:16

Ite käyn baareissa tosi usein(lue liian paljon)mutta olen sitä mieltä että kyllä ne poket on vaan oikeessa.Kyllä se lähtee omasta käytöksestä minkälaista palvelua saa.En tosiaankaan väitä että osaisin käyttäytyä aina fiksusti mutta en kyllä lähtis huorittelemaa ketään ja sitten itkisin sitä täällä.Asia on vähän sama kun joillekkin samoille ihmisille tulee aina tappelu baarissa ja aina syyttä.
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 6.3.2006, 13:28

Olisipa kiva nähdä kuinka kävisi hälle, joka minua lumpuksi nimittelisi. Voi poika poloista! Twisted Evil

Joskus on käynyt vähän samalla tavoin, kun baarissa tyhjään pöytään istuttiin. Drinksuja siinä sitten siemailtiin, kun joku vanha Äijänräähkä alkoi avautumaan pöydän käyttöoikeudesta; hehän vain tanssimassa kävivät! Embarassed Monttu auki siinä ihmeteltiin ja turpaamme soitettiin. Niin lähtivät Äijänräähkä akanretaleineen vuoropäällikölle riehumaan ja kuulivat samalla kunniansa sekä käytöksestään että ulkomuodostaan. Me saimme kauniin anteeksipyynön ja ilmaisen loppuillan. Laughing

Olin tosin kyseisen ravintolan V.I.P., mut kuitenkin.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06