Kirjoittaja Viesti
Paineessa
LähetäLähetetty: 10.8.2006, 15:45

Minä olen kehitellyt kaluani kymmenisen vuotta ja pituutta on kertynyt lisää 3 senttiä (ennen 18, nyt 21 cm) eli ei kovin kehuttavasti, mutta en ole kyllä ollut ahkerin pumppailija (perheelinen kun olen). Tunnin pumppailun jälkeen kalu on kyllä huiman kokoinen (22 cm pituinen tuubi on aivan täynnä lihaa), mutta vaikutus katoaa noin kymmenessä tunnissa (mutta ei ehkä kuitenkaan kokonaan).
Yksi syy tähän "harrastukseen" on se, että minä ainakin nautin tuosta paineesta kaluni ympärillä, se ei johda orgasmiin, mutta jotenkin sitä ei vaan haluaisi lopettaa. Ja onhan se mukavaa, kun lahkeessa heilahtelee jotakin suurta, edes hetken ja vaimokin tykkää, kun saa tosi isoa !
Boston
LähetäLähetetty: 9.8.2006, 22:14

Mulla on ollut toi ammattikäyttöön tarkoitettu Boston pumppu noin 5 vuotta, täytyy sanoo että on tullu myös tuloksia Very Happy . Se on vaan semmonen juttu että sitä pitää käyttää. Ite käytän pumppua noin 4 - 5 kertaa viikossa vähintään 3 tai 4tuntia kerrallaan,joskus parikin kertaa päivässä Confused . Pituutta ei ole tullu paljoo lisää, ehkä noin pari senttiä, mutta vahvuutta sitäkin enemmän, ei enää etusormi ja peukalo mee yhteen kun varresta puristaa. Mulla on semmonen työ että voin tässä samalla hommailla pumpun kanssa , siihen kun ottaa tyhjön niin siinähän se pysyy aina noin 10-15 minuuttia ettei sitä tarvii jatkuvasti pumpata. Pumppua myy Aikuisten lelukauppa hesassa, se on ainoo joka sitä edustaa suomessa, kaikki muut pumput on leluja Bostonin rinnalla. Mutta se vaatii tosiaan asiaan paneutumista ja pitkäjännitteisyyttä. Tuloksia syntyy kun malttaa tehdä työnsä kunnolla Cool
crow
LähetäLähetetty: 9.10.2005, 3:33

olen käsittänyt että penispumpun idea on imeä munaan mahdollisimman paljon verta, ja samalla venyttää paisuvaista. tiedä sitten tosiaankaan toimiiko ja onko haitta vaikutuksia ja toimiiko kaikilla.
Kiathal
LähetäLähetetty: 30.9.2005, 14:15

Henkilökohtaisia kokemuksia ei ole, koska en tuota pippeliä satu omistamaan, mutta tietojeni ja kuulopuheiden perusteella, en usko ainakaan pysyviin tuloksiin, jotain kasvua voi olla havaittavissa heti käytön jälkeen, mutta pysyvistä tuloksista en ole kuullut koskaan..

Sad
Vieras
LähetäLähetetty: 29.9.2005, 23:02

Saako tyhjiöpumpulla mitään aikaan? Pituutta, paksuutta vai molempia vai ei kumpaakaan? Kellään oikeasti kokemuksia
Vieras
LähetäLähetetty: 29.9.2005, 18:00

Kivespussia ei pidä milloinkaan pumpata. Tuloksena on pahimmillaan erittäin vaikea ja kivulias kivestyrä.
Kivesten täydellinen poisto voi tuolloin olla seurauksena.
Tyhjiöpumpulla ei saavuteta mitään merkittävää penisvarren pidentymistä.
Venyttely ajaa saman asian ja ilman erikoisia laitteita.
Parasta olisi tyytyä siihen mitä luoja on antanut.
JUSkai36
LähetäLähetetty: 29.9.2005, 10:29

Lisätietoa olisi kiva saada vielä asiasta esim. henkilökohtaisia kokemuksia/tuloksia.
Vieras
LähetäLähetetty: 27.9.2005, 18:39

Tigerpumping sivuilla ohjeita.
Kiathal
LähetäLähetetty: 27.9.2005, 14:08

Katseleppas vaikka tantrisia menetelmiä sivulta www.tantralove.kiss.to tai ota yhteyttä helsingissä olevaan Tiikerihoitoon, saat loistavia neuvoja Smile
JUSkai36
LähetäLähetetty: 27.9.2005, 14:06

Mikä olisi sitten parempi tapa penistä kehittää?
Ajattelin itse pumpu ja lypsäysmenetelmää yhdistää Rolling Eyes
Kiathal
LähetäLähetetty: 27.9.2005, 14:03

Penispumppuja on paljon erilaisia, joista osa on tarkoitettu vain masturbointiin. Sexshopeissa osataan yleensä neuvoa näistä pumpuista, jotka ovat peniksen kasvattamista varten.

Penispumpun toimintaperiaate on samantyylinen kuin rintojen kasvatukseen tarkoitettava pumppu, enkä suosittele kyseistä vaihtoehtoa peniksen kasvattamiseen, mutta makuasia, etsi itsellesi paras vaihtoehto. Smile
JUSkai36
LähetäLähetetty: 27.9.2005, 12:29

MIkä olisi hyvä penispumppu? ja toimivatjo ne oikeasti?

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06