Kirjoittaja Viesti
assa
LähetäLähetetty: 8.3.2006, 18:06

...Mentiinpä sitten jälleen jallutarinalinjalle...


(eiiih, taas ratkesin! Shocked)
Vieras
LähetäLähetetty: 8.3.2006, 15:29

Minua yksinkertaisesti vaan kiihottaa niin paljon nuoret tytöt. Kun olin 20 tapasin sellaisen 15 vuotiaan tytön, jolta oli vaan pakko saada. Tyttö itsekkin oli todella seksuaalinen ja pakko meidän oli naida.

Minulla on kohtuu iso kokoinen penis, joten tyttö todella nautti siitä kovasti. Sitä harrastusta tässä onkin sitten jatkettu jo muutama vuosi. Tyttöäni kiihottaa myös kovasti se, että olen vanhempi ja hän tietää saavansa selvästi isompaa kuin kaverinsa.

Mikään ei ole upeampaa kuin kiusalla panna tyttöä niin kovaa, ettei hän kestä ja laukeaa. Se on sellaista voihkimista ja huutoa, ettei moni uskoisi. Harva saa yhtä upeaa teinipillua, joka rakastaa kovaa naimista.
assa
LähetäLähetetty: 24.2.2006, 8:33

EVT, kun en ole harrastanut seksiä nuorten POIKIEN kanssa Wink Mutta eiköhän se päde samoin toisinkinpäin - kyllä kokemus sänkypuuhissa on malttia ja iän tuoma varmuus.

Nuorena on yleensä kokematon ja epävarma, tai sitten jos 18 kesäisenä kollina on kaatoja jo vaikka millä mitalla, se itsevarmuus nousee ihan pilviin ja luullaan olevansa se Jumalan Lahja Naisille... Seurauksena tuskin mitään kovin huomioonottavaa seksiä.

Nuoret peuhatkoot keskenään, kyllä minä mieluummin 3v vanhemman valitsisin kuin 3v nuoremman.

Erhm. Vääntääköhän Eliksiiri tästä nyt taas jotain... Laughing Rolling Eyes
Kiathal
LähetäLähetetty: 24.2.2006, 3:40

wempu kirjoitti:
vau en ole ollut kyllä kovin pitkään tällä sivulla mutta mukavaa huomata että täältä löytyy naisiakin. Smile ois paljo kysyttävää mutta ehtii myöhemminki.
mutta tän voin jättää teille naisille.
mitä mieltä olette seksi partnerista joka sattuu olemaan 3v nuorenpi tai nuorempiki? (itse en kyllä hyväksyis alle 17v)
siis jotain ikäluokkaa 17-19v pojista? omaa ikääni sanoen olen jo poikavuodet ohittanut vuosia sitte, mut muistelen menneitä ja tuli mieleen.


Poikaset ei vaan osaa.. Confused Se, millä nuorempi miespuolinen henkilö pystyy korvaamaan vanhemman kokemuksen on suunnaton kiihko ja halu, mutta hyvin usein jää toisarvoiseksi ainakin meikäläisen kohdalla, kun en vaan jaksa innostua huonosta seksistää Sad

Toisaalta taas vanhempi saattaa tukehduttaa seksinhalut liialla leuhkimisella, mutta pääsääntöisesti kivempaa on ollut vanhempien miesten kanssa.
wempu
LähetäLähetetty: 24.2.2006, 0:56

vau en ole ollut kyllä kovin pitkään tällä sivulla mutta mukavaa huomata että täältä löytyy naisiakin. Smile ois paljo kysyttävää mutta ehtii myöhemminki.
mutta tän voin jättää teille naisille.
mitä mieltä olette seksi partnerista joka sattuu olemaan 3v nuorenpi tai nuorempiki? (itse en kyllä hyväksyis alle 17v)
siis jotain ikäluokkaa 17-19v pojista? omaa ikääni sanoen olen jo poikavuodet ohittanut vuosia sitte, mut muistelen menneitä ja tuli mieleen.
lillan
LähetäLähetetty: 20.2.2006, 18:16

nadi kirjoitti:
Mikähän siinä on kun itse haluaa vanhempaa miestä... Isää ei ole ikävä Razz
En kiihotu nuoremmista jäppisistä vaikka ne olisivat kehittyneitä ja miehisiä. Vanhemmissa on jotaki sitä älyllistä ja herrasmiesmäisyyttä... Mitä lie mutta se saa pillun kosteaksi hetkessä Twisted Evil

Tuohon kommenttiin on juuri tällä hetkellä varsin helppoa yhtyä.
Olen itse nyt vaille 3kymppinen, parin pienen lapsen äiti. Takana on juuri loppunut kymmenen vuoden avioliitto itseäni seitsemän vuotta vanhemman miehen kanssa.

Liitto sinällään kuivui kokoon lasten synnyttyä eli juuri silloin kun minä itse löysin oman seksuaalisuuteni, opin ja aloin nauttimaan siitä. Enkä varsinaisesti edes uutta suhdetta suunnitellut vaan uusi suhde alkoi lähes huomaamatta, itseäni 14 vuotta vanhemman miehen kanssa.

Enkä voi muuta sanoa kuin että menoa ja meininkiä on riittänyt Cool Nyt tunnen itseni todellakin haluttavaksi ja saan kaiken tarvitsemani. Paljon huomiota, herrasmiesmäistä kohtelua muutoinkin ja ennen kaikkea todella antoisaa ja nautinnollista seksiä!

Mies on kaikin puolin enemmän kuin unelmien täyttymys. Itsestään ja myös minusta huolta pitävä.

Ehkä se vain on niin että vanhemmissa miehissä kiinnostaa ja kiihottaa juuri se toisen huomioonottaminen ja se ettei oma nautinto mene muun edelle vaan jaksaa ja kykenee huomioimaan myös partnerin. Tämä päätelmä kylläkin perustuu vain minun omiin kokemuksiini eikä liene yleispätevä lainkaan.

Kokeneemmalla miehellä ei ole enää kiire mihinkään vaan on aikaa leikkiä ja huomioida myös toisen tarpeita. Ja opettaa uusia kujeita Wink Paljon olen jo muutamassa kuukaudessa oppinut ja ennen kaikkea nauttinut, mutta vielä on enemmän edessä.

Tosin on oppimista ja opettamista ollut puolin ja toisinkin. Minäkin olen saanut antaa sellaisia kokemuksia joita kukaan muu ei hänelle ole antanut. Ja tuntui aivan mahtavalta.
Vieras
LähetäLähetetty: 1.2.2006, 18:42

Pakko kirjoittaa tuohon Red Sonjan kumppaneiden määrää käsittelevään juttuun oma versioni.

Perustiedot: Olen 30v mies. Ollessani 23v minulla oli ollut noin kaksi ja puoli sataa kumppania.

1.En itse ole alan ammattilainen
2.Minultakin voi vongata ja sitten päätän, että pidänkö naisesta tai sitten v*ttuilen hänelle niin pahasti, että tajuaa jättää minut rauhaan ; D
3.Käyn edelleenkin aika paljon ravintoloissa ihan vaan asiakkaana. 16v aloitin ravintolatyöt ja lopettelin noin 23vuotiaana. Tänä aikana tulivat suurin osa kumppaneistani vähän niin kuin "työetuna".
4. Tuntemattomien kanssa voi tuntua ihan yhtä hyvältä kuin pitkäaikaisen kumppanin kanssa.
5. Katuminen on turhaa. Suurin osa kumppaneistani on ollut alkuun järkyttyneitä kun ovat kuulleet kumppaneideni määrän. Tutustuttuaan minuun paremmin nämä ihmiset ovat huomanneet ettei kumppaneiden määrä tee minusta mitenkään huonompaa ihmistä.
6.Minullakaan ei ole koskaan ollut sukupuolitauteja, koska olen pitänyt huolen itsestäni.
7. Eikä minua ole käytetty seksuaalisesti hyväksi nuorempana. Vanhana kylläkin Wink
8. Olen ehjä, hyvinvoiva ja iloinen ihminen......täältä päästä löytyy samanlainen ihminen.

NV
Red Sonja
LähetäLähetetty: 15.1.2006, 23:37

Anonymous kirjoitti:
"Minulla ollut 103 seksipartneria ja olen 20 -vuotias."

Voisitko kertoa miten tälläiseen pääsee, koska käsittääksesi olet tehnyt vasta muutamia filmejä? Annatko jokaiselle vonkaamaan tulevalle miehelle automaattisesti? Käytkö ravintoloissa parikertaa vikossa ja otatko aina miehen matkaan nussimaan? Onko seksi sinulle parasta tuntemattoman, sinun halujasi tietämättömän ja niistä välittämättömän miehen kanssa, joka vain tyhjentää pussisi sinuun? Mitä viekkaat että tulevaisuudessa miehet pitävät menneisyydestäsi? Oletko pystynyt hoitamaan antibiooteilla kaikki sukupuolitautisi kuntoon, tietäen ettei kaikkiin tehoa hoidot? Käytetttiinkö sinua seksuaalisesti hyväksi kun olit nuori/lapsi? Tunnetko itsesi ehjäksi ihmiseksi? Ja vihdoin ja viimein: oletko Lortto?


1. Olen tehnyt paljonkin kohtauksia.
2. Minulta ei vongata; joko päätän, että pidän miehestä tai sitten v*ttuilen hänelle niin pahasti, että tajuaa jättää minut rauhaan.
3. En käy juurikaan ravintoloissa nykyään.
4. Tuntemattoman kanssa on parasta (ja minä määrään tahdin).
5. Se on niiden miesten ongelma. Nykyisellä ei ole mitään menneisyyttäni vastaan. Katuminen on turhaa.
6. Minulla ei ole koskaan ollut sukupuolitauteja, koska olen pitänyt huolen itsestäni.
7. Ai käytettiinkö minua seksuaalisesti hyväksi, kun olin nuorempi? Tämä on todella loukkaava kysymys, mutta vastaan silti; ei.
8. Olen ehjä, hyvinvoiva ja iloinen ihminen. Smile

Sitä vaan ihmettelen, että miten ihmiset, jotka eivät edes tunne minua, voivat edes keksiä mitään näin loukkaavaa. Mieluiten lukisin muiden minulle suunnatut mielipiteet minusta yksityisviesteinä.

Niin ja olen pahoillani, jos loukkasin sinua jotenkin. Tämän siitä saa, kun kertoo jotain itsestään. Smile
Badman
LähetäLähetetty: 13.1.2006, 19:41

Red Sonja kirjoitti:
assa kirjoitti:


Eli kyllä ne on ne lantionpohjanlihakset jotka jekun tekee, eikä se pillun käyttämättömyys Wink




Hyvää treeniä on se, että esim. kaikki bussimatkat supistelee pillua. Sitä ei kukaan huomaa, se tuntuu kivalta ja saa tiukan pillun, jos treenaa säännöllisesti ja usein.

Nyt menee vähän asian vierestä, mutta menköön. Smile


Kannattaapa miestenkin tehdä samaa. Pillu ei tiukkene eikä kalu kasva muttaa seisoo ylväämmin Smile
assa
LähetäLähetetty: 13.1.2006, 18:15

^Ensimmäisen viestisi poistinkin jo, mutta tämä jääköön kun edes jotenkuten pystyit tuomaan konkreettisia kysymyksiä esille.

Sonjan elämästä sen tarkemmin tietämättä, en uskoisi tuollaisen kumppanimäärän kovin hurja loppupeleissä olevan... Jos seksielämänsä aloittaa siinä 16-kesäisen tienoilla ja täysi-ikäisyyden jälkeen alkaa villit sinkkuvuodet, äkkiä sata partneria kertyy. Eikä siinä tarvitse olla mitenkään erityisen "helppokaan".

Johan tuohon 22 ikävuoteen mennessä omakin emäntä ehti asettamaan lukeaman viiteenkymmeneenviiteen, lopulta minuun osuessaan Wink Eikä tuo tausta minua häiritse pätkääkään, vaikka omat kumppanit jäävät alle viidesosaan tuosta. Päinvastoin, on aika mukavaa kuulla olevansa hyvä ja kenties jopa paras, niistä kaikista.

Seksielämässään aktiivisesti liihottavat yleensä kyllä ovat jopa paljon tarkempia terveydestään ja turvallisuudestaan kuin tiukemmin suhteita harrastavat - Vanhasta tottumuksesta käytetään sitä kumia uuden partnerin kanssa, kun taas paljaaltaan panemaan tottuneet parisuhteita harrastavat ihan samoin vanhasta tottumuksesta saattavat vetää sitä yhden illan hoitoaankin paljaalla. Seksuaalinen hyväksikäyttö taasen useimmiten aiheuttaa juuri päinvastaisia traumoja, eli se oma seksuaalisuus on täysin lukossa...

Tällaiset asiat vain tuntuvat tiettyä ihmisryhmää kovasti aina häiritsevän, enkä jaksa ymmärtää miksi? Mitäs se heiltä on pois, jos joku menee ja panee? Kateellisuuttako kenties ettei omasta historiasta löydy kuin ne kolme naapuripitäjän tyttöä? Kenties muuten vain suvaitsemattomuutta, mutta mitäs sellaiset kaksinaismoralistit tällaisella riettaalla foorumilla tekevät? Tuskin empiiristä tutkimusta kuitenkaan...
Vieras
LähetäLähetetty: 13.1.2006, 17:54

"Minulla ollut 103 seksipartneria ja olen 20 -vuotias."

Voisitko kertoa miten tälläiseen pääsee, koska käsittääksesi olet tehnyt vasta muutamia filmejä? Annatko jokaiselle vonkaamaan tulevalle miehelle automaattisesti? Käytkö ravintoloissa parikertaa vikossa ja otatko aina miehen matkaan nussimaan? Onko seksi sinulle parasta tuntemattoman, sinun halujasi tietämättömän ja niistä välittämättömän miehen kanssa, joka vain tyhjentää pussisi sinuun? Mitä viekkaat että tulevaisuudessa miehet pitävät menneisyydestäsi? Oletko pystynyt hoitamaan antibiooteilla kaikki sukupuolitautisi kuntoon, tietäen ettei kaikkiin tehoa hoidot? Käytetttiinkö sinua seksuaalisesti hyväksi kun olit nuori/lapsi? Tunnetko itsesi ehjäksi ihmiseksi? Ja vihdoin ja viimein: oletko Lortto?
Red Sonja
LähetäLähetetty: 13.1.2006, 16:19

assa kirjoitti:


Eli kyllä ne on ne lantionpohjanlihakset jotka jekun tekee, eikä se pillun käyttämättömyys Wink


Lihakset, kyllä. Minulla ollut 103 seksipartneria ja olen 20 -vuotias. (Joku varmaan pitää tökerönä, että kerroin tuon asian, mutta se liittyy tähän juttuun...)
Eli periaatteessa noiden seksiparterien määrän takia minulla ei pitäisi olla tiukkaa, mutta iän puolesta taas pitäisi. Lantionpohjanlihakset on mulla hyvät, joten on kuulemma tiukempi pillu kuin useimmilla ikäisilläni. Yhtään kehumatta. Very Happy
Eäh, näin äijät sanoo, eli kai se on fakta. Smile

Hyvää treeniä on se, että esim. kaikki bussimatkat supistelee pillua. Sitä ei kukaan huomaa, se tuntuu kivalta ja saa tiukan pillun, jos treenaa säännöllisesti ja usein.

Nyt menee vähän asian vierestä, mutta menköön. Smile
assa
LähetäLähetetty: 13.1.2006, 8:26

nadi kirjoitti:
Vanhemmissa on jotaki sitä älyllistä ja herrasmiesmäisyyttä... Mitä lie mutta se saa pillun kosteaksi hetkessä Twisted Evil


No siinähän sen jo itse sanoitkin.

Ei niitä naisia pelkällä kropalla pokata, pitää olla pokkaakin Wink
nadi
LähetäLähetetty: 13.1.2006, 4:19

Mikähän siinä on kun itse haluaa vanhempaa miestä... Isää ei ole ikävä Razz
En kiihotu nuoremmista jäppisistä vaikka ne olisivat kehittyneitä ja miehisiä. Vanhemmissa on jotaki sitä älyllistä ja herrasmiesmäisyyttä... Mitä lie mutta se saa pillun kosteaksi hetkessä Twisted Evil
assa
LähetäLähetetty: 29.11.2005, 20:58

Jaa-a, minulla on kyllä enemmän päinvastaisia kokemuksia. Nuorillakin naisilla on tullut vastaan tosi "tunnottomia" pilluja, sen sijaan jo synnyttäneillä kolmekymppisillä sellaisia imupilluja että se on itselläänkin heti menoa kun supistelu alkaa Shocked

Eli kyllä ne on ne lantionpohjanlihakset jotka jekun tekee, eikä se pillun käyttämättömyys Wink

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06