Kirjoittaja Viesti
Härski
LähetäLähetetty: 15.10.2006, 22:23

No, ei hirveää palauteryöppyä tullut. Nyt on muutettu toi MUUT AIHEET alla oleva "matkailu" aihe/otsikko niin että siinä lukee "Ajanviete ja Matkailu"

olisikohan toi sopiva paikka nyt tolle Kiathalin tiedotteelle tanttahieronnasta? ELi kirjoitteleppa sinne niin ei koskaan vanhene.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 3.10.2006, 19:12

Kannattaa ajanvietettä- ja matkailua.


Snadistisadisti@luukku.com
Härski
LähetäLähetetty: 2.10.2006, 23:15

Olen syytön vaikka todisteet väittävät toista Shocked

Ei no en ollut minä mutta arvaan että se oli lothar kun olen antanut hänelle modeoikeudet tuohon yhteen alueeseen, eli juuri Tapahtumat ja Showt ja hän sanoi pyytäessää niitä että haluaisi pitää sen osaston tuoreena niin että sellaiset jotka kertoo menneistä tapahtumista poistuisi sieltä, jolloin olisi kivempi seurata tapahtumia. Ja tossa taisi mennä sun Tanttahieronnan aloitushetki jo ohi niin silloin se vanheni, vaikkakin jatkuu edeleen ilmeisesti.

Mutta joku ratkaisu pitäisi keksiä, kun toihan ei ole tapahtuma eikä show, eikä kuulu sen yläotsikon aikuisviihde alle ehkä myöskään, niin tolel pitäisi keksiä joku alue.

X-files on tietenkin aina mahdollinen, vaikka eihän se kovin hyvä otsikko ole. Ja ihan omaa otsikkoa en hierontapalveluille haluais laittaa. Ylläpito tiedottaa voisi olla mahdollinen jos minä kirjoitan sen sinne uutisena.

Tosiasia on muuten että toi otsikko MATKAILU on ihan passiivinen, vain 4 ketjua, eli onkohan järkevää poistaa matkailu tai vaihtaa se, AJANVIETE- ja MATKAILUPALVELUT, sinne voisi sitten tulla vähän muutakin.

Sanokaapa onko hyviä ideoita, olen niin puhki juuri nyt että en keksi parempaa.
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 2.10.2006, 19:01

Shocked En mää vaan tiiä.
Kiathal
LähetäLähetetty: 2.10.2006, 17:00

Tapahtumat ja showt.
assa
LähetäLähetetty: 2.10.2006, 14:46

Ei ainakaan minun toimestani, enkä usko että E:nkään. Missä osastolla se oli?
Kiathal
LähetäLähetetty: 2.10.2006, 14:29

Miksi mun tantrahierontailmoitus on poistettu?

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06