Kirjoittaja Viesti
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 14.4.2007, 10:42

mc-onen- kirjoitti:
Mene nyt kertomaan tuo jollekkin uudelle ihastukselle niin Shocked


Juu voi tulla kyl kassista päälle - naiset on kuin narttu kissoja...Narttu kissat häätää kollikissat reviiriltään valosan aikaan aina vauhdilla hiiteen, mut aina ne kuitenkin tulee paksuksi... Laughing

Eli asia on ilmeisemmin ajoitus kysymys Wink
Ujo-piimä
LähetäLähetetty: 12.4.2007, 14:27

^ Very Happy Cool Wink
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 28.3.2007, 19:41

Voi tosiaankin olla, että heti kättelyssä saattaa tulla takkiin moisesta topicista.
Tietty jos olet "koukussa" tuohon taipumukseen, kannattanee etsiskellä samanhenkistä seuraa paikoista/foorumeilta jossa sellaista voi löytää.

En tarkoita tällä sanoa etteikö se onnistuisi muuten, vaan että saattaa olla helpompi lähestyä aihetta, jos tapaamisesta lähtien oletusarvona on jonkinasteinen vinous.


Snadistisadisti@luukku.com
-Vakavasti vino-
assa
LähetäLähetetty: 24.3.2007, 17:09

Ei ehkä ole paras mahdollinen idea ihan ekojen treffien aikana alkaa kovin paljon juttelemaan seksileikeistä - karkoittaa avomielisemmänkin naisen.

Sitten kun on vähän päästy sekstailussa alkuun, voi alkaa ehdottelemaan leikkejä.
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 24.3.2007, 15:44

Siirretty!!
mc-onen-
LähetäLähetetty: 24.3.2007, 15:31

Olen 30v mies jonka pitkä suhde kaatui noin puoli vuotta sitten. Nyt alkanut taas treffailla naisia, mutta suureksi ongelmaksi nousee seksuaalisuuteni... Siis olen hetero mies ja pidän ihan normaalista seksistä mutta nautin toisinaan pienestä huumorilla maustetusta "irstailusta" Jossa molemmat saavat tehdä toisilleen mitä haluavat Wink Eli leikkisästi tavoitteena saada toinen anomaan armoa. Laughing Esin 69 jossa molemmilla erilaisia dildoja käytössä tai toinen saa sitoa toisen ja yrittää saada toinen anomaan armoa tai siis paremminkin anomaan ettei toinen lopettaisi vaan kokeilisi vieläkö sinne mahtuisi vieläkin isompi Surprised Surprised
Mene nyt kertomaan tuo jollekkin uudelle ihastukselle niin Shocked

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06