Kirjoittaja Viesti
Vieras
LähetäLähetetty: 31.12.2007, 20:14

mä pidän kyllä nuolemisesta. Just silleen että ensin edetään hitaasti, rinnat, vatsa, sisäreidet, suutelua, hiplailua kielellä, näykkimistä. Ei edetä suoraan kohteeseen... vasta sitten hetken päästä, kun sitä suunnilleen jo kerjää... imu on hyvä, mutta ei liiaksi, vähän pyörittelyä hampaiden välissä... sitten sormet mukaan ja peli on selvä. Taannoin yks hoito osas homman sitten niin hyvin, meno oli aika rajua, ja mä tulin sen suuhun ihan suvereenisti, vaikka en kundia ollutkaan oikeestaan ennen tavannut. ja peppuun, no, mä en ihan hirveesti sen nuolemisesta nauti, mutta sormi sisään sopivalla hetkellä niin peli on selvä.
TheGreenManiac
LähetäLähetetty: 22.12.2007, 3:18

Löysin opettavaisen (englanninkielisen) sivun ja kiinnostaisi mielipiteet.
http://www.better-female-orgasims.com/cunnilingus.html
rocco
LähetäLähetetty: 21.1.2007, 0:08

Olen tavannut usean naisen jotka eivät pelkästään pidä nuolemisesta vaan heidän häpyhuulia ja erityisesti klitorista on täytynyt imeä ja vaikutus oli todella tehokas.
BMX
LähetäLähetetty: 20.1.2007, 21:09

BigBigGirl kirjoitti:
Lalle: samaa olen itsekin meittinyt, mut se on minulle vaan aika herkkä kohta?


Ookke Smile
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 20.1.2007, 19:20

Lalle: samaa olen itsekin meittinyt, mut se on minulle vaan aika herkkä kohta?
Jatta
LähetäLähetetty: 20.1.2007, 15:23

Vähemmistöön taidan kuulua. Eli mä en tykkää ku mua nuollaan. Mä en saa siitä mitään kiksejä enkä hyviä tuntemuksia.. enemmänkin huonoja. Mä en oo varmaan koskaan saanu sillai..
Mutta sormeilu niin voi taivas.. se on se mistä mä pidän. ja samalla kun nuollaan rintoja.. Melkein menee taju ku saa todella kovat orkut..Tämäkin on kyllä harvinaista.. Tuntuu kuin että sais mut sit viime hetkellä olo menee ohi.. Se on outo yhdistelmä, mut rupee ärsyttään ku ei saa..
Crying or Very sad
BMX
LähetäLähetetty: 19.1.2007, 17:01

BigBigGirl kirjoitti:




Anaalin nuoleminen on minulle aika herkkä juttu ja sallin sen vain harvoille ja valituille


Aivan pakko kysyä, että miksi näin?
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 18.1.2007, 17:40

Niin se riippuu varmaan siitä et kuka nuolee ja miten nuolee?

Olen nauttinut kovasti nuolettavana olemisesta ja sit on niitäkin kokemuksia et fiilis laskenut miehen tyylistä nuolla (terävä parransänki myös häiritsee ja liian "kova" nuoleminen). Olen antanut nuolla ja kieltäytynyt siitä - ehkä ainakin minulla merkkaa myös sitä et haluanko antaa itseni miehelle ja kuinka hallitsemattomassa tilassa?

Nuolemalla tulee minulle aika kovia ja vähän niin kuin kipeitäkin orkkuja - pidän enemmän pehmeistä ja pitkistä munalla tuotetuista orkuista. Suuseksin aikana jossain vaihees tulee tunne et haluaa jotain sisäänsä ja aktin alkaessa oikeaan aikaan saan ihanan vagina orgasmin. En pidä monta kertaa peräkkäin laukeemisesta - orkun jälkeen mielenkiinto katoo hetkeksi aikaa ja haluu olla rauhassa jälkimainingeissa. Pillu on hyvin kosketusarka orkun jälkeen.

Anaalin nuoleminen on minulle aika herkkä juttu ja sallin sen vain harvoille ja valituille.

69 on ehkä kiihottavinta
rade
LähetäLähetetty: 18.1.2007, 17:00

itse henkilökohtaisesti tykkään nuolla vaimon pillua ja kun sen tekee kunnolla
että vaimo saa kerran pari kunnon orkun niin ompas ihan toinen tuntemus mennä terskalla sisään kun on paikat liukkaat varmasti molemmat nauttii!
ja eikös se yhteiselo olekkin antamista ja toisen huomioon ottamista? Cool
Tulisydän
LähetäLähetetty: 8.1.2007, 12:29

Snadistisadisti kirjoitti:


Mitä pepun hyväilemiseen tulee, erityisesti, jos se tehdään sormin (tai kielelläkin) niin pitäisi muistaa yksi pikkujuttu. Pepusta ei pidä sormia enää viedä emättimen alueelle, ettei peräaukon bakteereita pääse siirtymään sinne.
Samasta syystä kuin tyttöjen pitäisi pyyhkiä edestä taaksepäin.

Joku saivartelija voi tietty sanoa, että siirtyyhän niitä joka tapauksessa. Varmastikin näin, mutta huomattavasti vähemmän. Jos ei halua aiheuttaa kumppanilleen alapäähän ikäviä tulehduksia tms. niin asian kanssa ei kannata leikkiä.
Naulan kantaan Sadistinen Mies - täsmälleen!
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 8.1.2007, 12:21

Joskus olen kuullut, että joku on saattanut cunnilingusta naiselleen tehdä.

Se, mistä naiset pitävät, tai millä tavalla heidät saa laukeamaan, on äärimmäisen yksilöllistä. Tämähän on tullut tässäkin ketjussa esille jo pariinkin otteeseen. Kaikkia naisia ei saa laukeamaan kielellä, sen kanssa on vain eläminen.

Kaikki eivät muutenkaan pidä samoista jutuista ja aina kannattaa kokeilla jotakin uutta tutunkin kumppanin kanssa. Leikkimielisyys on seksielämän suola, jota ei pidä unohtaa pitkässäkään suhteessa. Sillä pidetään petipuuhat innostavina pitkälläkin aikavälillä.

Mitä pepun hyväilemiseen tulee, erityisesti, jos se tehdään sormin (tai kielelläkin) niin pitäisi muistaa yksi pikkujuttu. Pepusta ei pidä sormia enää viedä emättimen alueelle, ettei peräaukon bakteereita pääse siirtymään sinne.
Samasta syystä kuin tyttöjen pitäisi pyyhkiä edestä taaksepäin.

Joku saivartelija voi tietty sanoa, että siirtyyhän niitä joka tapauksessa. Varmastikin näin, mutta huomattavasti vähemmän. Jos ei halua aiheuttaa kumppanilleen alapäähän ikäviä tulehduksia tms. niin asian kanssa ei kannata leikkiä.


Snadistisadisti@luukku.com
sexman67
LähetäLähetetty: 8.1.2007, 10:46

Kyllä mää oon ainakin montakertaa nuollut naisille orgasmin ja jollekkin useammankin ennenkun on alettu panohommiin. En muista että kukaan olisi käskenyt lopettamaan nuolemista kesken.Vain kerran olen törmännyt naiseen joka sanoi heti ,ettei saa nuolemalla orkkua,mutta antoi kuitenkin yrittää,ja tämä tapaus on jäänyt ainoaksi jolle en todellakaan saanut nuoltua orkkua.
Siis ensin täytyy aloittaa varovasti ja nuolla pimppi riittävän kosteaksi ja halukkaaksi,välillä työntää kieli syvälle pilluun ,että saa liukkautta lisää,ja pikkuhiljaa alkaa keskittymään kritorikseen yhä enemmän.
Vieras
LähetäLähetetty: 8.1.2007, 1:01

No se on vähän niinkin et kun nainen innostuu eli olet kiihottanut riittävään pisteeseen tulee sellanen luolanaisen olo eli pitää päästä itse asiaan.
Pyllyreiän nuoleminen yhdessä esim.tekopeniksen ollessa vaginassa on
aivan uskomattoman hyvää(ei kaikki naiset pidä) mut joka on sen saanut kokea varmaankin pitää.Se on vaan sellaista kuin jotain eläimellistä tai alkukantaista.Vaikeaa selittää.Ei kuitenkaan mitään miehen alistamista.
Ennemminkin mies on tuolloin myös alkukantaisessa roolissaan,eli uroksena,joka kiihottaa naista kovinkin esim itseäni.
Myös klitoriksen imeminen yhdessä tekopeniksen tai sormen ollessa pyllyreiässä silleen hellästi on hyvin kiihottavaa.
Pyllyreikä on tottumattomalle kuin itsellenikin arka paikka johon ei kannata sännätä liian isoin vehkein jolloin halutusta hyvästä olosta voi tulla kauhistus ja pelko.
Suomalaiset miehet ovat niin ihania rakastajia ja miehekkäitä että siksi annan neuvoja heille koska ovat näitä alkukantaisia uroita saaanko sanoa #naisille tehtyjä"
Vieras
LähetäLähetetty: 8.1.2007, 0:25

<poistettu pitkä turha quote -assa>

no joo se on naisella vähän sillee et kun oot kiihottanu tarpeex niin tulee hirmu halu ja siksi varmaankin haluaa itse asiaan kun tuntuu niin hyvältä, ei voi minkään niin se on ja kesä tulos
Aniit
LähetäLähetetty: 13.3.2006, 11:35

eli samoilla linjoilla olen Kithal in kanssa. Jotankin kai en vain osaa rentoutua ja olla vain vastaanottavana osapuolena, että nauttisin suuseksistä. Mieheltäni kyllä otan suihin, ja nautin siitä kun näen, että hän nauttii!

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06