Kirjoittaja Viesti
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 18.1.2007, 17:57

Mulla halut hiipus sitä mukaa ku maha kasvoi ja kesti aika pitkään et halut palautu - johtui varmaan pitkästä imetysajasta? En tiedä mut outoo se oli itsellekin, kun muutoin olen aika seksuaalinen tyyppi ni muutos oli kyl järkytys itsellekin.
rade
LähetäLähetetty: 18.1.2007, 16:45

kyllä me vaimon kanssa harrastettiin seksiä ihan viimeisille asti , ja jos en pahasti väärin muista niin itse lääkäri jopa suositteli sitä kun vaimo alkoi olla loppusuoralla.
ja mikäs sen kiihottavampaa koin odottava nainen tisut suurena ja paikat kiinteenä! mitä häh? Wink Laughing
sexman67
LähetäLähetetty: 8.1.2007, 15:22

Meillä myös melkein lisääntyi seksi molempien raskauksien aikana Smile Ja sehän hyväpuoli siinä on ettei tarvi ehkäisylle suoda ajatustakaan,vaan sai antaa sperman lentää joka sopukkaan Smile
Profaros
LähetäLähetetty: 8.1.2007, 14:08

Meillä oli senverran ikävämpi juttu kun saatiin seksi- tai lähinnä yhdyntäkielto kun oli kohdussa jotakin ongelmia. Vasta viimeisen kuukauden ajan saatiin taas"harjoitella" ja kyllä siinä oli ihmettelemistä kun ei tinnyt mitenpäin pitäisi olla. Viimekerrasta kun oli jo ehtinyt kulua ja sinäaikana oli maha kasvanut väliin Laughing Loppu hyvin kaikki hyvin.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 23.12.2006, 10:56

No, mä kuulun niihin onnekkaisiin jonka seksielämä kukoisti raskauden aikana. Miestä ei haitannut tippaakaan mun vatsa.
Orkkuja täyty vähän säännöstellä raskauden loppuvaiheessa, kun supistuksia tuli. Hillitä siis ja mä kukoistin todella silloin.

Joskus sitä ajattelee, että it s shame, että toista ei tullut pantua alulle. Mun seksielämä ei ole koskaan ollut niin mahtavan tyydyttävää, kuin raskauden aikana.
Synnytyksen jälkeen hormonit romahtivat, mikä huima ero! Mä olin shokissa siitä, mihin mun halut hävis?
Tilannehan on jo ajat sitten korjaantunut.

Mutta ehkä sun tapauksessa on kyseessä miehen psyykkinen puoli, toiset eivät vaan millään voi ajatella rakastelevansa raskaana olevan naisen kanssa. Joten en voi suositella muuta kuin apuvälineitä tarpeittesi tyydyttämiseen, olen pahoillani puolestasi.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 13.12.2006, 17:08

Meillä seksielämä jatkui ihan raskauden loppuvaiheisiin saakka, ainoastaan asennoissa jouduttiin hivenen tinkimään. Halujen puutetta ei ilmaantunut kumpaisellekaan.

Toivottavasti saatte tekin tämän tilanteen ratkaistua molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla.


Snadistisadisti@luukku.com
epätoivoinenn nainen
LähetäLähetetty: 13.12.2006, 17:01

Mitä te miehet ollette mieltä raskauden aikaisesta seksistä?
Alkuun suju meilläkin hyvin, mut sitten alko maha kasvaa, niin miehen halut "häipy". Itsellä on himoja siitäkin edestä. Usein tulee tyydytettyä itseään kädellä tai apuvälinein...

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06