Kirjoittaja Viesti
rikux
LähetäLähetetty: 1.7.2008, 6:29

moi
nautin
Tampereen Tyttö
LähetäLähetetty: 30.6.2008, 20:38

Aika hurjalta kuulostaa... jos totta, niin nautitko? Shocked
Härski
LähetäLähetetty: 28.6.2008, 23:56

Nyt tarvittais miesten vapautusrintamaa. Kyllä täytyisi joku sukupuolien välinen tasa-arvo saada tähänkin maahan Crying or Very sad
riku-x@hotmail.com
LähetäLähetetty: 28.6.2008, 17:33

moi
kertokaa millaista teillä on kun olette vaimonne orjatar ja jokin muu nimike.
minä itse olen joutunut tähän ammatiin satumalta.
vaimo joskus puoli vahigossa vähän huppelissa sanoi että haluan nähdä sinut rippamassa minulle mutta puet ensin minun rinta liivit,pikkarit,hameen,sukkahousut ja jotkut kengät jalkaan.jouduin laitamaan saappaat kun ei ollut muita jalkineita saatavilla.
siitä asti olen joutunut pukeutumaan niin aina kin hän otaa kuppia.
asuja on tietenkin muitakin esim:palvelian asu jonka jouduin tilamaan itselleni.asuista suuriman osan joudun käytämään hänen vanhoja.
sitä jatkui jonkin aikaa sitten niitä rupesi tulemaan lisää aina kun lapset eivät oleet kotona.joskus leikilläni sanoin että tuolla kaupassa oli nätti typy vaimoni alkoi epäilemään vieraisa juoksemista jonka jälkeen jouduin ostamaa myös siveysvyön jota ole joutunut käytämään siitä asti.
olen joitakin kertoja yritänyt päästä pois ammatista mutta vaimo sanoo että kun aloit niinsaat olla siinä loppuelämäs.vaimo sanoo ompa mukava lähteä kavereiden kanssa paanalle kun on toi koti apu.on koti siisti kun tulen kotio.
vaateet ovat punaisia tai vaalean punaisia joita vihaan eniten ,mutta ei auta pakko käytää kun sanotaan.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06