Kirjoittaja Viesti
Badman
LähetäLähetetty: 27.8.2006, 13:14

Jo pitkäikäisen kokemuksen ja asioiden havainnoinin pohjalta voin sanoa että kahdesta huonosta vaihtoehdosta eli; liitto jossa seksi toimii ja muu mättää, toimii paremmin kuin liitto joka muuten olisi täydellinen mutta seksi mättää.
Jos se seksi ei jo liiton alkuvaiheessa tyydytä jompaa kumpaa, niin on 100% varmaa että se rakastaja/rakastajatar tai syrjähypyt astuu kuvaan mukaan ennemmin tai myöhemmin, ainakin siinä vaiheessa kun tulee joku ryppy rakkauteen ja aukeaa yllättäen joku tilaisuus kokeilla kielettyä hedelmää.
Jos on seksuaalisesti viriili ihminen niin kannattaa pysytellä kaukana ihmisistä jotka eivät sitä ole. Noin niikuin parisuhdemielessä.
cowboi45
LähetäLähetetty: 27.8.2006, 12:32

Mitäs jos tekisit sitä mitä naiset parhaiten osaa......puhua.... Rolling Eyes
Härski
LähetäLähetetty: 27.8.2006, 12:31

Tuota aihetta on sivuttu joissakin tämän kategorian kirjoituksissa, sieltä ehkä löytää vinkkejä.

http://www.seksitreffit.com/forum/viewforum.php?f=19

Muuten toi on vaikea päätös, eli jos seksi on niin tärkeään niin vaihda miestä, jos ei niin jää tuonne. Mutta rakastajan hankkiminen voi tuoda uuden ongelman, monta mahdollisuutta mennä pieleen pidemmällä tähtäimellä.

Mutta onkohan ihan varmaa että olette perustellisesti ja hyvässä ilmapiirissä keskustelleet ongelmasta ja sen mahdollisista aiheuttajista rakentavaan sävyyn?
alien
LähetäLähetetty: 27.8.2006, 10:54

mitä tehdä, rakastan miestäni yli kaiken. kaksi vuotta kohta kimpassa ja harkitsen yhteen muuttamista. kaikki on paremmin kuin hyvin, paitsi olen ainaisessa puutteessa. mies ei halua/kykene tarpeeksi usein. voiko yli hyvä suhde loppua sen takia? vai pitääkö hommata rakastaja?

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06