Kirjoittaja Viesti
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 25.9.2006, 10:31

Noista ilmojen takana olevista ilotytöistä on kirjoitettu sata viestiä kymmenissä ketjuissa, eli en jaksa puuttua siihen enää.

Laita hyvä mies oma ilmoitus, käy keskustelupalstoilla juttelemassa järkeviä, chateissä voi tavata mukavia ihmisiä... Tietysti tarjolla on myös "oikea" maailma, jossa on mielenkiintoisia vastakkaisen sukupuolen edustajia liikkeellä vaikka kuinka paljon.

Tee aktiivisia (muttei liian) peliliikkeitä, osoita mielenkiintoa järkevällä tavalla ja herkeä valittamasta. Kyllä naisten seuraa saa, jos haluaa ja on valmis panostamaan siihen.


Snadistisadisti@luukku.com
A.D.I.D.A.S.
LähetäLähetetty: 24.9.2006, 23:47

Suurimman osan naisista ei tavi hakea seuraa ilmoituksella muuten ku ansaitsemis mielessä
assa
LähetäLähetetty: 24.9.2006, 23:18

...Ja tämähän ei seuranhakuilmoitus ollut, joten väärällä alueella.
Vieras
LähetäLähetetty: 24.9.2006, 23:12

Hei! Pitääkö tää paikkaansa? Miehet hakevat seksiseuraa, nooh...tietysti se ilmainen pillu olisi aikast kiva juttu...tai ainakin mulle. Ja täällähän on naisilta ilmoituksia jos jonkinlaisia ja maksullisen seksin tarjoaminenhan on täällä kiellettyä ja helppo ilmoitukseen on kirjoittaa mitä vain. Kun sitten vähän paremmin jutustellaan ja tutustutaan niin sitten käykin ilmi että siitä hetkellisestä pimperon nauttimisesta pyydetään kuitenkin jonkinlaista rahallista korvausta. Siispä, onko tää nyt ihan reilua että naiset kuitenkin hakevat miehistä seksiseuraa vain tienaamisen takia, eikö naisista ole muuten kivaa ja nautinnollista saada silloin tällöin kullia ihan vaan hauskanpidon ja nautinnon saamiseksi, ja vielä eri miesten kanssa? Eikö teillä naisilla ole mikään muu mielessä kuin se ainainen v...n rahan vonkaaminen miehiltä? Koittakaa nyt ymmärtää että miehet haluavat pitää hauskaa ihan ilmaiseksi ja kuitenkin turvallisesti.

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06