Kirjoittaja Viesti
JasminJani
LähetäLähetetty: 31.7.2007, 19:30

Heippa, en ole nainen vaan mies (transu) mutta käytän laadukkaita nahkaisia piikkikkorkokenkiä. Minä ainakin tykkään nuolla hikistä nahkapohjaa, varsinkin jos kävelin on hiljattain ollut jalassa - kenen vain, omassa tai jonkun naisen.

Usein myös nain korkkarin pehmoista nahkasisusta niin että spermat porskuu kengän sisässä. Tykkään myös lutkutella upeita laatukorkkareita joka kohdasta.
kb4398
LähetäLähetetty: 17.2.2006, 16:37

Heippa kaikki naiset. Minua kiinnostaisi tietää että mitämieltä olette avokasfetismistä ja oletteko tehnyt sitä? Kiihottaako teitä työnnellä nautinnolla avokkaanne kärkeä ja välillä korkoa pimppaanne ja laueta sille rajusti eri asennoissa ja mitä kaikkea muuta teette avokkaillanne? Minkälaisilla avokkailla harrastatte avokasfetismiä? Omistatteko kenties mustat tai valkoiset kiiltävät latexiset piikkikorkoavokkaat joiden pohjat ovat myös mustat? Mitä olette ylipäätään mieltä koko avokasfetismistä? Kertokaa myös kokemuksianne tästä aiheesta arvon naiset ikään ja kokoon katsomatta. Olisi ihan mielenkiintoista tietää.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06