Kirjoittaja Viesti
Mr Lothar
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 21:44

assa kirjoitti:

Kateus on suomalainen kansanperinne. Etenkin menestyviä ja itsevarmoja ihmisiä kohtaan.


No minä puolestaan olen välillä kateellinen tyhjätaskuille työttömille jotka elää kelan ja soskun antamilla avustuksilla. He vaan "lomailevat" päivästä toiseen ja heillä on todella vähän asioita joista heidän tarvitsee huolehtia.
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 21:27

Hienoahan se on tehdä rehellisellä työllä rahaa ja ansaita siitä leipänsä. Mitä kovemmin huiskii, sen enemmän saa aikaiseksi -jopa rahaa. Lothar on varmasti aikoinaan tehnyt omat valintansa ja nyt nauttii palkastaan... Jollain toisella on taas jotain sellaista, jota Lothella ei ole.

Kuka haluaa mitäkin ja kuka on valmis luopumaan mistäkin halujensa mukaan. Toiset haluaa takoa vain rahaa, kun toinen haluaa esimerkiksi elää täysin kädestä suuhun tehden lapsia ja nauttiakseen perhe-elämästä. Se mikä minulle on tärkeää, ei välttämättä toiselle merkkaa mitään.

Kateus on sairaus. Toisinaan se voi auttaa ihmistä pääsemään vauhtiin ja ottamaan mallia, mutta toisinaan se vain tuhoaa. Jos ei ole itse valmis tekemään mitään tavoitteidensa eteen, on turha napista vieressäkään.
assa
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 21:23

bi-vaimo kirjoitti:
E Miksi? Mitä Lothar on tehnyt tai ärsyttänyt niin paljon?


Kateus on suomalainen kansanperinne. Etenkin menestyviä ja itsevarmoja ihmisiä kohtaan.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 20:53

^Mutta, kyllähän te sen tiedätte, suomalaiset ovat kadehtivaakansaa. Kun toisella on, mitä ei itsellä, sitä pitää kadehtia.
Onko se joltain pois? Tuleeko tuosta ihmisestä autuas, jolta puuttuu, se, mikä toisella on, saadessaan sen, mitä tuolta toiselta hamuaa?
.....Ja taivaan akkunat mulle aukeaa, kun saan saman, eikös niin....?
Latsi
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 20:12

^Säälin saa pyytämättäkin, mutta kateus täytyy ansaita Twisted Evil
En ymmärrä näitä vieraita ruikuttajia, oli sit asia mikä hyvänsä, niin aina on joku päin p.......
Tampereen Tyttö
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 19:44

En ole jaksanut enkä viitsinyt lukea kauhean paljon näitä Lothar-keskusteluja, mutta sen verran, että se on kauhean negatiivista? Miksi? Mitä Lothar on tehnyt tai ärsyttänyt niin paljon?

Minulle on tullut vaikutelma, että Lothar on päämäärätietoinen ja aikaan saava? Ei ehkä kauhean leikkisä, mutta tosissaan kaikissa asioissaan ja tulee tuloksia? Eikö se ole hyvä ominaisuus...? Vai mitä en tiedä.... Shocked Question
Vieras
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 10:39

Mr Lothar kirjoitti:
Siksi olenkin laittanut melkein kaikki omistamani kiinteistöt vuokralle



Entäs ne huoneistot?
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 10:07

K..... kirjoitti:
"Barbigirl".........


Embarassed no johan pompsahti
Vieras
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 10:04

seksi bisneksellä ilmeisesti tienataan rahaa kun on 8 asuntoa ja monenlaista kulkiaa.. pitäsköhän ryhtyä alalle?
K.....
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 9:53

Barbigirl kirjoitti:
Voi taivahan talikynttilät Laughing

Oi Suomi armahin synnyin maa ihanuuksien ihme maa

Voit tulla Lothar meitin sohvalle nukkuun jos jäät ihan puille paljaille Wink tai jos savimajastasi loppuu lämmityspuu...ku mulla ei ole edes paitaa päälläsi - ulkona on vielä aika kylmä kuiteski nukkua ( voin tehdä sulle myös voileivän ).
Laughing Lothar on niin seksi mies, että hän ei tarvikaan ei asuntoja..ei taloa-luulen että jokaisen eri yön hän voi viettää eri tyttö luonassa Embarassed ..ja mun tiedokseni hän ei syökin voileipiä Laughing kyllä kaikkea muuta herkkua Wink
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 9:26

Voi taivahan talikynttilät Laughing

Oi Suomi armahin synnyin maa ihanuuksien ihme maa

Voit tulla Lothar meitin sohvalle nukkuun jos jäät ihan puille paljaille Wink tai jos savimajastasi loppuu lämmityspuut...ku sulla ei ole edes paitaa päälläsi - ulkona on vielä aika kylmä kuiteski nukkua ( voin tehdä sulle myös voileivän ).
Mr Lothar
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 9:11

Anonymous kirjoitti:

Ja kaiken lisäksi tarjoat tuota huvilaksi nimittämääsi asuntoasi (kumpikohan se siis on?) Lomarenkaan kautta vuokralle.


Juu, olen nimittäin jäänyt useamman asunnon loukkoon. Minulla on nimittäin tällä hetkellä kahdeksan asuntoa ja sen lisäksi vielä useita liikehuoneistojakin.
Siksi olenkin laittanut melkein kaikki omistamani kiinteistöt vuokralle ja yhden omakotitaloistani möin tuossa kuun vaihteessa Crying or Very sad

PS. Suomessa on ilmeisen kannattamatonta olla autoliikkeen omistaja, hehän kauppaavat autojaan ihan jatkuvasti eli heillä on oltavat aina rahat loppu Shocked
Vieras
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 8:52

Buhaha! Näin se homma etenee. Hankihan Lottar itsellesi esim. putkimiehen paperit ja rivarin pihaan toyota, ettet vain erotu massasta... Wink
Vieras
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 8:36

Mr Lothar kirjoitti:

Juu, rahat on ihan loppu ja siksi Ferrarikin on laitettu myyntiin: www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=234385
Taloudellisen ahdinkoni takia joudun esiintymään aikuisviihdeleffoissa että saan leipää ja voista en ole enää haaveillutkaan moneen vuoteen.


Edellä mainittujen asioiden lisäksi joudun asumaan keskellä metsää synkän järven rannalla, tuossa kuvassa olevassa vanhoista pystyyn kuivuneista puista kyhätyssä mökissä Sad


Ja kaiken lisäksi tarjoat tuota huvilaksi nimittämääsi asuntoasi (kumpikohan se siis on?) Lomarenkaan kautta vuokralle.
Vieras
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 1:44

No kyl maar mua ainakin vituttais asua keskellä jotain v**** mettää kusisessa puutalossa, mutta hupinsa kullakin. Olisit nyt edes rakentanut kunnon talon.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06