Kirjoittaja Viesti
assa
LähetäLähetetty: 2.12.2007, 10:30

tight70 kirjoitti:
Niinpä....I know.Mutta miten jätkät ottaa tämän asian?.


Minusta tuo on jopa suht "normaalia". En usko että monikaan mies häiriintyy siitä että nainen hyväilee itseään aktin aikana.
Vaikenija
LähetäLähetetty: 2.12.2007, 0:44

tight70 kirjoitti:
Niinpä....I know.Mutta miten jätkät ottaa tämän asian?

En oikein osaa sanoa tuosta aktin jälkeen vessassa/suihkussa runkkaamisesta, miten itse suhtautuisin asiaan todellisessa tilanteessa. Ehdottaisin että sanot vaan suoraan, ettet pysty laukeamaan vaginaalisesti, jolloin pystyt hoitamaan nuo käsityöt avoimesti sängyllä - tai tiedä vaikka saisit siihen apua Wink.
Kannattaa koittaa mitä Assa ehdotti, eli aktin aikana sormet käyttöön. Edellinen partnerini ainakin piti tästä. Ensimmäisen kerran rakastellessamme hän ohjasi käteni klitorikselleen - ja näin tein jatkossa ilman erillistä kehotusta. Mikäs siinä kun ilmaiseksi saa kuunnella vieläkin kovemman voihkinnan sulosointuja Very Happy. Tai jos itse hieroskelet itseäsi siinä samalla... Et ole kuitenkaan pakottamassa mihinkään kinkyyn perversioon mukaan. En uskoisi kenenkään pahastuvan - päinvastoin Wink
tight70
LähetäLähetetty: 2.12.2007, 0:05

Niinpä....I know.Mutta miten jätkät ottaa tämän asian?Nautin joka hetkestä ja olen hilkulla joka kerta, mutta se loppu silaus puuttuu.Olen aina valmis kokeilemaan uutuuksia ja sitten odotetaan että orkku tulee, koska olen niin "messissä" aina.
assa
LähetäLähetetty: 1.12.2007, 23:26

Osa naisista ei saa vaginaalista orgasmia koskaan, vaan ainoastaan klitoriksen hoitelu on toimiva vaihtoehto.

Ei erikoista eikä ihmeellistä, sen seikan kanssa on vaan elettävä. Saahan niitä käsiään käytellä silloinkin kun mies haarojen välissä soutaa.
tight70
LähetäLähetetty: 1.12.2007, 23:16

Olen kimma joka ei saa orkkuja vaikka mikä mela tai meisseli ruuvais.Nautin ja voihkin suuresti, mutta grande finaale uupuu. Seurauksena on itsetyydytys, klitoris valmiina ja avot. Pesun yhteydessä olen valmiina hoitamaan asian loppuun. Joskus pyydän käsi/sormiapua, mutta kun nuorena olen "itseoppinut" hoitamaan itseäni yksin vesssassa, onkin homma toinen. Onko kenelläkään samoja ongelmia, Kaikki on kokeiltu, G-piste, leffat ym???Help!

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06