Kirjoittaja Viesti
assa
LähetäLähetetty: 1.8.2006, 8:18

snadistisadisti kirjoitti:
Kaiken lisäksi tarkastettuani poistetut-threadin totesin, että poistaja olikin assa. Kuinka noloa. No kiitokseni välittynevät hänellekin.


Ei kestä kiittää, kuuluu toimenkuvaan Cool
Härski
LähetäLähetetty: 31.7.2006, 23:02

Joo varmaan oli assa koska minä olen ollut tänään tekemässä kierrosennätyksiä radalla.

ihan yleisvinkiksi hyökkäyksiin, että niihin kannattaa suhtautua huumorilla ja naureskellen eli iloisesti, kuitenkin jos hyökkäys on ollut ilkeä voi itsekin mollata toista mutta se pitää AINA tehdä iloisesti ja naurettavasti.

Jaa että miksikö? No olen huomannut että se ärsyttää hyökkääjiä eniten jos toinen ei ärsyynnykään vaan iloisesti naureskelleen laskee leikkiä.

Jos haluaa tuosta tarkemman oppitunnin, niin voi seurata esim noita jotain jo hautautuneita avautumisia Lotharista, missä joku on aukonut päätä ja minä olen naureskellut takaisin.

Mutta jos menetät malttisi ja kiukkuisen vihaisesti tölväset takaisin hyökkääjälle olet hävinnyt sen kisan, koska hyökkääjän tarkoitus oli saada sinut kiukkuisen vihaiseksi.

Mutta täytyypä käydä katsomassa mitä siellä on, jos vielä on kun tämä on eka viesti minkä nyt luen.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 31.7.2006, 20:16

Ja taas unohdin kirjautua. Prkl. Tästähän alkaa tulla tapa.
Kaiken lisäksi tarkastettuani poistetut-threadin totesin, että poistaja olikin assa. Kuinka noloa. No kiitokseni välittynevät hänellekin.


Snadistisadisti@luukku.com
Vieras
LähetäLähetetty: 31.7.2006, 20:15

Kun kerran tällainen thread on perustettu niin laitan tänne sitten omatkin kiitokseni. Oli mukavaa huomata, että puutuit (oletettavasti siis sinä) tuolla seuranhaku-threadissa alullaan olleeseen täysin päättömään tilanteeseen. Pahoitteluni omasta puolestani etten malttanut olla puolustautumatta oikeudetonta hyökkäystä vastaan. Pyrin hillitsemään temperamenttini jatkossa.


Snadistisadisti@luukku.com
Härski
LähetäLähetetty: 1.2.2006, 12:54

joo, olkaatten hyvä vaan
Bi-nainen 36
LähetäLähetetty: 1.2.2006, 9:07

Kiitos härski avusta ja neuvoista.Nyt pääsemme omakuva galleriaa kirjautumaan. Very Happy

Kiitoksin:Bi-nainen 36

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06