Kirjoittaja Viesti
assa
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 17:03

Eliksiiri kirjoitti:
...yllyttäjä tuomittiin rikoksesta "väkivaltaan yllyttämisestä".

Eli aika tarkkoja kannattaa olla mitä kirjoittelee netissäkin, ne voivat siis todellakin ohjailla ihmisiä ja saada aikaan ikäviä asioita.


Joo, kyseessä oli siis surullisenkuuluisa tapaus T o m m i A u r a (spacetin nimeä ihan siltä varalta jos tätä kovastikin viranomaiset googlettamisen voimin seuraavat).

Kyseinen herra on tunnettu autokaupoissa kusettaja, jonka eräät uhrit päättivät sitten pistää ojennukseen. Pientä läpsimistä ja perinpohjaista säikäyttämistä kummempaa ei tästä seurannut, vaan herrapa haastoi tunnetun autoilufoorumin keskustelujen perusteella erään toisen uhrinsa ja "sakinhivutuksen" puolestapuhujan oikeuteen rikokseen yllyttämisestä.

Voitti jutun ja kuluja tälle foorumilla suutaan soittaneelle, alunperin kyseisen haastajan uhrille, kertyi yli 5000e.
sikailija-sid
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 15:50

^Näin on, poliisin kanssa, kuten ei kenenkään muunkaan kanssa kannata alata periaatteesta hankalaksi ... elämä on kivempaa ja kynnykset ovat matalampia.

Kärkäs sanailu on näiden foorumeiden ydin, kuka v**** jaksaa seurata tissiposkikujertelua määräänsä enempää. Ihmisten parjauskampanjat ovat perseestä ja kannattaa ampua alas heti lentoon lähtiessä
Isabel
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 14:35

Eliksiiri kirjoitti:

Eli aika tarkkoja kannattaa olla mitä kirjoittelee netissäkin, ne voivat siis todellakin ohjailla ihmisiä ja saada aikaan ikäviä asioita.


Lyhyesti ja ytimekkäästi: joutilas mieli on paholaisen temmellyskenttä.

Aika paljon monentasoista sontaa sitä itsestäkin on vuosien varrella saanut kuulla, kerran yksi täysin todellisuudentajunsa menettänyt nainen teki minusta jopa rikosilmoituksen, motiivi oli niinkin mielenkiintoinen kun se etten halunnut olla tämän ystävä (taustalla saattoi myös vaikuttaa työni, tällä naisella oli pahoja taloudellisia ongelmia ja muutakin) mutta ei onnistunut pääsemään tavoitteeseensa, kun olivat poliisissa nauraneet tämän harhaisine juttuineen pihalle. Laughing

Myöhemmin kuulinkin jo luonnon hoitaneen asian. Julmaa mutta olin onnellinen tämän kuolemasta sillä kylväsi itsensä ahdistuneisuudellaan hautaan. Kannattaa pitää hyvät suhteet viranomaisiin ja muihin instansseihin, niistä voi olla korvaamatonta hyötyä mikäli joskus tulee eteen tilanne että on epäiltynä asioista, joita koskaan ei ole tehnyt.

Lopuksi, minusta se että toisinaan saatetaan sanoa joskus toiselle kärkkäästikin, ei ole niin paha kun että ilkeämielisen huhumyllyn velloessa rajuimmillaan sitä ei yritetäkään pysäyttää ja näin yhden ihmisen elämä tuhoutuu, ellei useammankin.
H@nsu_
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 14:14

Tämä on vain tätä elämätä,porskutetaan me eteenpäin,hällä väliä toisten kommenteista ja ilkeilyistä Exclamation Exclamation Exclamation
Tulisydän
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 14:07

easy kirjoitti:

Sulla on KAMALA..... sensoroitua tekstiä.... Tulisydän
Olet SÄÄLITTÄVÄ
Olet ****
Voi itku easy Crying or Very sad
Niin mulla onkin tosi kamala Repeää .... Itkuhan tässä ihan tulee Crying or Very sad Wink
Kuka muotoilisi minut uudestaan Wink Question
Miracle
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 14:03

.-iisi-. kirjoitti:

..ja joku mun kuvista äänestettiin penkin alle. Ainahan voi nääs tehdä uusia käyttäjätunnuksia ja äänestellä sitten nollaa niin rupee äkkiä keskiarvo putoomaan..


Toivottavasti tuo ei toimi seksitreffeillä! Niin tai, jos toimiikin? Meiän klipit ensin suuren suosion jälkeen tiputettiin nollille ja ihmettelen sitä suuresti. Huhhuh... Alkujärkytyksen jälkeen totesimme että kateelliset siellä laittaa nollille sitä... Wink

PIrre_ kirjoitti:
olen varmaan näiden narisijoiden mielestä todella huono äiti,olenhan jopa tehnyt lotharin kanssa yhden pätkän,soittakaa nyt toki jo sossuakat paikalle hetimiten...


Mä olen saanut mesessä aikamoiset purkaukset eräältä mieheltä alkuun ihan tupakanpoltosta, sitten seuraavaksi että lapset saa olla isistä ja äidistä vielä ylpeitä... Se kyllä satutti ja laittoi ajattelemaan. Vaikea aihe, saas nähdä soittaako sossunakat käymään.
H@nsu_
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 14:01

.-iisi-. kirjoitti:
Hehheh, RÄÄRÄ!

Kaikkee sitä kuulee, ennen kuin korvat päästä putoaa.. toi on varmaan jotain ei-stadin alueen murretta..


Toi on kai tämän alueen "slangia",itsekään en ollut kuullut moista nimitystä aikaisemmin Laughing
H@nsu_
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 13:59

Tulisydän kirjoitti:
Siis mitä ketunperkeleen merkitystä sillä on, onko tuolla rääräkuvia?, sanojasi lainatakseni.

Toisin sanoen "kaverini" sanoja lainaten Laughing
H@nsu_
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 13:58

Tulisydän kirjoitti:

Siis mitä ketunperkeleen merkitystä sillä on, onko tuolla rääräkuvia?, sanojasi lainatakseni. Ei kuvien esille laitto, kestään huonoa lastenhoitajaa tai äitiä tee, hei haloo, onko ketään kotona, vai tyhjääkö käyp?


Tyhjillä taitaa tällä tyttösellä käydä,kuka niin sanoi Laughing
H@nsu_
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 13:56

BigBigGirl kirjoitti:
Eiku vaan uuttaa usvaa putkeen Hansu Wink PS. sul on ihanan tiukan näköinen pipari Laughing

t.Hetero BBG


Vai että ihanan tiukan näköinen pipari Laughing ! Noh,ehkä on Rolling Eyes
H@nsu_
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 13:53

PIrre_ kirjoitti:
pah,no,meitä on moneen junaan ja jotkut vielä jääkin niistä junista pois,elämä jatkuu,antaa kateellisten kiukuta.

Tässähän se nähdään,ketkä ovat oikeita kavereita ja ystäviä,eikä selkäänpuukottajia ! Minä tyttö porskutan,lammikoissa loiskutan Laughing
PIrre_
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 13:51

Tästä asiasta on keskusteltu muutaman kerran H@nsu_:n kanssa,ja itsekkin sanoin,että olen varmaan näiden narisijoiden mielestä todella huono äiti,olenhan jopa tehnyt lotharin kanssa yhden pätkän,soittakaa nyt toki jo sossuakat paikalle hetimiten...pah,no,meitä on moneen junaan ja jotkut vielä jääkin niistä junista pois,elämä jatkuu,antaa kateellisten kiukuta.
.-iisi-.
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 13:48

Hehheh, RÄÄRÄ!

Kaikkee sitä kuulee, ennen kuin korvat päästä putoaa.. toi on varmaan jotain ei-stadin alueen murretta..

Joka tapauksessa, mulle on kirjoiteltu vaikka mitä, kun pistin jenkkisaitille kuvia.. tosin aika vähän luovaa tekstiä tyyliin

Sulla on PIENI
Olet SÄÄLITTÄVÄ
Olet ****

..ja joku mun kuvista äänestettiin penkin alle. Ainahan voi nääs tehdä uusia käyttäjätunnuksia ja äänestellä sitten nollaa niin rupee äkkiä keskiarvo putoomaan.. eniten tosin sain postia lihavilta keski-ikäisiltä homomiehiltä. Ne nyt oli sitten aika puutteessa joten teksti oli sillä haluavammalla puolella Rolling Eyes Laughing
Tulisydän
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 13:42

H@nsu_ kirjoitti:
Minulle on tullut huonon lastenhoitajan kuva! Vaikuttaa varmasti jotkut alastonkuvat yms minun lastenhoitotaitoihin?Yksikin "kaveri" sanoi,että "mie en ainakaa antas lastani sellaselle hoitajalle hoitoon,millä olis rääräkuvia netissä!!" .. Mistä sitä tietää,minkälaisia hoitajia sitä tuolla liikkuu kaikkine kaksoiselämine Laughing
Voi JUMA Evil or Very Mad
Siis mitä ketunperkeleen merkitystä sillä on, onko tuolla rääräkuvia?, sanojasi lainatakseni. Ei kuvien esille laitto, kestään huonoa lastenhoitajaa tai äitiä tee, hei haloo, onko ketään kotona, vai tyhjääkö käyp?
Tulisydän
LähetäLähetetty: 24.5.2007, 13:38

sikailija-sid kirjoitti:

Tottakai tahattomia loukkauksia tulee aina, sekä livenä että foorumilla, ei voi mitään, sen kanssa tämänkin näppiksen ääressä eletään. Tällä foorumilla on onneksi aika kiitettävästi kitketty ja kitketään se äärituotos, tarkoitushakuinen pahanilkinen panettelu.
Niin tulee. Mulla kun on sellanen kanta täällä kirjoitteleviin henkilöihin, että jokainen saa olla aivan oma itsensä, vaikka itse olisin erimieltä. Niin hyvin on iskostunut vanhempien antavat käytöstavat,(tai sitten ei) kiitos heidän.

Se tietysti on ikävää, kun provoilua löytyy ja sitä, että tosissaan yritetään saada toiset vihaisiksi.

Usko mua, mä haluan olla kaikkien kanssa sovussa!

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06