Kirjoittaja Viesti
cowboi45
LähetäLähetetty: 30.12.2006, 19:11

mua huvittaa naisissa "orjallinen" muodin seuraaminen ..tarkoittaen sitä että trendin viime "hitit" ei välttämättä sovi kaikille....mutta chica on oikeassa tuulipuku sopii PURUradalle ,ei radalle..... Cool
Tampereen Tyttö
LähetäLähetetty: 30.12.2006, 19:02

Minusta se pätee naisiin ihan yhtä paljon - joku kirjava tuulipuku ja likaiset hiukset ei minua viehätä, naisellinen pukeutuminen ja siisteys kyllä... ja naisellista pukeutumista on monenlaista. (Anteeksi Härski, mutta minulla on yleensä aina jonkinlaiset kapeakorkoiset korkkarit tai talvella kapeakorkoiset saappaat tms... Wink no joskus ehkä vähän muuta ja tietysti joskus paljain jaloin Smile - tämä oli vähän inside-juttu, anteeksi kaikki)
Tulisydän
LähetäLähetetty: 30.12.2006, 18:20

cowboi45 kirjoitti:
saman asian huomannut kuin Badis ..itse kun olen työmies resuinen ,mutta kun puvun tempaisee päälle niin johan asenteet muuttuu ....eli tekeekö puku miehen vai toisinpäin.. Confused Question nimim: risuparta löytyy Cool

Kyllä tekee, jos se vain muuten on sopiva ja hyvin leikattu, voit käyttää huoletta, kun tarvetta löytyy
Härski
LähetäLähetetty: 30.12.2006, 18:05

NeitohX kirjoitti:
Mutta vois vähän noi muutki foorumin eukot siistiä tuota kielenkäyttöä..

Sinä voisit näyttää esimerkkiä! Tuo viestisi menee ohi meiltä kaikilta kun täällä ei minun mittapuuni mukaan ole yhtään eukkoa.

Eli Suomen kielellä yllä oleva lause kuuluisi "foorumin naiset" tai "foorumin tytöt" tai "foorumin kaunottaret".

Ole hyvä ja esitä pyyntö uudelleen korjatussa muodossa Very Happy
cowboi45
LähetäLähetetty: 30.12.2006, 18:04

saman asian huomannut kuin Badis ..itse kun olen työmies resuinen ,mutta kun puvun tempaisee päälle niin johan asenteet muuttuu ....eli tekeekö puku miehen vai toisinpäin.. Confused Question nimim: risuparta löytyy Cool
Tulisydän
LähetäLähetetty: 30.12.2006, 17:35

Badman kirjoitti:
kuljen Badmaninä vanhassa nahkarotsissa eikä farkutkaan aina ole pesun jäljiltä eikä buutsit ole saaneet koskaan lankkia ja on vielä se partakin, niin kaikki on aivan toisin. Asiakaspalvelijat käyttäytyy ylimielisesti, kukaan ei teitittele, palvelu ei pelaa... hyvin usein päädyn johonkin verbaaliseen konfliktiin.

Juu, on se jännä miten pukeutuminen muuttaa ihmisten käyttäytymistä.
Mutta eihän siisti sänki miehellä leuassa pahitteeksi ole. Vaan sitten, jos on sellainen kamala risuparta, hyi olkoon!

Noissa kuteissa sut täytyy nähdä!

BTW: niskasta tsekkaan miehen siisteyden Wink
Badman
LähetäLähetetty: 30.12.2006, 17:29

"aja partasi ja siistiydy"
On muuten taivahan tosi kuinka erilaisen palvelun saa, varsinkin mies, pukeutumisensa ja ulkoasunsa mukaan.
Normaalisti päiväaikaan, kun meillä on töissä vähän niinkuin pukupakko, niin kuljen solmio ja kovat kaulassa ja muutenkin panostan pukeutumiseen vaikkei sitä noista Dressmanin alkkareista voisi niin päätellä Very Happy
No anyway, missä tahansa kauppaliikkeessä tai ravintolassa saan tosi hyvän palvelun, ihan ensimmäisenä, minua jopa teititellään, joustetaan ja venytään. Mummot lakoaa tieltä ja antavat jonoissa kiireisemmälle "herrasmiehelle" vapaaehtoisesti tilaa. sama kaikissa virastoissa. (edes parta ei haittaa)
No sitten siviilissä joskus kun kuljen Badmaninä vanhassa nahkarotsissa eikä farkutkaan aina ole pesun jäljiltä eikä buutsit ole saaneet koskaan lankkia ja on vielä se partakin, niin kaikki on aivan toisin. Asiakaspalvelijat käyttäytyy ylimielisesti, kukaan ei teitittele, palvelu ei pelaa... hyvin usein päädyn johonkin verbaaliseen konfliktiin.
NeitohX
LähetäLähetetty: 30.12.2006, 17:10

Mutta vois vähän noi muutki foorumin eukot siistiä tuota kielenkäyttöä..
A.D.I.D.A.S.
LähetäLähetetty: 29.12.2006, 16:01

Härski kirjoitti:
kasvojen ei tarvii näkyä ja rahaa tulee Nörtti


..mut tunnistais vaikka ei naama näkyiskään...houkuttelis kyllä muuten...no, omatpahan on ollut valinnat Confused
Kiathal
LähetäLähetetty: 29.12.2006, 13:11

Sanoispa mullekki joku joskus noin, kun äkisen itsekseni kauppajonossa Very Happy

Ei nolottais yhtään vaan sanoja saisi pepsodent-hymyn kaupan päälle Very Happy
cowboi45
LähetäLähetetty: 29.12.2006, 13:08

^eikös saksanmaalla joku poliitikko sanonut jollekin "aja partasi ,siistiydy ja kahden viikon päästä saat töitä" .....mulle käynyt kanssa sama homma ton kauppa jutun kanssa...käydäänköhän samAssa lähikaupassa..... Confused Laughing Laughing..lopuksi vielä BI-VAIMO EI TODELLAKAAN OLE TEHNYT/SANONUT MITÄÄN VÄÄRÄÄ...... TulinenRakkaus
Tulisydän
LähetäLähetetty: 29.12.2006, 13:06

Kiitos tästä ^
Härski
LähetäLähetetty: 29.12.2006, 12:44

^ En tiedä mikä teihin on mennyt mutta joulunjälkeisinä päivinä on poikkeuksellisen **** kieltä käytetyt foorumilla. Ja useat ovat asiasta huomauttaneet ja useimmat heistä ovat todenneet että useampia kuin yksi on syyllistynyt siihen että on asioiden sijasta luonut vastakkainasetteluja henkilön ja henkilön ominaisuuksien perusteella.

Minusta ei ole niin isoa väliä kuka aloittaa ja kuka jatkaa, koska tavallaan se jatkaja on pahempi, koska riidan aloittajia löytyy elämän joka nurkalta ja silloin ratkaisee se ettei menetä malttiansa. Riidan aloittajat eivät saisi mitään riitaa aikaan, jos ei olisi ihmisiä jotka alkavat heti reagoimaan kun sopivista napeista painetaan.

Ottakaa vastoinkäymiset (eli tässä tilanteessa asiaton käytös jota kohtaatte) oppituntina siihen elämään jota joudutte tämän foorumin ulkopuolella elämään. Voin vakuttaa että se joka ensimmäisenä hermostuu TAI loukkaantuu on häviäjä ihan jokiasessa lajissa, ja elämäntilanteessa.

Rauhalliset harkitusti toimivat ja tekonsa ja mielentilansa hallitsevat ihmiset pärjäävät parhaiten. Se merkitsee enemmän kuin ulkonäkö, älykkyys jne. Ihan oikeasti, minulla on kokemusta.

Neitoh-X on pistänyt silmään kaikkein rumimman ja loukkaavimman kielen käyttäjänä. Mutta haluan korostaa että osalla kerroista hän on ollut aloitteellinen mielestäni fleimaukseen, mutta ainakin kerran muistan että häneltä alettiin terävään vaikkakin asialliseen sävyyn kyselemään hänen aikaisemmista virheistään, jotka käsittääkseni oli kuitenkin jo kuopattu. Toisaalta ainahan saa ihmisen aikaisempia kannanottoja verrata nykyisiin, joten toisaalta se pitäisi olla sallittua.

Huutaa haluan korostaa että Neitoh-X on vain pistänyt silmään rumimman kielen käyttäjänä, mutta ei ole ainoa joka on provosoinut ja provosoitunut. Neito-h-Y on vain siksi tulilinjalla että alan bannaamaan pahimmasta päästä koska nyt mittani on täysi. Tänään ei tähän mennessä ollut yhtään henkilökohtaisuuksiin menevää viestiä mutta aika lähellä rajaa kuljetaan ja tosiaan nyt lähtee seuraavasta fleimauksesta joku jäähylle. Erikoisinta on se, että kun huomauttelin että muutkin ovat syyllistuneet riidan luontiin ja provosoitumiseen niin ainoa joka siitä alkoi kyselemään että onko hän tehnyt jotain väärää oli Bi-vaimo joka mielestäni lähes vähiten oli asiaan syyllistynyt.

Olen tämän jo aikaisemmin sanonut ja olen vähän loukkaantunut kun tuntuu siltä ettei kukaan ole tätä erityisemmin noteerannut, koska tämä on suuria viisauksia: "Kireäsävyinen viesti kertoo enemmän viestin lähettäjästä (sanojasta, kirjoittajasta, puhujasta) kuin sen viestin kohteesta". Eli kun joku teitä mollaa tai ärsyttää niin jos te reagoitte asiallisesti niin 80% ympäristöstä on sympatiallaan teidän puolella asiatonta päällekäyjää vastaan. Mutta jos annatte samalla mitalla takaisin niin yleensä mielipiteet asettuu 50%-50% teidän välillenne.

Joulun aatonaattona mulle kävi lähikaupassa jossa mut tunnetaan seuraava tilanne kassoilla oli pitkähköt jono ja lyhimmän jonon luona oli 3 metriä tilaa jänon päästä vanhaan rouvaan joka tutki lehtihyllyä, menin jonon päähän mutta rouva olikin jonossa eli kiilasin hänet. Hän nalkutti mulle tosi ilkeällä äänellä "huonokäytöksinen mies etuilet ... vanhuksia et osaa arvostaa ... mene ajamaan partasi ja siistiydy ..."

Tilanne ärsytti minua suuresti mutta käännyin ympäri ja katsoin häntä hymyillen ja totesin iloisesti: "Mutta kaunis rouva, oikein hyvää joulua teillekin, olkaa hyvä menkää vain ensimmäisenä, minulla ei ole niin kiire!"

Voitte arvata kuka oli nolo sen jälkeen ja kenelle kassa ja muut ihmiset hymyili ja naureskeli.

Tämä saattaa jäädä vuoden 2006 viimeiseksi filosofiseksi elämäänne suuresti vaikuttavaksi Härskin oppitunniksi. Toivoisin kovasti että otatte tästä vaarin.
NeitohX
LähetäLähetetty: 29.12.2006, 10:43

Miulle valitetaan et pistän turhia kommentteja, mutta mitäs toi tulisydämmen teot sit on? Ihan turhaa!! tunkee vuan jtn: ************************************************************
***************************************


...koko ajan!
Härski
LähetäLähetetty: 29.12.2006, 1:39

^ Joo, olen ottanut ja ennakkovarauksia ensi-iltaan. EI mutta ihan vakavasti hei, jos kiinnostaa niin pistäkään mailia, kasvojen ei tarvii näkyä ja rahaa tulee Nörtti

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06