Kirjoittaja Viesti
Tulisydän
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 20:15

Latsi kirjoitti:
mutta sellainen "hyvänolon tunne" tulee muuten Very Happy
Oi, kiitos Sami S ^noista sanoista :Halaa kaveria: Wink
Latsi
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 19:45

Harvemmin tulee ajateltua, millaista olis panna vastaantulijan kanssa. Ehkäpä se johtuu siitä, kun kotona saa "tarpeekseen" niin ei pillu ole kokoaikaa kylällä mielessä.
Eikä se hyvännäköisyyskään välttämätöntä ole, jos muuten naisessa on sellaista selittämätöntä joka iskee tajuntaan. No ehkä panettamisen ajattelu on vahvasti ilmaistu, mutta sellainen "hyvänolon tunne" tulee muuten Very Happy
cowboi45
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 19:13

Harvemmin tulee seksiä ajateltua,ehkä enemmän ihmisen "motiivia" ,mitä hän ajattelee ,mihin menee ,miksi ,mitä hän on tehnyt ja mitä tulee tekemään ...semmoista soopaa Laughing ps. aiheesta löytyy muuten sellaista luettavaa kuin ladder theory.. Exclamation
Tulisydän
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 17:03

Sadistinen Mies kirjoitti:

Jos ei ole pariin päivään saanut, niin sellainen mielenkiinto herää herkemmin. Onneksi siis melko harvoin.
Huoh Rolling Eyes
Tuo on sinun onnesi ja sinun naisesi, pitävät sinut tyytyväisinä. Olet sivumennen sanoen uuden aatteen edelläkävijä, joten pidä onnesi tyytyväisenä, niin se palkitsee sinua!
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 16:37

Kyllä joskus niin käy, että sitä miettii ihan tosissaan, miltähän tuntuisi peuhuutella jonkun vastaantulijan kanssa. Harvemmin tosin tulee kiinnitettyä sen suuntaista huomiota ihan satunnaisiin kaduntallaajiin, mutta jos tulee, niin...

Jos ei ole pariin päivään saanut, niin sellainen mielenkiinto herää herkemmin. Onneksi siis melko harvoin.


Snadistisadisti@luukku.com
El Gordo
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 14:54

Kyllähän se ajatuksen kulku tosiaan riippuu paljolti siitä vastaantulijasta. Jos oikein kaunis nainen vastaan tulee niin ajatuksen juoksu on kuten assalla "panisin" Very Happy Hieman poikkeava ulkonäkö/pukeutuminen sen sijaan voi aiheuttaa pidemmällekkin meneviä ajatuksia.
IP
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 14:18

Razz Toki ,toki, tuleepa ajateltua milloinpahan mitäkin. Riippu aina tapauksesta ,joskus tulee mieleen että voi hel.... miks tommonen on vapaalla jalalla. Näyttää keskaria Joskus taas tuntuu kuin silmät ei pysyis montuissaan kun oikein kaunis persaus tai rintapari lähestyy Rakastunut2
Etenkin kesällä kun tytsyt kulkee kevyissä vetimissään (vaatteissaan) Palvoo
Talvella ei paljon silmän iloja ole ,silloin pitää tyytyä mielikuvitukseen ja koettaa kuvitella ,mitä tuon kaavun sisällä voisi olla. Heja Sverige Hurri per.
Sorry
assa
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 14:00

Tokihan sitä käväisee "panisin" ajatuksia mielessä, kun hyviä pakkauksia kävelee ohi Laughing
Arvuuttaja
LähetäLähetetty: 29.8.2007, 9:54

Niin, tälläinen kymysys heräsi mieleen tässä aamukahvin ääressä. Kysymys koskee niin miehiä, kuin naisiakin.

Eli kun kävelette ulkona ja vastaan tulee tietysti paljon ihmisiä, niin kuinka moni ajattelee vastakkaisesta sukupuolesta ellei jopa omasta, että "miltäköhän tuntuisi olla hänen partnerinaan"?

Itse en usein ajattele, mutta jos vastaan tulee esim. vetävän näköinen nuori nainen, niin usein mieleen juolahtaa, että millainenkohan pakkaus hän on.. Tai jos sattuu upeannäköinen vanhempi lady, niin samoja ajatuksia heräilee myös silloin.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06