Kirjoittaja Viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 2.12.2010, 18:30

Naisen näkökulmasta: Itse olen ainakin huomioinut sen, että monilla ihmisillä ei ns. riitä kärsivällisyys anaaliseksin kanssa. Että jos se ei heti tunnu hyvältä tai pari ekaa kertaa on tunnotonta/tylsää/kivualiastakin, niin se on sitten siinä.

Ei sillä, ettäkö kaikkien pitäisi anaaliseksistä tykätä, mutta itse vertaan sitä aina kokemuksiin vaginaalisesta seksistä, mikä ei TODELLAKAAN tuntunut ensimmäisellä kerralla kovin hääppöiseltä ja meni monen monta kertaa, ennen kuin alkoi tuntua miellyttävältä, eikä vain nipistävältä tai ei-miltään. Toki olin silloin hyvin nuori, mutta luulenpa, että on ihan yleistä, etteivät ekat vaginaaliset kerrat ole mitään sarjaorgasmikokemuksia. Very Happy Pari vuotta myöhemmin eka anaaliseksikerta sujui suorastaan miellyttävästi taannoisiin vaginaalisiin kokeiluihin verrattuna, vaikken siitä mitään superkiksejä saanutkaan.

Siispä kärsivällisyyttä ja kokeilunhalua mukaan. Smile Halut ja kiinnostuksenkohteet ovat kuitenkin monesti ajan kanssa muuttuvia. Mutta tietty, jos ei ole oma juttu, niin eipä siinä mittää, sitten käytetään vain niitä jäljelle jääviä aukkoja!
pena.pena18
LähetäLähetetty: 23.8.2010, 13:36

Joo, kanki on niin paksu, että ei ole onnistunut sadoista kerroista kuyin yhden jkerran naisenb kanssa. Tosiun miestä en itse voi panna, minua kyllä voin vetää. Mutta, naiset ovat halunneet anaaliseksiä aika usein, muta kun kulli ei mahdu sisään, kipu on ollut pitkistä yrityksistä huolimatta aika kova.
Nahkatappi
LähetäLähetetty: 22.2.2007, 13:50

Kyllähän peppuseksi on parhaasta päästä! Nykyinen naiseni suorastaan vaatii sitä ja nauttii mielettömästi. On välillä orgasmin saatuaan tajunnan rajamailla. Peukku
Vieras
LähetäLähetetty: 17.2.2007, 21:37

Itse ennen pelkäsin ja jännitin peppu seksiä aivan järjettömästi. Sitten löytyi tämä nykyinen ihanuus Embarassed siis mieheni joka todellakin osaa tehdä homman niin että se ei satu vaan nimenomaan hän saa mutkin haluamaan sitä. Huomioo saan molemmin puolin niin esileikin aikana kun panon aikanakin. Ja täytyy kyl tunnustaa että kun ollaan parikin viikkoo oltu erossa ja päästään toistemme kimppuun niin kun tietää että siihen kun äijä tulee eka kerran en mä kerkee saada kun yhden niin kyl mä mieluiten otan sen sit pyllyn kautta Cool tuntuu niin paljon voimakkaammalta
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 17.2.2007, 20:19

^Juuri iloitsin siitä, kuinka kärsivällisyys palkitaan ja mies jaksaa vaimoaan kouluttaa montakin vuotta peppuseksin ihmeelliseen maailmaan ilman halua käydä sillä aikaa vieraissa.

Mutta prkl, tulihan se sieltä -se vieraissakäynti nimittiäin. Siis miten ihmeen pikkusieluisia ihmiset ovat, jos jaksavat vieraissa juosta tälläisen asian takia. En vaan jaksa ymmärtää. Evil or Very Mad
Toni V
LähetäLähetetty: 17.2.2007, 17:02

Parin entisen kanssa on tullut harrastettua sekä itse yhdyntää että myös sormileikkejä. Nykyisen kanssa aika pitkän ajan ottanut, että saatu estoja vähenemään ja vielä ei olla yhdyntään asti päästy. Nyt on kuitenkin jo alettu sormileikeistä tykkäämään, vielä pari vuotta tätä menoa niin ehkä se siitä..

Joskus kun on kinkymmällä tuulella tuppaa kyllä harmittamaan että pepulle ei pääse, ja rupeaa miettimään löytyisikö sitä jostain muualta.. mutta toistaiseksi ainakin olen pärjäillyt. Jotain perää niissä puheissa kyllä on, että jos kotona ei saa edes satunnaisesti niitä erikoisempia juttuja mitä kaipaa, niin rupeaa vieraat kiinnostamaan..
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 29.7.2006, 21:07

Peppuseksi voi olla todella kivaa oikein tehtynä, emännän kanssa harrastamme sitä aika ajoin. Alkuun oli hilaisempaa, mutta nykyisin pahin estoisuus on alkanut karsiutumaan. Myös kolmannet pyörät joita meillä on ollut ovat nauttineet kovasti. Lämmittelyn huomioiminen on kaiken a ja o, aukosta riippumatta.

snadistisadisti@luukku.com
Vieras
LähetäLähetetty: 27.5.2006, 1:06

paras anaali kokemukseni oli kun itselläni oli värisevä anustappi takaluukussa samalla kun panin emäntää peppuun. ikinä en ole lauennut yhtä voimakaasti. kaikki miehetkin kokeilkaa ihmeessä, suosittelen.
Nuori herrasmies
LähetäLähetetty: 27.5.2006, 0:08

Peppuseksi on tullut tutuksi ja itse siitä nautin mutta sopivassa suhteessa kaikkeen muhun ja KYLLÄ naisenkin siitä tulee nauttia tai ei se tunnu miltään. Itsekkin sen verran voin neuvoa että tosiaan ensin hellästi sormella/sormilla ja kunnolla liukastetta mukaan ettei homma ole nihkeää! Sitten kun alkaa olemaan peppu rentona ja nainenkin asiaan tottunut niin sitten voidaan alkaa harrastamaan itse asiaa.
Kiathal
LähetäLähetetty: 10.1.2006, 11:47

Faktat numero 1. ja 2. pitivät erittäin paikkansa. Nro 3. en tajunnut Very Happy *alkaa taas blondeilemaan* Laughing Laughing
Vieras
LähetäLähetetty: 9.1.2006, 16:37

Onhan se selvä, että lähes jokainen mies sitä haluaa, ainakin kerran koittaa. Jos kotona sitä ei saa, niin sitten sitä haetaan muualta, joka naisten kannattaa muistaa. Faktoja:

1. Epäilen ettei täällä ole montaa (ehkä yksi) sellaista miestä jonka kalu ei oikeasti mahdu naisen kuin naisen pyllyyn. Fyysisesti ongelmaa ei pitäisi olla.

2. Oikein tehtynä ja kunhan nainen vain pystyy itse rentoutumaan, niin siitä saa nautintoa. Suurin ongelma on naisen pelko ja sitä myötä tulevat estot ja jännitys. Silloin se tietenkin sattuu. Löysätkää pipoa.

3. Monet miehet hakevat muitakin speciaalipalveluja alan ammatilaisilta, joten naisilla on vapaa valinta tämän suhteen. Niille jotka ajattelevat, että sellainen mies sietääkin lähteä suhteesta jne. voin vain sanoa, että onnea elämään, sillä hankaluuksia on tiedossa!
Vieras
LähetäLähetetty: 9.1.2006, 14:27

assa kirjoitti:
Minua ei homma edes kiinnostaisi sellaisen naisen kanssa joka ei itse voisi nauttia.


Tästä helpottuneena. Twisted Evil
luomupari
LähetäLähetetty: 7.1.2006, 12:13

Vaikea aihe varmaan monelle, niin oli meilläkin pitkään ennekuin vaimo voitti estonsa. Tässäkin pätee se mitä jo biologian oppikirjassa sivulla sex sanotaan että ensin se sattuu, sitten siihen tottuu, ja sitten sitä rupeaa haluamaan. Aluksi ei kannata tunkea sinne kuiviltaan suurinta anustappia mitä kaupasta saa, vaan helyyttä ja sormileikkejä ja paljon liukua ja kärsivällisyytä naisen ehdoilla. Homma oli aluksi niin jännää ettei siinä montaa työntöä tarvittu kun lastit lensi huudon kera pepun uumeniin, orkut on edelleen moninverroin voimakkaampia kuin "normaalisti". Nyt ollaan siinä kolmosvaiheesa ja saan kuulla usein vaimoltani sen ihanan kuiskauksen: PAA MUA PERSEESEEN!! Tsemppiä t. luomupari
Kiathal
LähetäLähetetty: 7.1.2006, 9:31

Oma käsitykseni on hieman muuttunut tuon peppuseksin suhteen. Olen huomannut, että se voi olla ihan kivaakin, jos mies vaan on alussa hellä Very Happy En enää prlkää edes sitä munan kokoa Embarassed Laitetaan vaan paljon liukkaria ja nostetaan tyttö päälle ja annetaan mennä.. Wink
assa
LähetäLähetetty: 6.1.2006, 22:47

Eliksiiri kirjoitti:
Toivottavasti pääsette asian yli ja osaatte jatkaa elämäänne. Laughing Tai voittehan vaihtaa naista ja käydä vieraissa.


Kyllä tässä lähes ranteet on tullut auki vedettyä, kun persettä ei saa Laughing

Ja muuhun vuodatukseen sen verran, että jotkut naiset siitä osaavat nauttiakin - toiset ehkä harrastavat vain miestä miellyttääkseen. Minua ei homma edes kiinnostaisi sellaisen naisen kanssa joka ei itse voisi nauttia.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06