Kirjoittaja Viesti
Mr Lothar
LähetäLähetetty: 9.8.2008, 11:22

1. Avaruuslennot: Richard Branson vie pian kenet tahansa avaruuteen 130000 eurolla. Sen jälkeen aletaan neuvotella paluumatkan hinnasta.

2. Maidoke: Kahviautomaattien "maito" on tästä eteenpäin maidoketta. Liian monessa paikassa maidokkeen kanssa saa kahviketta ja pullaketta.

3. Radovan Karadzic: Sotarikoksista epäilty syyttää mediaa noitavainoista. On se kumma, että yhtä pientä kansanmurhaa ei saa tehdä ilman, että sivulliset puuttuvat asiaan.

4. 08.08.: Helposti muistettava hääpäivä kiinnostaa monia. Mies tosin saattaa tällöin muistaa hääpäivänsä seuraavan kerran vasta 8.8.2108.

5. **** ihmiset: Anu Saagim ei voi sietää rumia ihmisiä. **** ihmiset voivat sentään halutessan tehdä ulkonäölleen jotain, kun taas Saagim on pinnallinen i******i koko loppuelämänsä.

6. Veturinkuljettajakurssi: VR tarvitsee lähiaikoina runsaasti uusia veturinkuljettajia. Hommaan riittää hakijoita, sillä valittujen ura etenee kuin raiteilla.

7. V iagra: V iagraa käytetään Pekingissä parantamaan urheilusuosituksia. V iagra tuo ainakin pikajuoksijamiehille parinkymmenen sentin edun, tummaihoisille enemmänkin.

8. Suomi vai Finland?: Viranomaisten ehdotus uudeksi maan nimeksi on Land of Innovation , Creativity, Sauna and Ville Valo.

9. Josef Fritzl: Itävaltalaisen insesti-isän vaimo ei halua avioeroa. Jos mies harrastaa seksiä vain oman perheensä sisällä, hän on keskivertoa uskollisempi.

10. Rapukausi: Tiedemiehet eivät ole vielä pystyneet selvittämään, miksi rapujen syöminen rapujuhlissa aiheuttaa krapulaa.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06