Kirjoittaja Viesti
A.D.I.D.A.S.
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 22:09

^ ai se on ihan siitä vaan..mä luulin että sillä on joku universaalimpikin tarkoitus Smile
Tulisydän
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 21:55

A.D.I.D.A.S. kirjoitti:
Mikä tää vihreäsusi ny on...mä ooon iiiiiihan pihalla..niinku usein oon Shocked

Ei sun tarvitse olla Laughing
Katsos, minä annoin LehmiPojalle nimityksen Vihreä Susi Repeää , kun muutenkin saan outoja mieleenjuolahduksia, kai sen nyt olet huomannut, että esim. assa on asser, eliksiiri on ellu, Härski on Herman, Badman on Pahis, snadistisadisti on Sadistinen Mies ym. ?
Sulle en ole vielä saanut päähän, miten kutsuisin sinua. En mä lenkkariksi tahdo sanoa, oisko kengätär, en tiedä? hmm.....
A.D.I.D.A.S.
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 20:59

Mikä tää vihreäsusi ny on...mä ooon iiiiiihan pihalla..niinku usein oon Shocked
cowboi45
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 20:57

tarkoitit vihreäsusi ****(ko)... Sad
A.D.I.D.A.S.
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 19:56

Ei se ihan susiruma ole..siitä on todisteena sekin, että näyteikkuna pysy ehjänä Laughing
Tulisydän
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 19:49

cowboi45 kirjoitti:
näin eilen illalla komean ja miehekkään miehen...eli kävelin yöllä kotiin ja huomasin näyteikkunassa jonkun tuijottavan minua..lähdin kävelemäään pois kunnes huomasin ,että mies liikkui ikkunan takana samaan suuntaan.

LehmiPoika on hyvä vaan
Ja lähettää mulle kuvan itsestään välittömästi, sillä ei ne suuret sanat suuta halkaise. Katsotaan oletko niin komea kuin väität olevasi Laughing Cool
cowboi45
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 19:16

Nymfotar kirjoitti:
Missä ovat komeat miehekkäät miehet?



näin eilen illalla komean ja miehekkään miehen...eli kävelin yöllä kotiin ja huomasin näyteikkunassa jonkun tuijottavan minua..lähdin kävelemäään pois kunnes huomasin ,että mies liikkui ikkunan takana samaan suuntaan.Pysähdyin ja osoitin sormella että hän pysähtyisi ,jolloin hänkin osoitti sormella ....sitten mä hokasin jotta ihtehän mä siinä olin...jotta kyllä naaratti.. Very Happy tarinan opetus on ..katselkaa näyteikkunoita...katselkaa näyteikkunoita...tunnet itsesi väsyneeksi ja haluat tuijotella näyteikkunoita Ovela
tyttö Turust
LähetäLähetetty: 5.11.2006, 18:27

Kiitos Härski ! Laughing
Tulisydän
LähetäLähetetty: 4.11.2006, 20:44

Mario Very Happy
Kiitos - olen otettu Heart Pink :Halaa kaveria:

Vieras:
Lainaus:

nainen, jonka sielu on puhdas, mutta samalla villi... nainen, joka katsoo silmiin - ja silmät ovat kauniit kuin tähtitaivas... nainen, joka saa miehen vapisemaan... nainen, jonka hymy voi särkeä vaikka kristallin...
Täällähän minä olen - täällä. Tätä asiaa voit kysyä Hermannilta, hän tietää ja kertoo.
Mutta pimppiä en levittele Wink Wink
Mario
LähetäLähetetty: 4.11.2006, 20:26

Nymfotar!

Silmäsi ovat kauniit,erittäin kauniit.Rakastuin....
Vieras
LähetäLähetetty: 4.11.2006, 20:22

Missä on se nainen, jonka kosketus on samettia... nainen, jonka sielu on puhdas, mutta samalla villi... nainen, joka katsoo silmiin - ja silmät ovat kauniit kuin tähtitaivas... nainen, joka saa miehen vapisemaan... nainen, jonka hymy voi särkeä vaikka kristallin... nainen, joka osaa rakastaa... eikä niinkuin kaikki naiset täällä, jotka menevät lähimpään pizzeriaan ja levittävät pillunsa ensimmäiselle rasvaiselle karvarinnalle, joka kävelee vastaan.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 4.11.2006, 16:14

Kiitos Mein Liebe Herman :Halaa kaveria: Heart Pink
Härski
LähetäLähetetty: 4.11.2006, 16:06

// Edit: Siirstin tästä tarinat tuonne runoutta ostastoon. Tai jotain sellaista Confused
cowboi45
LähetäLähetetty: 4.11.2006, 11:48

Monestihan jos vanhemmat ovat omaisuutta tehneet ja kun perintöä jaetaan ,niin kyllä jälkikasvu sen hyvin pian "hyvään elämään" tuhlaa .Vielä tuohon ulkonäkö asiaan ,moni nainen kun ulkonäköäni kiitellyt ,niin kyllä samalla muodostavat jonkin näköisen miellekuvan samalla...ja kun totuus paljastuu... Smile
Tulisydän
LähetäLähetetty: 4.11.2006, 11:41

Tyttö Turust:
Kukaan ei ansaitse yhtään mitään, ei edes partneria.
Mun siippa on komea tyyppi - kyllä, mutta kysymys onkin muista miehistä - yleisesti.
Jos ajatellaan, että jokainen ansaitsee, sellaisen miehen kuin itse on, voin sulle todeta, että minä en ole ansainnut miestäni. Olen erittäin vaikea luonne. Mun kanssa ei ole ollut helppo elää.

Vuosien kuluessa olen hieman tasaantunut, mutta särmää ja äkkipikaisuutta löytyy vaikka kuinka paljon. Mä en tavis, en millään.
Jos multa vaadittaisiin, että muuta jotain tiettyä piirrettä itsessäsi, minä en olisi minä. Ja mä otan hatkat heti, jos joku alkaa sanelemaan millainen mun pitäisi olla, se on saletti.

Ja mitä älykkyyteen ja rikkauteen tulee, voin sanoa, että kokemusta on varakkaasta hepusta, jolla viraa pahasti päästä.

Taru Tosietelsuomesta:
Onko parhaimmat miehet varattuja? Mä näen heti jos mies pelaa peliä mun kanssa, voin mennä leikkiin mukaan tai sitten en, riippuen tyypistä ja hänen tavastaan ilmaista itseään.
Ja mitä miesten vauvamaisuuteen tulee, sanon vaan että kyllä naisetkin osaa olla sitten pikkutyttöjä, jotka ruikuttavat miehelle.
Voi miehet, en voi muutakuin olla teidän puolellanne - aikuisuus ja vastuullisuus puuttuu niin monelta naiselta. Silti he vaativat teitä olemaan suoraselkäisiä yms.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06