Kirjoittaja Viesti
Miracle
LähetäLähetetty: 11.5.2007, 13:57

Täällä tunnustautuu kokeilunhaluinen bi-pari... Kokemusta ei siis ole vielä kummallakaan mutta kiinnostus on periaatteella kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran. Tällä asenteella lähdimme paria hakemaan ja huomasimme että mahtavaa ja oikein himokasta touhua! Ja ketjua lukiessani tuli tosiaan mieleen tässä tuo kolmannen pyörän haku myös... Haemme bi-naista josta olisi iloa meille molemmille. Ja sinkkumiestä jonka kanssa saisi touhuta. Pohdinkin tässä (vaihteeksi!) ilmomme muokkausta. Ehkä vaihdamme haun toisinpäin että haettavan miehen tulee olla bi, naisen hetero? Mielenkiintoinen asetelma. Ehkä niitä vastauksia tulisi enemmän jos tätä bi vaatimusta/toivomusta ei siinä määriteltäisi ollenkaan. Avoimin mielin uusia kokemuksia hakemaan. Heart Pink
Latsi
LähetäLähetetty: 12.4.2007, 16:44

^ ei laiteta, mutta toivottavasti pannaan Wink
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 12.4.2007, 9:58

Ujo-piimä kirjoitti:
Vielä vaikeempi (alkuperäiseen viestiin palatakseni) onkin sitten löytää sitä oikeeta bi-paria Rolling Eyes
Niin-Pä Exclamation

Vaan yrittänyttä ei laiteta.


Snadistisadisti@luukku.com
Ujo-piimä
LähetäLähetetty: 12.4.2007, 8:21

Edelliseen viitaten, mäkin oon ollu mukana kimpassa toisen pariskunnan kanssa, missä nainen ei siis halunnut, että häneen kosketaan yms. Ja oli aikas hankalaa. Eikä siitä sitten mitään tullutkaan. Semmoset rajoitteiset kimpat on kyllä melkolailla unohdettava alkuunsa, ja sama koskee myös mieheiä. Oon kuullu niin paljon juttuja epäonnistuneista kimpoista, kun miehet on tyytyny odottelemaan vuoroaan (kun pelkää, että koskee toiseen mieheen) tai missä nainen mustasukkaisena kattoo vierestä kun oma mies on toisen naisen kanssa.... Rolling Eyes Eli ei hyvä..

Ehkä nää pornoleffat on kans osasyy siihen, miksi kuvitellaan, että jokaisessa naisessa asuu pieni bi, mutta miehessä ei. Ja kai se katsoja enemmän sitten kiinnittää huomiota niihin suuteleviin naisiin ku siihen, että miesten persaukset koski ohimennen toisiinsa...? Ei sillä, kyllä mäkin mielelläni kattelen siis niitä alastomia naisia, mutta kiven alla on ollu löytää hyvätasoisia bi-pari videoita. Siis ei mitään pariskunta-missä-nainen-on-bi-videoita, vaan siis bi-PARIEN-videoita. Vielä vaikeempi (alkuperäiseen viestiin palatakseni) onkin sitten löytää sitä oikeeta bi-paria Rolling Eyes
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 17:19

^Kun meillä on nainen ollut kolmantena, niin Bi-seksuaalisuus on kyllä ollut edellytyksenä. Vaimo kun on Bi, niin eipä hänelle hirveästi iloa olisi naisesta, jota ei saa edes koskea. KiNpan perusajatuksena kuitenkin pitäisi olla se, että kaikki nauttivat. Eihän kiNppakiva ole muuten ollenkaan kivaa... Twisted Evil


Snadistisadisti@luukku.com
Latsi
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 16:27

Meillä on ollut muutamia miehiä (bi) kolmantena, sekä parin parin kanssa olemme olleet, pelkästään naista meillä ei ole ollut kolmantena, mutta meillä ei naisen kohdalla ole ehdotonta bi edellytystä.
minä
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 16:15

Niin Ujo-Piimä - kyllähän jompikumpi voi olla mustasukkainen tai sitten tosiaan siitä hakijaparista homo/lesbokammoinen. Itsellenikin on tämä tullut vastaan, kun olen huvikseni kysellyt joskus kolmatta hakeneilta pareilta, että miksi jotkut kysyvät miestä ja toiset naista. Itseäni on kiinnostaneet ne tekijät, mitkä saavat kysymään jompaa kumpaa sukupuolta. Minä olen mieluummin sellaisessa kimpassa, jossa on enemmän miehiä - just sen takia, että seksi toisen naisen kanssa ei ole fantasiani.

Tulipa mieleen ainakin yksi pari, joista nainen halusi kimppaa ja kolmannen piti olla mies. Hän oli niin mustasukkainen, että ei sallinut miehelleen 2n+1 (tai mitä muuta tahansa kimppaa, jossa olisi joku muukin nainen) kimppaa. MInusta tuollainen on täysin kohtuutonta. Minusta sama pitää sallia toisellekin, mitä itse haluaa/tekee.
minä
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 16:11

<edit by assa - taas korjattu quote, opetellaanpa painamaan sitä "quote" nappia replyn sijasta>

Lainaus:
Kylmä tosiasia on, että tuolla treffi puolellakin on ehkä noin 100 miehen laittamaa ilmoitusta vapaata naista kohti.


Tuokin on totta. Mutta ehkä naisille on luontevampaa vastata kuin laittaa oma ilmo? Vertaan nyt taas itseeni - en minä laita ilmoja, mutta vastailen kyllä. Ja netin kautta olen löytänyt kimppani minäkin.
Ujo-piimä
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 16:05

No jaa. Mä sanoisin, että semmoset, jotka eniten pitää itsestään ja seuranhaustaan ääntä, on just näitä "halutaan bi-nainen kolmanneksi pyöräksi" ja sitten pyöritellään fantasioita päässä siitä miten "emäntä saa kyytiä toiselta naiselta" tms, kun itse ei joko kestettäis kattoa vierasta miestä tai sitten pelättäis, että se vieras mieshän voi herranjestas koskea muhun.. Anteeksi tää yleistys, mutta oli pakko heti Wink

Ei kait ne kaikki semmosia oo... mutta siis tohdin / kehtaan silti väittää, että nää hiljasemmat + fiksummat etsijät, jotka ymmärtää homman realiteetit ja on tasapainossa paitti ittensä myös oman seksuaalisuutensa kanssa, hakee sitten just näitä biseksuaaleja, siis ihan molempien sukupuolien edustajia..

En tiedä ymmärtääkö kukaan mitä yritän sanoa, niin että tää kommentti saatto jäädä vaan "huudoksi bittiavaruuteen" mutta ei voi mitään Wink Peesailla pitää kuitenkin SnadistiSadisti:a Wink Wink
Latsi
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 16:05

Olet osittain oikeassa väitteessäsi.
Kylmä tosiasia on, että tuolla treffi puolellakin on ehkä noin 100 miehen laittamaa ilmoitusta vapaata naista kohti. Siinä ei Bi:t paljoa paina, joten eiköhän se ole kuitenkin luonnollisempi syy miksi miehiä löytyy helpommin kolmanneksi.
minä
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 15:51

Homo//lesbofobisen ja tavallisen välillä on suunnaton ero.

En minäkään lesbo/homofobinen ole (tuskin olisin mihinkään kimppaan ruvennut, jos olisin), mutta en ole silti myöskään bi.

Väitän silti edelleen, että miehiltä ei vaadita ilmoituksissa bi-henkisyyttä ja biyttä - kuten kolmosnaisilta poikkeuksetta vaaditaan. Se on yksi syy, mielestäni, miksi kolmosmiehiä on helpompi löytää kuin kolmosnaisia.
Latsi
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 15:27

Yhdyn edelliseen. Miks ottaa mies kolmanneksi, ellei siitä ole meille molemmille iloa?
Perus heteroita mahtuu 12 tusinaan Very Happy
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 15:22

Helkkari... Jos ja kun haen miestä kolmanneksi, niin Bi sen olla pitää. Perkkeles. Siitä se riemu irtoaa sitten. Miksipä haluaisin jonkun homofobisen heteron jakamaan sänkyni ja naiseni? Ei mielellään.


Snadistisadisti@luukku.com
minä
LähetäLähetetty: 10.4.2007, 15:19

No kai sitä on ennakkoluuloinen. Valtaosassa kolmanneksi haetuista naisista on aina vaatimus, että pitää olla bi tai bi-henkinen. Miehiä kun haetaan kolmanneksi ei käytännössä ole koskaan vaatimusta homoudesta. Eli jo tuo tekee ison eron.

En ole bi-henkinen. Ja haluan tyydytystä mieheltä - ei tunnu järkevältä lähteä myöskään yksikseen runkkailemaan kolmaneksi - aika harva mies oikeasti pystyy kaksi naista tyydyttämään. En ole moista epeliä tavannut.

Olen ollut 2 m + 1n, 3 m + 2n (ja kerran muutn 2n + 1m) kimpassakin.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 28.3.2007, 19:53

^Joskus sattuu liiankin kanssa. Sekin on ihan mahdollista.


Snadistisadisti@luukku.com

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06