Kirjoittaja Viesti
ilpote
LähetäLähetetty: 11.11.2007, 15:04

bi-vaimo kirjoitti:
Söpö koira!

Kyllä täällä voi purkaa sydäntään, kun osuu oikeaan aihe-alueeseen...


on vai? minulla tulee välillä melkein tippa linssiin(liikutun), kun katson isompaa versiota tuosta kuvasta, kun koiraäiti lapsineen on kiikkutuolilla.

mäpä vaihdoinkin saman tien avatarta hieman noihin menneen ajan muistoihin painottaen. Vai pitääkö avattaressa olla vain oma pääkuva?
ei varmaan.. heheh.
Tampereen Tyttö
LähetäLähetetty: 10.11.2007, 20:16

Söpö koira!

Kyllä täällä voi purkaa sydäntään, kun osuu oikeaan aihe-alueeseen...
ilpote
LähetäLähetetty: 10.11.2007, 19:11

minä taidan olla yksi syyllinen tuohon siirtelyyn.
noita yleinen -palstoja kun on 2 ja toisen alaotsikko aikuisviihde..
pitää vaan katsella tarkemmin

en ole kauan näitä palstoja lukenut, varmaan täältä oppii paljon ja voi purkaa "sydäntään"kin.. ?
Härski
LähetäLähetetty: 10.1.2006, 23:33

Aivan, tossa on moderaattorilla hommaa kun siirtelee viestejä ja joskus saa niska punaisena laitella niitä sopivampiin paikkoihin. Eli please vaikka suuren innostuksen vallassa täällä kirjoittelettekin, niin koittakaa seurata tota aihejakoa.

Mutta toki on hienoa että aktiivisuus foorumilla on kasvanut. Kiitos kaikille vieraille ja rekisteröityineille ja paljon menestystä vuodelle 2006 kaikille teille!
assa
LähetäLähetetty: 10.1.2006, 23:04

Siivoilin nyt tämän alueen viestit paremmin sopiviin kohteisiin, joten älkää ihmetelkö minne threadit ovat "kadonneet"... Kyllä ne sieltä löytyvät kun tutkailee Smile
assa
LähetäLähetetty: 10.1.2006, 23:03

Hyvät kirjoittelijat,

Kiinnittäkääpä huomiota viestillenne sopivan alueen valitsemiseen. Tämä alue on "Yleinen keskustelu - Yleistä keskustelua aikuisviihteestä ja pornosta maan ja taivaan väliltä.", EI siis yleinen keskustelu kaikesta mahdollisesta.

YLEISTÄ SEKSISTÄ alue löytyy väliotsikon "Seksin ilot ja surut" alta, sopii yleiselle seksikeskustelulle ja löytyy täältä:
http://www.seksitreffit.com/forum/viewforum.php?f=15

YLEINEN KESKUSTELU alue löytyy väliotsikon "Muut aiheet" alta, sopii sitten niille viesteille joille ei tahdo parempaa aluetta löytyä ja löytyy täältä:
http://www.seksitreffit.com/forum/viewforum.php?f=26

Kun kerran niin kattava aluejako on foorumille tehty, meidän kaikkien kannalta olisi mukavampaa että koitetaan kirjoittaa tarkemmin sopiville alueille. Alueiden otsikoiden lisäksi kun on vielä tarkat kuvauksetkin, jotka selventävät mille aiheille alue on tarkoitettu.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06