Kirjoittaja Viesti
El Gordo
LähetäLähetetty: 23.8.2007, 13:40

No nuoleminenhan on mitä mukavinta hommaa. Siis jos nainen siitä tykkää. Tosin eipä ole vielä sellaista naista tullut vastaan joka ei tykkäisi Very Happy On se niin mukava tehdä toiselle hyvää ja viedä nautinnon huipulle Wink

Tosin välillä sen voi tehdä ihan vain sormillakin. Kuten tässä!
http://www.youporn.com/watch/28706
Kielenkääntäjä
LähetäLähetetty: 23.8.2007, 12:15

En ole tavannut naista, joka nuolemisesta ei pidä. Itse mieheneä koen melkoisen tyydytyksen saadessani saatella naisen huipulle nimenomaan nuolemalla. Amatöörit sutasee pikapanon, mutta tosimies nuolee, oli keli kun keli...myös pyllyn!
hornihorn81@wippies.com
LähetäLähetetty: 21.8.2007, 18:12

Pakko vastata tähän, että minäkin nautin pillun nuolemisesta todella paljon ja odotan aina pääseväni tekemään sitä.

Tiedän myös naisia jotka eivät halua antaa nuolla. Kuitenkin jos olen saanut tahtoni läpi, on lopputulos usein ollut hyvä ja ovat kerran jos toisenkin pyytäneet lisää.

Muutenkin tykkään leikitellä suullani ympäri naisen ihoa.

Parasta nuolemisessa on kuitenkin se, kun saa viedä toista kohti huippua. Leikitellä kielellä ja sormella, imeskellä, suudella ja puhallella. Ja lopulta tuntea orgasmi kun naisen pillu supistelee sormen ympärillä ja hänen reitensä painavat ja hierovat kasvojani märkää pillua vasten.
Ande07
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 21:07

että pitipäs jonkun epäillä tuotakin asiaa...jonkin verran on kyllä naisia jotka eivät halua että heitä nuollaan...vastaan on sattunut....ja aika usein se korreloi myöskin täysin ajelemattomaan pimpsaan...olen muutaman kerran miettinyt miltä he näyttävät stringeissäSmile Vähän silleen epäsiisti kuin pitkätukkainen sotilas karvahatussaan...hapsottaa pahasti

Mutta iloisen monet tykkäävät siitä ja suorastaan pyytävät. Kiva se on suihkunraikasta nuoleskella ja testailla mikä tyyli puree keneenkin...namiahan se on....tuloksena tosi märkä mirri sitten kun siihen nousee päälle ja tuuppaa sisään.

Sen verran mukavaa se on, että nykyinen seura sattuu olemaan lyyli, joka tykkää siitä alkulämmittelynä ja saa ihme kyllä takuuvarmasti joka kerta orkut aika kohtuullisella nuoleskelulla...siitä on sitten hyvä jatkaa...sanoo urhelijatkin...
panomies
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 20:09

Todellaki nuolisin, oikeesti mun mielestä nuoleminen on just jees. Smile
jontti000
LähetäLähetetty: 3.8.2007, 20:01

Kyllähän sitä pillua nuolee ihan mielellään,
koska se useimmiten johtaa varsin hyvään seksiin Smile Tosin festari pimpsa sunnuntai aamuna saa jäädä nuolematta:)
kielimies
LähetäLähetetty: 2.8.2007, 20:18

Piti ihan tämän kyselyn takia tehä uus tunnus kun ei muistanu vanhaa:D

Joo ja sit asiaan, itelleni ainakin kunnollisen suuseksin antaminen on yksi tärkeimmistä asioista, nautin itsekkin siitä kun nään kuinka nainen kiemurtelee kieleni alla.

Tottakai tähän hommaan taitoa tarvitaan ja sitähän saa vain nuolemalla lisää ja lisää Razz

Olen itse asiassa pari kertaa entisessä suhteessani antanut toiselle pelkkää suuseksiä ilman mitään vasta palvelusta, se on nimittäin niin että nautin itsekkin siitä kun näen miten toinen nauttii.
Latsi
LähetäLähetetty: 2.8.2007, 16:02

Viitaten edelliseen kirjoitukseeni: Nyt kai voi mainita jo, että tulipa tuo lauantainen sessio kuvattuakin Very Happy . Nähtävissä tuolla omavideossa Wink
Vieras
LähetäLähetetty: 2.8.2007, 13:45

mielestäni nautinnosta jää puolet saamatta jos ei pääse nuolemaan naista...
harva on kieltäytyny...
ex muija ihmetteli ekan "kieli kylvyn" jälkeen että miten olen vielä vapaa...
ja täytyy myöntää että osaava´nainen saa lastit lähtemään suullaan!
ja se tunne on Räähtää
Nuolemisiin... Twisted Evil
Kielimies= clitoris man
Vieras
LähetäLähetetty: 1.8.2007, 22:22

Mikään ei ole niin ihanaa kuin nainen peppu pystyssä ja saa painaa pään peppua vasten ja kietoa kädet reisien ympärille, nuolla pimppiä ja peppua pitkään käyttäen sormia apuna ja mielikuvitusta rajana... olen monesti nuollut kaksikin tuntia naista joka on lauennut useaan kertaan session aikana ja sen jälkeen ottanut kaluni käyttöön jolla on jatkettu ... Nuoleminen saa minut todella kiimaiseksi ja olen joskus lauennut nuollessani... Paljon on ollut tyytyväisiä naisia 20 vuotta kestäneen urani aikana heh Smile
t. CC
Tulisydän
LähetäLähetetty: 1.8.2007, 17:13

Latsi kirjoitti:
. Vaimo vaan ei tahdo jaksaa mukana melkeimpä päättymättömissä orkuissa Wink
(Oho meniköhän vähän ittensä kehumiseksi Wink)
Sami S, mä olen sun vaimolles kateellinen, kateudesta vihreänä Confused
Samperi sentään......
Ja sen kus kehut vaan, mutta sun on sit syytä varoa mua Wink
Latsi
LähetäLähetetty: 1.8.2007, 16:56

Vaikka en suuseksiä pidäkään aivan fetissinä, niin eipä siitä ole tullut kieltäydyttyäkään koskaan Wink
Meillä on viime ajat ollut suuseksi rintamalla hiljaiseloa, mutta viime lauantaina (osin tämän ketjun syystä) innostuimme jälleen kokeilemaan Very Happy No hyvinhän se meni, vaimoa tuli kiusattua oikein kunnolla. Kunnolla kun nuolee, niin itse pimpsaan ei tarvitse edes koskea.
Olihan se sen verran mukavaa, että sitä ollaan sittemmin harrastettu taas joka päivä Very Happy parhaana parikin sessiota. Vaimo vaan ei tahdo jaksaa mukana melkeimpä päättymättömissä orkuissa Wink

(Oho meniköhän vähän ittensä kehumiseksi Wink)
Tulisydän
LähetäLähetetty: 26.7.2007, 10:07

Latsi kirjoitti:
Nooh?
Sami S Very Happy kerron sulle privasti Wink
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 26.7.2007, 9:31

titicat kirjoitti:
Kyllä tosinuolija nuolee vaikka lasti olisikin mennyt sisään jo ennen, oli se sitten oma tai jonkun toisen. nimimerkillä kokemusta on.
Tosinuolija, kuten koira.


Snadistisadisti@luukku.com
mike25_hml
LähetäLähetetty: 26.7.2007, 1:49

Päivää kaikille.

Ajattelin laittaa omat ajatukseni näin kiinnostavalle asialle. Olen itse ainakin rakastunut tunteeseen jonka saan kun nainen oikein nauttii käsittelystä. Olen huomannut että oikein kiihotun toisen kiusaamisesta ja nostattamisesta ja jopa olen täysin tyytyväinen vaikka jäisin paitsi kunhan toisen on saanut täyteen.

Tämä ei tarkoita että en haluaisi itsekkin vain sen että mielihyvän tunne toisen nautinnosta on mahtava.

Olen huomannut että parhaiten nautin kun saan naisen syötäväkseni ja käsiteltäväksi pitemmäksi aikaa jolloin voin nostattaa hänet huomattavaan nautintoon.

Mutta kuten on aikaisemmin sanottu taito vaatii kärsivällisyyttä ja toisen huomioon ottamista jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Jotenka kaikki vain harjoittelemaan ja kasvattamaan taitojaan.

T.
Mike25_hml hotmail.com

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06