Kirjoittaja Viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 30.5.2006, 11:52

Taitaa olla toi kestävyys hyvin pitkälti korvien välissä Smile

Ainakin mulla tulee oman naisen kanssa lasti melkein aina alle kymmenessä minuutissa, mutta mutta sit kun oon mun hmm hyvän kamun:D kanssa hommissa ni ei meinaa irrota ollenkaan:(
Noh onneksi kyseinen nainen on kestää hyvin kosteena ni ei oo kyrpä ruvella parin tunnin aktin jälkeen!

Noh ainakin tuo nainen on kertonut olevansa erittäin tyytyväinen / tyydytetty aina noitten puuhastelujen jälkeen!

Mut miks toisen kanssa irtoo paljon nopeemmin kun toisen?
Molemmat on kuitenkin melkosia petoja sängyssä et kaikki melkein käy!!
rock_vm81_16cm
LähetäLähetetty: 30.5.2006, 0:29

Eli itsellänikin on samaa ongelmaa havaittavissa, että lasti tulee liian nopeasti (5-10min). Toiset meinaavat, että kokemus auttaa vaan en siihen oikein luota, kun kerran olen naista saanut jo moneen kertaan.

Homma lähtee paremmin itselläni käyntiin kun sormeilee ja nuolee kimmakaverin vähän pitemmälle mitä itse on, ja sen jälkeen rauhassa alkaa "tositoimiin".
Ja olen kyllä huomannut, että se "supistajalihas" juttu toimii ihan hyvin. Eli harjoittelee vaikka itsekseen sitä ettei jännitä kyseistä lihasta samalla kun työntelee sisään ja ulos.

Sanoisin, että on se kuitenkin kokemuspohjalla, että löytää naisensa kanssa sen "yhteisen sävelen" josta kumpikin nauttii. Smile

En tiedä, mutta toivottavasti omasta kokemuksestani on jollekin apua. Smile
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 4.4.2006, 18:54

Anonymous kirjoitti:


Vietettyäni tällä tavalla koko alkuillan, ja vastaillen vaimolleni aika ajoin epämääräishin hymäyksin, olin tullut siihen tulokseen, että oikeaan kyrvänkuuriin tarvitaan ainakin puoli kaapillista erilaisia ppsyykenlääkkeitä, koska ne johtavat mielentilan täydellisesti harhaan aivan mistä tahansa toimituksesta ja lisäksi juustoraastimen, joilla voi hinkata kyrvänvartta ennen aktia.


Huomatkaa, kaikki tämä yhdessä lauseessa! Shocked
Vieras
LähetäLähetetty: 3.4.2006, 23:59

Otin vaimoni ohella mukaan makuuhuoneen hämärään vasaran, piikkilankaa, bensiiniä ja juustoraastimen. Lisäksi olin illan aktin kunniaksi opetellut kolme erlaista psyykenlääkeopusta ulkoa ja laskeskellut mielessäni elopainoja ja muita moolimassoja saadakseni selville, millä tavoin kyrvän saa kuriin.

Vietettyäni tällä tavalla koko alkuillan, ja vastaillen vaimolleni aika ajoin epämääräishin hymäyksin, olin tullut siihen tulokseen, että oikeaan kyrvänkuuriin tarvitaan ainakin puoli kaapillista erilaisia ppsyykenlääkkeitä, koska ne johtavat mielentilan täydellisesti harhaan aivan mistä tahansa toimituksesta ja lisäksi juustoraastimen, joilla voi hinkata kyrvänvartta ennen aktia. Lisäksi tarvitsen bensiinihuikan ja kaksi metriä aitoa piikkilnakkaa (mieluiten nato-lankaa) jolla voin hutkia itseäni vessassa samalla kun vielä hakkaan sillä vasaralla terskaa vessanpönttöä vasten.

Oikeasti, hyvät ihmiset!

Ihan oikeasti!

Monta kertaa. Siinä se on. Tahti harvenee. Homma rauhoittuu.
Ja se on kivaa ilman koko autotallillista työkaluja ja lääkekaapillista
kaiken maailman troppeja.
HesalainenJ
LähetäLähetetty: 1.4.2006, 17:20

auttaa ihan se että vetää kuivat edellisenä päivänä kun pitäisi kunnolla touhuta. Jos on ollut kauan ilman, niin paineita kullissa on liikaa ja melkein eka työnnöllä laukeaa. Vähemmän painetta, kestää kauemmin.
Vieras
LähetäLähetetty: 30.3.2006, 0:50

No, eikös ihan teinipojat laukea ihan muutamassa sekunnissa? Ei ehdi edes mulkkua saada sisälle kun jo lentää ruisku. Homma menee ns reisille. Ainakin uuden partnerin kanssa.
Mos
LähetäLähetetty: 17.3.2006, 20:00

Badman kirjoitti:
Lääkkeet, kortsut, renkaat, voiteet, esinahan poisto... VÄÄRIN VÄÄRIN!

Tähänkin löytyy taas taas aivan ilmainen ja mukava konsti joka on nimeltään EDGING!

Edgin treeniin tarvitaan vain kalu ja käsi.
Treeni menee suurin piirtein näin.
1. kiihoitutaan ja p-leesti.
2. masturboidaan orgasmin rajalle
3. kun päästään tähän rajalle, lopetetaan masturbointi, mahdollisesti
puristetaan voimakkaasti virtsaputkesta ja jännitetään sulkijalihasta
4. annetaan tilanteen (tunteen) mennä ohi, tähän menee yleensä 5-10 sekuntia
5.palataan kohtaan 2 jne.

Tätä treeniä kun vetää tarpeen mukaan, niin ensinnäkin tämä oma raja, minkä jälkeen ei ole enää paluuta tulee tutuksi. Ja yleisellä tasolla kestävyys paranee. Tätä voi siis jokainen mies treenata aina kun sattuu seisomaan Smile
Mielestäni ei kyllä ole "mies" eikä mikään jos ei tunne omaa rajaansa Smile
Kun muutaman kerran käy "rajaamassa" peräjälkeen niin kohta ei meinaa tulla ollenkaan ts. tulee todella pitkä kesto. Tämä tietenkin tasottuu lyhyessä ajassa.

No rajaamista voi harrastaa myös itse yhdynnässä. Kun on rajalla, ottaa otteen kalun juuresta ja puristaa voimakkaasti virtsaputkea. Voi sanoa "kulta, vaihdetaan asentoa" Asennon vaihtamisen aikana tarve ejakuloida menee ohi, kumppani ei edes huomaa mitään tapahtuneen.

Tämä temppu toimii varmasti. voin sen teille vaikka todistaa Smile

Tämä edgingtreeni ei tietenkään sovi niille umpimielisille joiden mielestä runkkaaminen on syntiä.


Asiallista tekstiä ja todella paikkansapitävää. Taitaa mies tietää mistä puhuu.

Tätä suosittelen itsekin niin monelle kuin mahdollista. Etenkin tuota mainitsemaasi "aktin aikana tapahtuvaa rajalla-käymistä".

Tsemppiä miehet!
Vieras
LähetäLähetetty: 14.3.2006, 1:33

Terppa!

Eli kukaan ei ole näillä keskustelupalstoilla tuota emlaa käyttänyt? Haluaisin käyttökokemuksia, en haluaisi koettaa ennen. Smile
jusa56@mbnet.fi
LähetäLähetetty: 13.3.2006, 21:48

no sinähän sen tiedät paremmin kuin lääkäri !
Vieras
LähetäLähetetty: 11.3.2006, 22:04

miten joku valittaa liian nopeasta mulla on muutaman vuoden ajan ollut että pitää ajatella jotain todella kiihottavaa että orgasmi edes tulee voin sanoa että se on todella vaikeeta
Härski
LähetäLähetetty: 11.3.2006, 1:26

joopa kirjoitti:
Turha niitä nappejakaan on karsastaa, kuten jo sanoin ei sivuvaikutuksia !

HUOM: ei sivuvaiktuksia SINUN kohdallasi TÄLLÄ HETKELLÄ. Lääkkeillä on yleisesti sivuvaikutuksia, muuten niitä myytäisiin K-kaupassa ja R-kioskissa.

Toki on mahdollista että ei sinun kohdallasi ja ei vielä, mutta edesvastuutonta on heittää tollasia "syö näitä lääkkeitä niin kaikki ongelmasi häviää" juttuja.

Minäkin voisin todistaa että moottoripyörällä ajo on täysin vaaratonta, olen harrastusmielessä urheillut ja vähän kilpaillutkin ja takana on valehtelematta 90-110 lippaa (trial + motocross) enkä ole elämäni aikana yhtään luuta katkaissut.

Ei kuitenkaan tule mieleen sanoa nuorille ettei mitään vaaraa ole. Minulla oli kaveri jolle eka lippa oli viimeinen ja sitten on myös vähän onnekkaampia kavereita.
joopa
LähetäLähetetty: 11.3.2006, 0:08

Turha niitä nappejakaan on karsastaa, kuten jo sanoin ei sivuvaikutuksia !
Eikä ne ole mitään rauhoittavia vaan tarkoitettu paniikkihäiriöihin ja sosiaalisten tilanteiden pelkoihin eli ei kuljeta pää pilvissä. Kyllä edelleenkin suosittelen mehiläiseen menoa, ja varsinkin sitten kun täsmälääke tulee myyntiin.
Vieras
LähetäLähetetty: 10.3.2006, 21:55

Ja voihan sitä aina kokeilla että laittaa hammastikut isovarpaiden kynsien alle ja juuri kun on mälli lähdössä niin iskee toisen jalkansa sänkyyn tai mihin vaan missä sitä seksiä sitten harrastaa ja vielä on toinen hammastikku valmiina odottamassa, joten jos ei aktin pituus kasva tuolla tempulla 10 kertaiseksi niin ei sitten millään Wink

Itse 15 sek nopein laukeaminen ja kyllä muuten hävetti ette arvaakaan!!!
Pisin on sitten ollut jotain 2,5 tuntia, mutta kyllä oli munakin jo ruvella ja liukkaria meni Twisted Evil

Kyllä se on niin monesta asiasta kiinni miten kauan koskakin kestää.
Päivällä kun töissä alkaa panettaa ja neljän tunnin odotuksen jälkeen pääsee emännän kimppuun niin ei siinä tosiaan kauaa nokka tuhise kun päästää liiat paineet pois. Pari minuuttia nopeeta ja tulos.

Emäntä tietenkin tykkää välillä tuollaisesta mutta ei läheskään aina.
Iltaisin sitten kun lapset nukkuu niin silloin saa emäntä nautintonsa siihen asti kun hän itse haluaa.

Edgingiä käytetty niin runkkaamisen kanssa kuin aktissakin.
Asennon vaihto juuri ajoissa niin taas pystyy pidempään.
On noita kortsuja koitettu kans, vaan vaikka siinä jotain puudutus rasvaa olikin niin ei se mulla toiminut...

Ei sen vian tarvii iso olla, riittää kun se on päässä Razz

Toivottavasti jokainen löytää sen parhaan keinon jotta seksielämä jaksaa hymyillä Smile
Härski
LähetäLähetetty: 10.3.2006, 17:31

Mihail kirjoitti:
Lääkkeillä kun tuppaa aina olemaan sivuvaikutuksensa eli leikki voi loppua suurempaan suruun kuin 1 minuutin munat..

En löydä sanoja kuvailemaan kuinka samaa mieltä olen tämän kanssa, alleviivaisin tuon neuvon oikein tuhdisti. Kehittäkää jotain muita ratkaisuja ongelmiin kuin noi kemialliset. (Ja niitä luomu ratkaisuja on täällä myös esitetty). Jos auton oven lukot on jäässä niin sinne voi kemikaaleja työntää mutta ihminen on eri asia.
Mihail
LähetäLähetetty: 10.3.2006, 15:52

Kyllä kai nyt paras "lääke" edelleen ennen aikaiseen siemensyöksyyn on käteenveto 30min ennen aktia - "tyhjät" pois ja penisrengas tai mikä tahansa muu KIREÄ kumirengas peniksen tyveen laitettuna.

Lääkkeillä kun tuppaa aina olemaan sivuvaikutuksensa eli leikki voi loppua suurempaan suruun kuin 1 minuutin munat..

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06