Kirjoittaja Viesti
MEISSELI MIES
LähetäLähetetty: 6.1.2010, 16:02

nii no jos sitä nyt ihan helpoiten haluaa päästä hoitamaan ni... eiköhän sitä sieltä rööperistä (ratakadulta ravintola sohosta)
mut onhan siinä sit semmonen huono puoli siinä helppoudessakkin et voipi jäädä jotkut ihmiset koukkuun niihin lukemattomiin uusiin ihmisiin ja sit siinä saamisen helppoudessa omat sosiaaliset (petsaus skilssit) ruostuvat.


ETTÄ EN TIEDÄ KANNATTAAKO SE AINA MENNÄ SIELTÄ MISTÄ AITA ON MATALIN!javascript:emoticon('Exclamation')
mut sit taas toisaalta kyllähän sitä piparia on saatava!
sikailija-sid
LähetäLähetetty: 3.1.2010, 11:42

^Suattaapi olla tai sitten ei, varmuudeksi heitin samaa tasoa olevan vastauksen. Vahingossa kyllä kirjautumattomana.
Härski
LähetäLähetetty: 2.1.2010, 14:56

Aika varmasti tämän ketjun aloittanut on trolli joka vain provosoi. Eihän kukaan nyt aseta kysymystä "mistä pillua helposti". Tai ne jotka tuollaista pohtii jäävät kyllä ilman Rolling Eyes

Oliskohan paikallaan että naiset täällä kirjoittaisi jonkunlaisen helposti ymmärrettävän "miten lähestyn vastakkaista sukupuolta" kirjan. Me täällä ylläpidossa koostetaan se ja markkinoidaan, kun te toimitatte materiaalit ja laitetaan myyntituotot tasan. Veikkaan että kysyntää olisi (tai ainakin tarvetta) Very Happy
Vieras
LähetäLähetetty: 2.1.2010, 1:00

Kannattaa mennä Rööperiin kiertelemään. Ihan reilusti ja ytimekkäästi kun kysäisee vastaantulijoilta: Pillua? Kymmenestä aina yksi toimii.
Vieras
LähetäLähetetty: 1.1.2010, 23:03

mistään eliittialueilta vaikka kampista ja espoon suunnalta on turha etsiä. siellä liikkuu näitä minä-ongelmaisia perfektionisteja jotka eivät tajua mistään mitään. kertokaa! ei maksullista!

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06