Kirjoittaja Viesti
nameof
LähetäLähetetty: 5.6.2008, 12:10

No mulla on 22,5 paksuus 5 cm, sekä isot pallot..Että kyl se on mahdollista Pystyyn myös todistaa, kyselkää lisääSmile
Mulli
LähetäLähetetty: 4.6.2008, 20:43

Minusta on aika outoa, että toisilleen ventovieraat ihmiset alkavat riidellä internetin keskustelupalstoilla prinssinnakkiensa koosta.

Kun tämä tekstintuottaminen on vielä näin kovin helppoa ja tällä tavalla saa vehkeensä kasvamaan yhdessä hujauksessa, voi vain ihmetellä mokoman aiheen saamaa huomiota. Katsokaapas nyt. Näin helposti kasvaa peeniks-lintu netin tuhkassa.

Nakkini on 12cm.

(emme siis aloita kovin kunnianhimoisesti)

Nakkini on 19,5 cm

(nyt haemme virtuaalinakillemme uskottavuutta puolen sentin mittaustarkkuudesta ja kasvatimme sitä vaivatta 7,5 cm)

Nakkini on oikea lonkero. Mittaa on 2m 82cm ja se sijaitsee (anteeksi lainaus) kokonaan neljännessä ulottuvuudessa.

(tällainenkin tonkero on siis täällä virtuaalissa mahdollista kasvattaa yhtä nopeasti, kuin sinä, arvoisa lajitoverini, ehdit lukea tämän viestin)

Jos on ihan pakko miekkailla makkaroillanne, tehkää se luonnossa. Visuaalinen vahvistus hirmuiselle säilällenne luo sen sortin uskottavuutta, jota ei tekstin avulla ikinä saa aikaiseksi. Älkääkä unohtako kyynäräkeppiä ja tukkisaksia mittaustuloksen varmistelemiseksi. Paikalle voisitte myös kutsua virkavallan edustajan viralliseksi valvojaksi (Lotto on käyttänyt tätä menetelmää jo vuosia ja joka viikko miljoonat suomalaiset lankeavat tilaamaan itselleen voittoa, uskottavuus siis huippuluokkaa) ja lopultahan tuo koko tilaisuus olisi mukava nähdä töllöttimestä heti uutisten jälkeen.

Pankaa siis toimeksi. Olkaa luovia. Tuo ikuinen virsi, jossa salanimellä piillään salanimen takana ja pamistaan pikkupoikain pissalihoista on oikeasti lähes maailman kyllästyttävin seikka (ja jos Matti Nykäsen elämää ei julkaistaisi jokaisessa keltaisen lehdistön edustajassa määrävälein, se olisi THE tylsin aihe), eikä se jaksa kiinnostaa enää ketään. Seuratkaa aikaanne. Mulkun mitta ei ole otsikoissa tänään. Vaalirahat ja naarmu Kimin veneenpohjassa ovat.
SwitchKundi
LähetäLähetetty: 4.6.2008, 18:42

Gyro021072 kirjoitti:
Sanoin, että pikkasen normia isompi, jos huomasit.


Ymmärrät varmasti eron pikkasen normia isompi ja pikkasen normia pienempi välillä.
vieras_g
LähetäLähetetty: 4.6.2008, 18:32

Sanoin, että pikkasen normia isompi, jos huomasit.
assa
LähetäLähetetty: 4.6.2008, 18:05

Gyro021072 kirjoitti:
Ainoo vaan, että en uhoa ja 20cm ei ole jättiläinen, joten mikä siinä nyt niin ristiriitaista on?


Ensin julistat suurinpiirtein että tänne jokainen mittojaan kehunut on tuppikulli ja heti perään itse kehut mittojasi - siitähän se huvittavuus tuli Smile
vieras_g
LähetäLähetetty: 4.6.2008, 16:08

Ainoo vaan, että en uhoa ja 20cm ei ole jättiläinen, joten
mikä siinä nyt niin ristiriitaista on?
assa
LähetäLähetetty: 4.6.2008, 12:50

Gyro021072 kirjoitti:
Yleensä ne on eniten äänessä joilla on
onnettoman pieni kulli ja yrittävät siis
nostaa omaa egoa sillä uhoamisella... Itselläni on 20cm päältämitattuna


Ristiriitaista Shocked Rolling Eyes
vieras_g
LähetäLähetetty: 4.6.2008, 9:41

Yleensä ne on eniten äänessä joilla on
onnettoman pieni kulli ja yrittävät siis
nostaa omaa egoa sillä uhoamisella.

Uskoisin, että keskimitta taitaa olla joku
15cm.

Itselläni on 20cm päältämitattuna ja vain
kerran nainen on sanonut, että sattuu...
muuten tullut pelkkää kehua. Siitä on
helppo päätellä, että mitä isompi, niin sen
parempi naiselle... toisekseen iso kulli saa
naiset todella kiimaiseksi, kun on tullut ilmi,
että on vähän normia isompi, niin naiset
haluaa kokoaika munaa... varsinkin suuseksiin
ovat olleet todella innokkaita...
Vieras
LähetäLähetetty: 1.6.2008, 21:31

vanhakettu kirjoitti:
voi hitsin hitsi mulla on (just mittasin 21,5 cm) tais jäärä rahat saamati tai saisinko ees puolet näillä mitoilla.Smile

Et ole ensimmäinen tässä ketjussa jolla jää "vähän" vajaaksi.
vanhakettu
LähetäLähetetty: 1.6.2008, 20:27

voi hitsin hitsi mulla on (just mittasin 21,5 cm) tais jäärä rahat saamati tai saisinko ees puolet näillä mitoilla.Smile
assa
LähetäLähetetty: 27.5.2008, 7:17

13811381 kirjoitti:
kysyisin yhtä asiaa kuinka pitkä on naisen emätin eikö se ole noin alle20cm


Keskimäärin 11cm, mutta se venyy.
13811381
LähetäLähetetty: 26.5.2008, 23:16

luin teidän juttujanne että kenellä on isompi niin voittaa tonnin.minulla ei ole mitta nauhaa mutta mitä joskus pentuna kokeilin niin pituutta oli noin 17cm. ja nytt varmasti se on jo kasvanut siihen 21 tai liijoittelematta 20cm kysyisin yhtä asiaa kuinka pitkä on naisen emätin eikö se ole noin alle20cm niin olen kuullut ja olenhan kahden lapsen isäkin niin muistaakseni lääkäri sanoi jotain että se olis alle 20cm siitä voitte mitata pituutenne naisenne kanssa jos menee pohjaan että tunnet kun se on tosiaan siellä pohjassa ja muijja huutaa tai sanoo että kohtahan se tulee ulos suusta et voisko jo hieman hiljentää vauhtia Very Happy niin jos tämä yhtään helpottaa
Vieras
LähetäLähetetty: 24.5.2008, 3:45

Sellasta keskustelua.. Kyllä tuntuu olevan hirveästi hukassa kriittisyys ja iha vain asioiden monelta kantilta miettiminen.

Mutta asiaan: Kun tuossa joku heitti, että harmittaa kun ei voi tyveä myöten työntyä sisälle, niin katosi äkkiä itseltä se haikailu pitemmän perään. Mutta pääasiassa ongelma onkin paksuudessa omalla kohdalla.. Oma nautinto nimittäin kärsii, kun vain joissakin asennoissa tuntuu tarpeeksi puristavan. Ja tässähän alkaa olla iha ymmällään kun ei kukaan ole vastaavaa tullut sanoneeksi! Vai onko vain hyväksytty etteä monet asennot jätetään sivuun tästä syystä? Ja aika varmuudella voisin uskaltaa sanoa, että ei mikään erityisen kaponen vehje ole, mitä nyt silmien eteen sattuneista kuvista voi päätellä. Usein herää myös epäilys etten täytä tarpeeksi myöskään partnerin mielestä, vaikka kovin on tyytyväiseltä vaikuttanu ja väittänytkin olevansa.. Ja ei se ihanuuden onkalo siitä kyllä varmaan mihinkään muotoudu kun reilu pari vuotta takana saman kanssa..
En tässä kyllä varsinaisesti mitään neuvojakaan ole kyselemässä, vaan pitipähän vain purkaa fiilliksia. Niin ja tosiaan vain yhdestä neitosesta on kokemusta kun ei tuota elämänkokemustakaan niin hirmusesti ole karttunut vielä.

Ja pahoittelen jos jotakuta häiritsee kun hieman vanhempaa aihetta nostelen täältä!
Tapijo
LähetäLähetetty: 26.2.2008, 20:09

jaakkojorma kirjoitti:
Virallisesti tilastoitu miehen maailman suurimman kullin mitat erektiossa ovat: pituus 34cm ja ympärysmitta 20cm(läpimitta 6,37cm). "Kalun" omistaja itse ei ole kovin tyytyväinen,...vaikka kokemuksen haluisia naisia kyllä riittää. Shocked Wink


Kyllä löytyy naisia joihin tuokin menisi heittämällä sisälle...enkä sano vittuillakseni.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 25.2.2008, 20:51

kookas kirjoitti:
Mulla on 24cm kalu. ikää on 32v ja noin15 vuotta olen toivonut että mittaa olisi esim. 16 cm. Iso kalu kiinnostaa kyllä naisia , mutta kun sen ovat nähneet se rupeaa pelottamaan. suuhun sitä ei moni suostu ottamaan ja jos joku kokeilee vähän kärkea mahtuu. Naidessa on kokoajan oltava tarkkana ettei satuta. Anaalia on turha haaleillakkaan. Erektion saaminen ei aina ole kovin helppoa tämän kokoisella kalulla.Että siinä on ison munan ihanuus!!!

Herra isä Shocked :Pelästyy:
Sinähän OLET monen naisen unelma, varsinkin niiden, jotka ruikuttaa jättimolojen perään. eikä tämä ole piruilua, pois se minusta.

MUTTA, että kerrot asian noin, kertoo minulle sen, että aivosi ovat paikallaan, etkä ajattele vain penikselläsi.

Ei kyllä tuon kokoista kalua suuhunsa saa otettua, ei millään.

POINTSIT sinulle siitä, että ilmaiset isokaluisuutesi näin Jess!

Kaikkea hyvää elämääsi Peukku

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06