Kirjoittaja Viesti
Krisu
LähetäLähetetty: 5.7.2007, 1:22

Noh, voishan sitä tietty kertoakkin. Lääkäri sano että jonkin sortin miesten yleinen "vaihe" terskan ympärillä ja menee ohi siinä jossain pari vuoden kiepeillä. Eli siis ei tartte minkäälaisia voiteita.
Latsi
LähetäLähetetty: 1.5.2007, 21:40

^Ei ny sentään. Jos et usko, niin tu katsomaan Wink
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 1.5.2007, 21:37

Latsi kirjoitti:
Ehkäpä ketjun aloittaja voisi kertoa mitä tohtorisetä kertoi vaivan olevan


Ai sulla on niitä kans Wink
ajanuh
LähetäLähetetty: 1.5.2007, 11:44

Oon lukennu jostain että ne sais leikkaamalla pois? Onko kenelläkään kokemusta/tietoa tälläisestä. Minkähintainen tämä on ja millainen koko opertaatio tulee olemaan ?
Latsi
LähetäLähetetty: 26.4.2007, 22:38

Ehkäpä ketjun aloittaja voisi kertoa mitä tohtorisetä kertoi vaivan olevan. - (tietysti jos on vielä hengissä Wink )
Vieras
LähetäLähetetty: 26.4.2007, 22:08

Jos tässä nyt on kysymys niistä helmentapaisista valkoisista nystyistä terskan reunan alla niin ne ovat vaarattomia, normaaleja ja suurella osalla miehistä on niitä, eivät johdu huonosta hygieniasta eivätkä jostain taudista.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 25.3.2007, 13:16

sälli22v kirjoitti:
ei noi mitään vaarallisia ole. mulla ainakin tulee kortsua jos käyttää niin jotain näppylöitä ja joskus iho ärtyy ja menee ihan punaseks terskan takaa no mut voihan sitä silti käydä lääkäril jos mietityttää =D
Oletko kokeillut muusta kuin lateksista tehtyjä kortsuja? Joillakin nimenomaan se materiaali aiheuttaa ongelmia ja ihon ärtymistä.

Lateksiyliherkille suunniteltu kondomi on ainakin RFSU:n Zenith. Ei löydy ihan joka paikasta, saattaa joutua etsimään tai tilaamaan. Kuitenkin... Mitäpä sitä ei tekisi pikkuveitikan hyvinvoinnin puolesta.

Ainakin tältä sivustolta voi tilata kaikenlaisia kumeja erilaisiin tarpeisiin.
(Onkohan tämä nyt taas sillä ja rajalla voiko tämmöistä postata?)

http://www.kondomikuningas.fi/wpt/view/rfsu/zenith-27143/

Mitä lääkärissä käymiseen tulee, suosittelen lämpimästi tautitesteissä käyntiä vähintään sen kerran vuodessa, olipa sitten mies tahi nainen. Erityisesti, jos harrastaa irtosuhteita, on se sangen viisasta. Omien kokemusteni mukaan henkilökunta on todella asiallista, ystävällistä ja asiantuntevaa.

Samalla reissulla voi sitten kysellä, jos joku alakerrassa arveluttaa. Vastauksia sellaisiin kysymyksiin voi tuskin asiaan perehtyneemmästä paikasta löytää, kuin alaan vihkiytyneiltä lääkintähenkilöiltä.


Snadistisadisti@luukku.com
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 25.3.2007, 12:00

Voin vakuuttaa, että hätä keinot keksii vastaanotollakin. Laughing Monesti moinen tilanne on hyvin herkkäluontoinen ja tuolloin seisokkia et saisi aikaan vaikka haluaisitkin. Hoitohenkilökunta on ammattilaisia, joten meille heppikepit näppylöineen ovat arkipäivää.

Kaksi kertaa urani aikana olen joutunut "luovuttamaan" asiakkaani kolleegalleni hänen seksuaalisen halukkuutensa vuoksi; ei tullut toimenpiteistä tai hoidoista mitään minun valvovien silmien ja kätevien kätteni alla. Wink
assa
LähetäLähetetty: 25.3.2007, 10:58

Usko pois, hoitajat ovat seisokkeja nähneet ammatissaan aivan riittämiin - et ole ensimmäinen, jos sellainen tilanne omalle kohdellesi osuu.
sälli22v
LähetäLähetetty: 25.3.2007, 2:35

ei noi mitään vaarallisia ole. mulla ainakin tulee kortsua jos käyttää niin jotain näppylöitä ja joskus iho ärtyy ja menee ihan punaseks terskan takaa no mut voihan sitä silti käydä lääkäril jos mietityttää =D
cowboi45
LähetäLähetetty: 25.3.2007, 0:25

^laittavat vekkulin kahden tiilen väliin ja lyövät tiilet yhteen ..joskus tekevät jopa kahteen kertaan... Shocked ..sattuu vaan silloin ,jos hoitsulla jää sormet väliin.. Laughing
Latsi
LähetäLähetetty: 25.3.2007, 0:21

Krisu kirjoitti:
uuh, kathhoo ny. Ei katsos sillä silmällä viitsis mennä ku pikkuveikka liiiankin herkkä Rolling Eyes Niin on semmonen pelko että tulis vahingos stondis. Onkos kellään muuten tullu stondista lääkäri käynnin aikana?


Olen kuullut juttua (itsellä ei ole kokemusta, en ainakaan myönnä) että ammattilaisilta (hoitsuilta) löytyy kyllä apu seisokkiin Wink (enkä nyt tarkoita mitään fantasiaa). Viksummat voi vahvistaa onko näin.
cowboi45
LähetäLähetetty: 25.3.2007, 0:03

hoitsu hoideltiin hepillä,lääkärin tyttären lääkäri-isä hoiteli mut metrin rautakepillä... Sad
Krisu
LähetäLähetetty: 24.3.2007, 23:54

<< Mites tilanteessa etenitte? Shiis miten pääsit ohi tilanteen?
cowboi45
LähetäLähetetty: 24.3.2007, 23:52

Krisu kirjoitti:

. Onkos kellään muuten tullu stondista lääkäri käynnin aikana?
..exä oli/on hoitsu, tuli kyllä stondis ..kerran kävi yks tuttu lääkäri kylässä ,sillä on kivannäköinen tytär ..seuraus: stondis... Laughing

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06