Kirjoittaja Viesti
Miracle
LähetäLähetetty: 22.5.2007, 10:42

Oikein hyvää keskustelua ja ihan ensimmäisissä Bi-vaimon viesteissä pitkälti samat ajatuksen kuin mulla. Myös moneen muuhun kirjoittajaan yhdyn milloin homma ei toimi, syistä lähteä parinvaihtoon jne. Täällä sitä kohtaa kaltaisensa! Heart Pink
Ujo-piimä
LähetäLähetetty: 26.3.2007, 20:25

Mä oon ollu 2n+m säädössä mukana pariinkin otteeseen. Nainen oli mun paras ystävä, ja otettiin eka ihan sekoilun kannalta. Alkoi siitä, että suudeltiin. Mä tietenkin innostuin (tiesin jo olevani bi) ja hänkin sitten, kun suutelu olikin niin suloista. Asiat johti eks kerrallaan eteenpäin ja siinä sitä sitten oltiin. Ja oli ihanaa! Seuraavina päivinä juteltiin ihan avoimesti ja päätettiin silleen siististi "unohtaa" vaan ei menny ku viikko niin taas Wink Ja oli aivan yhtä ihanaa Very Happy

Myöhemmin muutettiin eri kaupunkeihin ja "kasvettiin erillemme. Joskus on ikävä...

Nykyisen miehen kanssa ollaan oltu kolmesti säädöissä. Ekan kerran "vahingossa" ja sillon toiselle parille tuli ihan järkyttävät riidat. Oli inhottavaa ja haaveilu jäi pitkäksi aikaa. Tokalla kerralla kaikki neljä oltiin täysillä mukana, mutta sitten sängyssä tää toinen pari vaan jumittu keskenään lähetyssaarnaajaan, nainen ei halunnukkaan mua, eikä mieheltäänkään mitään muuta asentoa jne. Oli tosi puuduttavaa, eikä yhtään muuta. Mutta sillä kertaa sentään mun miehen kanssa tajuttiin, että meillä on sentään upeeta ihan vaan kahdestaa Very Happy

Kolmas kerta oli tosi läheisen parin kanssa, mutta ihan vaan suukottelua. Ne ei ollu valmiita, asiat tapahtu ex tempore.

Seuraava kerta harkitusti.
Vieras
LähetäLähetetty: 19.3.2007, 23:03

Meinaa ruveta jännittään.5 päivää ja sit ois lauvantai.mies välillä sanaa, et haluaa vain katsoa kun olen naisen kanssa, mut eiköhän tuo innnostu kun aika tulee.se alku kait siinä eniten jännittää mua ainakin, et miten se sit lähtee homma alulle.
Latsi
LähetäLähetetty: 19.3.2007, 15:59

Onnea uusiin kokemuksiin, Toivottavasti kaikki menee hyvin Peukku
ilman kokemuksia
LähetäLähetetty: 19.3.2007, 15:25

On kauan ollut mielessä ja vaimoni kanssa on asiasta keskusteltu, myös häntä on asia kiinnostanut. Olen pari vuotta ehdottanut että otettaisiin toinen mies mukaan seksikuvioihin, vaimoni on koko ajan ollut halukas mutta ujostelee, eikä meinaa se "oikea toinen mies" löytyä millään. Nyt kuitenkin tulevana lauantaina on sovittu vaimoni ja toisen miehen kanssa tapaamisesta. On tarkoitus saunoa, syödä ja kokeilla uusia asioita seksin merkeissä. Minä haluan nauttia siitä että vaimoni nauttii toisen miehen kanssa seksistä. Katsotaan toteutuuko unelmamme.
Vieras
LähetäLähetetty: 16.3.2007, 8:15

Niin oli eka meilläkin vaikka kyseessä oli kolmanneksi tulossa koko ajan nainen. Laughing Luvan kanssa vierasta ja ei meinnanut kelvata, mut koko ajan silti kuulen, ettei ole varma asiasta,mä kuulemma riittäsin, mut mä halua tätä kokeilla.Hullu kait olen Embarassed
nooraus
LähetäLähetetty: 15.3.2007, 12:33

Ryhmäseksiä harrastin joskus nuorempana, mahtoikohan olla kyseessä toinen poikaystävä niihin aikoihin.. Mukava muisto jäi mieleen siitä.

Nykyisen miehen kanssa voisin sitä uudelleenkin kokeilla,
en siinä mielessä etteikö yksi mies(miksei myös naisen kanssa) riittäisi,
mutta kokeilu on mukavaa..

Nykyinen mies vain antoi jyrkän EI:n kun asiasta kysäsin Confused Rolling Eyes
Vieras
LähetäLähetetty: 14.3.2007, 9:50

Koitetaan=) Nyt ei tule koulusta saatikka töistä mitään, kun asia koko ajan mielessä ja jännitystä. Mitenhän on viikon päästä kyseisenä päivänä Rolling Eyes Mahtaa lähtä tajut kankaalle. toivottavasti ei. Mua on aina kiinostnut kolmas, mut en ole sitä miehelleni sanonut ja oli kyl viime syksynä melko monttu auki, kun asiasta mainitsin. Minusta kuulema löyty uusi piirre 15.v jälkeen Very Happy Kerran täällä elämässä heilutaan ja eikö silloin kannata toteuttaa unelmansa, millä saralla nyt niitä onkin.Jännittää niin sikana että....
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 14.3.2007, 8:53

Aloittakaa rauhassa, ilman suurempia suunnitelmia ja kyllä se luonto tikapuita puuhun vetää.


Snadistisadisti@luukku.com
Vieras
LähetäLähetetty: 14.3.2007, 0:24

Nyt sit nöyty nainen meidän ryhmään mukaan ja meinaa iskeä panikki, kun eka kerta,Ottaisin vastaa kokeneilta,miten se olisi kiva aloittaa tai miten te olette tehneet ja asentoja ryhmään? Rolling Eyes
minä
LähetäLähetetty: 11.3.2007, 15:53

minä en ole vakkari luonne... voi jos päääsis parin kans peuhaa...
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 11.3.2007, 14:51

pari8485 kirjoitti:
...emme puhu tästä kavari piireissämme kovin avoimesti koska meitä katsotaan kieroon ja pidetään outoina..
Kannattaa kokeilla, saatatte yllättyä. Twisted Evil

Ei vaineskaan, kukin tavallaan ja niin edelleen.

Me olemme ystävien suhteen täysin avoimia tässä asiassa, koskapa emme sinänsä tunne mitään tarvetta salailuun "omassa porukassa.

Jos jollakulla ystävistämme olisi oikeasti ongelma asian kanssa, olisiko hän sitten oikeasti ystävä? Kuitenkin kyse on elämäntavasta, meidän tapauksessamme.


Snadistisadisti@luukku.com
assa
LähetäLähetetty: 11.3.2007, 10:04

^Nyt tähän hätään en alkanut siirtelemään, mutta pari8485 muistaa jatkossa ettei seuranhakuilmoituksia kirjoitella tänne keskustelujen sekaan - sitä varten on tuolla oma alueensa.
pari8485
LähetäLähetetty: 11.3.2007, 3:48

olemme parisuhteessa elävä pari ja takana vuosia jo kolme.
olemme hyvin monipuolisia ja mielikuvituksellisia seksin suhteen.
ensimmäinen kertamme tuli vahingossa,mutta se oli molempien fantasia jo ennen sitä.
luottamus on parantunut ja kahdenkeskinen seksi myös vaikka se on aina ollut monipuolista ja nautinnollista.
meidän mottomme on että se mitä ei voi toiselle antaa voidaan hakea suhteen ulkopuolelta (esin N+N) mutta toki yhteisin pelisäännöin ja sopimuksin..
toki emme puhu tästä kavari piireissämme kovin avoimesti koska meitä katsotaan kieroon ja pidetään outoina..
jos on siis vaihtoehto pettämiselle ja kaikkea tahtoo kokeilla mutta ei tahdo luopua siitä ihmisestä jonka kanssa elää jo parisuhteessa niin se on ollut meidän ratkaisumme sille että kaikkea on kokeiltava.
näin me ainakin olemme oppineet arvostamaan sitä mitä meillä on toisissamme emmekä halua luopua siitä.
koska oma rakas aina paras!!!
jos joku haluaa ottaa kantaa myös sähköpostiimme voi kirjoittaa:

pari8485@netti.fi

p.s etsimme muuten naista mukaamme Wink
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 9.3.2007, 22:09

Oukkidoukki. Siksi kysyinkin, koska tarkoituksesi jäi hieman tulkinnanvaraiseksi. Nyt sain selkoa siitä, mitä ajoit takaa.

Olet varmasti oikeilla jäljillä siinä, ettei tuollainen vaihtokauppa oikein toimi. Ei, jos se on ainoa motiivi ja molemminpuolinen hyväksyntä sekä toiselle antamisen halu puuttuu kokonaan.


Snadistisadisti@luukku.com

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06