Kirjoittaja Viesti
PorcelainDelicacy
LähetäLähetetty: 2.10.2007, 14:57

Ja osaksi voi vaikuttaa se että jos saa paljon vastauksia miehiltä, ja on pistäny tietyt kriteerit ilmoitukseen esim. 26-30vuotiaita miehiä ja sitten jotkut yli +30v pistävät silti viestiä niin en tajua on MIEHEN LUKUTAIDOSSA vikaa?? Vai näössä?
Itse en ainkaan vastaa jos ikä menee yli haetun iän! Evil or Very Mad
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 10.8.2007, 17:00

Hmm... Oikeastaan minua viehättävät juurikin naiset, joiden kanssa voi keskustella vaikka elämän syvimmästä olemuksesta. Se, että sellaisen naisen löytäisi laittamalla seuranhakuilmoituksen, on tietenkin aika tuurissaan.

Tuskinpa minulla toista kertaa niin hyvä tuuri kävisi... Tai hyvä ja hyvä, kaikki on kovin suhteellista. Kauneus on katsojan silmässä, sanotaan.


Snadistisadisti@luukku.com
Tulisydän
LähetäLähetetty: 23.7.2007, 19:08

^ Itse laitoin selvällä Suomen kielellä, mitä haen, kun tein hakuilmoituksen (en tähän forumiin), pakko oli lisätä, etten hae seksiseuraa. No, ilmeisemmin henkilöt ovat jotenkin lukutaitoisia, koska enää ei ole tullut kyselyitä pikapanoseurasta .
Siinä on miehille haastetta, että osaavat vastata mulle, sillä potaskaa en juttele juurikaan. Esimerkiksi, elämän syvimmästä olemuksesta. Pakostihan siinä toki seksikin vilahtaa, mutta se ei haittaa lainkaan, on sinällään kiva mauste ja tuo piristystä päivään.
Ilmoitukseen olen lisännyt, mikä mua ei sytytä: moukkamaisuus, ja kiroilu naiselle.
Eli etsin kunnon sanansäilän taitajaa, jolle ihmisenä oleminen ei ole millään elämän tasoilla vierasta ja outoa. Ja ennenkaikkea, taitaa myös huumorin, se on varaventtiili aina.
Hitaasti
LähetäLähetetty: 23.7.2007, 18:47

Anonymous kirjoitti:
...määrittelin selkästi ikähaarukan ja ilmoitin, että en ole kiinnostunut tapaamaan varattuja miehiä. Vastauksia tuli paljon, mutta kuinkas ollakaan, suurin osa niistä oli linjaa " olen varattu pena 58w ...

Heh, minä vuorostani epäilin kirjoittaneeni väärin, kun vastaajissa paljon sellaisia, mitä en hakenut. Rolling Eyes Mutta taitaa tuo lukemisen ymmärtäminen olla taitolaji? Tai luullaan ettei hakukriteereillä ole mitään merkitystä, "kyllä mä kelpaan sille kuitenkin"...

Enää en taida ilmoitusta laittaa, luen muiden laittamia ilmoituksia ja vastaan sitten kun sopiva tulee vastaan.
Vieras
LähetäLähetetty: 22.7.2007, 23:49

Joku valitteli tuossa aikasemmin, että kuinka naiset ei vastaa hänen lähettämiinsä viesteihin. Itse laitoin tässä jokin aika sitten tänne ilmoituksen, jossa määrittelin selkästi ikähaarukan ja ilmoitin, että en ole kiinnostunut tapaamaan varattuja miehiä. Vastauksia tuli paljon, mutta kuinkas ollakaan, suurin osa niistä oli linjaa " olen varattu pena 58w heruuko pillua paljox maksaa". Jostain kumman syystä ei tehnyt mieli tällaisille tapauksille vastata yhtään mitään...Rolling Eyes
Niille muutamille asiallisille toki vastasin, niitä kun oli sen verran vähän.

T: Eräs epäasiallisiin urpoihin kyllästynyt nainen
Tulisydän
LähetäLähetetty: 9.5.2007, 17:51

^Harmi juttu sulle.
Itsekään en feikkaa, miksi sen tekisin? Mä teen kyllä tiettäväksi, mikäli mulla ois haku päällä, että en hae seksiseuraa, tai no, onkin, mutta ei missään mielessä, sitä, että yrittäisin parisuhdetta/sitoutumista tms.
Joillekin saattaa tulla ujoudenpuuska, toiset tekee ilkeyttään, voin ymmärtää tilanteesi.

Mikäli etsit ihan tavallista suomalaista naista, kyllä niitä pitäisi löytyä, kun ajattelee, miten paljon on yksinäisiä ihmisiä.
Rohkeutta peliin vaan ja lippu korkealle Jess! Jess!
Varmasti sulla joskus natsaa, olen varma siitä, usko sinäkin Very Happy
manzzes76
LähetäLähetetty: 9.5.2007, 17:42

itse en ole henkilökohtaisesti eläissään feikannu enkä valehdellu seuran haussa,olen kaahlannu ties miten paljon eri ilmoituksia,joitain vastauksia on tullunna ja sitten kadottu tielle tietämättömille.
En tiedä mikä hupi joillakin tuo pila ilmoitus juttu oikein on mutta on se sitten niin ikävää tälläisten niinkuin minunkin kohdalla jotka epätoivoisesti ehtii sitä seuraa niin ei kuulu mitään eikä sitten vastailla mitään... Confused
Noh minkäpäs sille mahtaa kun joittenkin ajatukset mahtuu herneen kokoiselle aluelle...

Rolling Eyes
assa
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 21:21

Anonymous kirjoitti:
ps. Aikamoinen koodaaminen, että saa vieras-viestin lähetettyä.


Kannustaa rekisteröitymään omalle nimimerkille.
Vieras
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 21:02

Tulisydän kirjoitti:
vieras kirjoitti:

Ko. ilmoitus on seksikumppania varten, joten tästä herää kysymys, että onko tapaaminen tyyliin, "housut pois ja hommiin", kun hommat hoidettu, "housut päälle ja myöhemmin uudelleen säkän käydessä."

ps. Aikamoinen koodaaminen, että saa vieras-viestin lähetettyä.
Tuon saat selville, sillä, että soitat ja kysyt suoraan.

Tuosta vieraana kirjoittamisesta, että itse huomasin sen hankalaksi, kun kerran koitin kirjoittaa Lievestuoreen Lisan nimellä, johan tuo temppuili, vaikka oli naksutellut niin, että viestin piti mennä nätisti perille, vaan ei mennyt. Yrittänyttä ei laiteta, sainhan sen sitten kuitenkin alter-ego -keskusteluun Wink



Fiksusti sanottu. Mene ja tiedä, sehän on keinoista parhain.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 20:43

vieras kirjoitti:

Ko. ilmoitus on seksikumppania varten, joten tästä herää kysymys, että onko tapaaminen tyyliin, "housut pois ja hommiin", kun hommat hoidettu, "housut päälle ja myöhemmin uudelleen säkän käydessä."

ps. Aikamoinen koodaaminen, että saa vieras-viestin lähetettyä.
Tuon saat selville, sillä, että soitat ja kysyt suoraan.

Tuosta vieraana kirjoittamisesta, että itse huomasin sen hankalaksi, kun kerran koitin kirjoittaa Lievestuoreen Lisan nimellä, johan tuo temppuili, vaikka oli naksutellut niin, että viestin piti mennä nätisti perille, vaan ei mennyt. Yrittänyttä ei laiteta, sainhan sen sitten kuitenkin alter-ego -keskusteluun Wink
Vieras
LähetäLähetetty: 7.5.2007, 20:33

Ok, ensimmäistä kertaa kirjoittelen tänne.

Tämä on hyvä topikki, ainakin tiedän kehen voin ottaa yhteyttä, kun haluan tai kaipaan jotain. Oon katellu tuolta ilmoituksista sellaista punapäistä, mutta en ole vielä ottanut yhteyttä vaikka puhelinnumero on ilmoituksen ohessa. Ko. ilmoitus on seksikumppania varten, joten tästä herää kysymys, että onko tapaaminen tyyliin, "housut pois ja hommiin", kun hommat hoidettu, "housut päälle ja myöhemmin uudelleen säkän käydessä."
Tuskin täällä naiset on huonompia, parempia kuin kadulla. Wink Naiset on ihmisiä ja sitä voi kunnioittaa. Toivotan hyvää toukokuuta.

Mies 02-alueelta. +1


ps. Aikamoinen koodaaminen, että saa vieras-viestin lähetettyä.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 6.5.2007, 13:16

Isabel kirjoitti:

Siis mitä järkeä valehdella kun viimeistään tapaamisessa totuus tulee ilmi ja jo viidessä vuodessa ihminen saattaa kuvanottohetkestä muuttua todella radikaalisti eli kuvien pitää siis olla tuoreita kun niitä vaihdellaan tai esitellään netissä.
Tästä juuri, pyrin pitämään kuvani tuoreina, nyt kun on noita digijuttujakin, on se paljon vaivattovampaa. Mulla on myös 2000-luvulta kuvia, joissa painan hieman vähemmän kuin nyt ja tukkani on blondattu, mutta se ei vastaa tätä hetkeä.
Lainaus:

pokkana toinen selittää "joo mä en oikeen tiennyt miten sä reagoisit, niin sori jos vähän jujutin mutta oon silti sama." Vitutus on ymmärrettävää jos itse on ollut rehellinen alusta saakka ja toinen kuvittelee suurpiirteisellä selityksellä pääsevänsä kuiville toivoen että hommasta todella kehkeytyisi vielä jotain.

Tuo vetää pohjan pois kaikelta. Tuon jälkeen on turha edes odottaa mitään.
Isabel
LähetäLähetetty: 6.5.2007, 13:03

Kyllähän se musta kertoo kysyjästä itsestään jotain noloa mikäli heti ensimmäisenä on kyselemässä ja epäilemässä kuvien aitoutta. Niin ymmärrettävää kuin se onkin, rajansa vainoharhaisuudellakin ja sellaiseen voi kuitata aivan hyvin "tule katsomaan niin näet" ellei muuten saa vakuutettua. Smile

On päivänselvää että seuranhaussa tulisi ymmärtää pyrkiä rehellisyyteen ja pysyä siinä. Siis mitä järkeä valehdella kun viimeistään tapaamisessa totuus tulee ilmi ja jo viidessä vuodessa ihminen saattaa kuvanottohetkestä muuttua todella radikaalisti eli kuvien pitää siis olla tuoreita kun niitä vaihdellaan tai esitellään netissä.

Usein käy niin (mulle on näin käynyt silloin kun etsin vakavampaa juttua) että pokkana toinen selittää "joo mä en oikeen tiennyt miten sä reagoisit, niin sori jos vähän jujutin mutta oon silti sama." Vitutus on ymmärrettävää jos itse on ollut rehellinen alusta saakka ja toinen kuvittelee suurpiirteisellä selityksellä pääsevänsä kuiville toivoen että hommasta todella kehkeytyisi vielä jotain.
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 6.5.2007, 12:58

Virtaheponen kirjoitti:
Jee jee. Ja sitten ihmetellään, miksi naisista palstoilla on pulaa. Meissä valitettavasti on aika paljon virtahepoja, yh-äippiä ja jopa niitä, jotka on molempia. Eli ylijäämäkamaa, joiden ei pidä kenellekään vastailla?


Hyvin lohkastu Laughing
Miracle
LähetäLähetetty: 6.5.2007, 12:49

Tulisydän kirjoitti:

Itse törmäsin tyyppiin, joka piti mua feikkinä. "Onko noi sun omia kuvia, en usko." Tuohon tyyliin ihmetteli.
Jumal avita, minä en koskaan valehtele toiselle osapuolelle itsestäni, se ei kuulu tapoihini.
En voi pitää yllä ystävyyttä tuollaiseen, joka ensimmäiseksi antaa epäluottamuslauseen. Yksi kerta toden sanoo.
Tällaiset kieroilijat eivät kuulu mun elämääni, enkä myöskään tahdo mitään syvempää keskustelua näiden tyyppien kanssa, se on saletti.


Hyvä pointti, voimme ottaa myös käyttöön... Twisted Evil

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06