Kirjoittaja Viesti
Mrs
LähetäLähetetty: 5.4.2008, 17:26

Sellainen, joka erottuu joukosta. Vahvannäköinen mies, joka astelee varmoin askelin skottihame päällä ja polvsukat jalassa, eikä häpeile itseään eikä hamettaan, vaan karvaiset sääret ja käsivarret loistaen astelee niinkuin kuningas tai muinaisaikojen soturi, Pitkä lainehtiva paksu tukka ja sellainen viikingin näköinen tumma tai vaalee, se saa ihokarvat nousemaan pystyyn. Ja se on sitten jo seksikäs mies.
LeatherGirl
LähetäLähetetty: 22.12.2007, 16:05

Miehen pitää olla treenattu eli jonkin verran lihasta, mutta ei mikään älytön lihaskimppu. Pitkä tai lyhyt, sillä ei niin väliä, mutta jotenkin kropan pitää miellyttää silmää. Monesti lyhyemmillä on vaan paremmat kropat kuin pitkillä. Muutenkin koko olemus ja ilmeet vaikuttaa.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 20.8.2007, 15:37

avuttomana kirjoitti:

Kuitenkin väitän, että jokaisessa ihmisessä on jotakin kivaa ja kaunista, jota voi katsella ja johon voi ihastua. Joten ulkonäköön ei taatusti homma kaadu, vaan kyllä se luonne ja sielujen sympatia viime kädessä ratkaisee paljon.
Olet väitteessä oikeassa. JOKAISESSA ihmisessä on jotain kaunista/komeaa. Se on vain tapa, jolla katsoo ketäkin. Esim. minä näen jonkun naisen erittäin viehättävänä, joka taas siipalle on ihan taviskamaa. Tai joku mies on mielestäni komea ja siippa ihmettelee makuani Shocked

Sikäli homma voi kaatua ulkonäköön, että ihastuu siihen, ei ihmiseen itseeensä. Viime kädessä sielujen kemiat ratkaisee asiat.
avuttomana
LähetäLähetetty: 20.8.2007, 14:25

Chainreaction kirjoitti:
Kysytään tätä naisilta, kun aika usein puhutaan ja kirjoitetaan enemmän siitä, mikä miestä miellyttää naisissa.

Millainen mies kääntää katseesi?
Mihin kiinnität huomiosi, kun näet miehen? Mies kokonaisuutena (tarkoitan ulkoista olemusta, kun sisälle ei heti näe Wink ) päästä varpaisiin vai katsotko ensimmäiseksi haarojen yläpuolelle vai peräpäätä?


Minä kiinnitän ensimmäiseksi huomioni hiuksiin tai kaljuun tai mitä siellä päälaella nyt itse kullakin sattuu olemaan. Sen jälkeen ehkä yleinen olemus, ilmeet, vaatteet ym. kiinnittää huomiota. En mittele päästä varpaisiin vaan ehkä katse pysyy siellä hartialinjassa. Minua viehättää periaatteessa varsinkin pitkät ja vahvan oloiset miehet (ei tarvi mikään bodari olla, vaan sen verran voimaa, että mies jaksaa keskikokoisen morsiamen kantaa kynnyksen yli Smile. En yleensä havainnoi yksityiskohtia, sen takia olen yleensä aika huono tunnistamaan puolituttuja ihmisiä.

Kuitenkin väitän, että jokaisessa ihmisessä on jotakin kivaa ja kaunista, jota voi katsella ja johon voi ihastua. Joten ulkonäköön ei taatusti homma kaadu, vaan kyllä se luonne ja sielujen sympatia viime kädessä ratkaisee paljon.
Tulisydän
LähetäLähetetty: 18.8.2007, 10:56

Tapasin ihan oikean ADONIKSEN Rakastunut2 Rakastunut2 Rakastunut2
Sananmukaisesti *silmät pyörii päässä, järki ei luista, ja himotus on jatkuvaa*
Voi pojat, pitäkää mulle kaikki ulokkeet pystyssä!
Ujo-piimä
LähetäLähetetty: 12.4.2007, 14:40

Asiantunteva mies vetoaa muhun. Joku, joka tietää omasta alastaan paljon. Ihastun helposti asiantuntijatehtävissä oleviin, tai muuten vain taitaviin miehiin. Myös rento luonne vetoaa -jos on helppo jutella ja toinen tekee positiivisen vaikutelman, niin helposti sitä hetken päästä ajattelee, että "minkähänlainen mahtaa herra olla sängyssä" Wink

En pidä uniformuista tai virka-asuista, mutta haalarit on pop. Siis normaalit työhaalarit (ja miksiköhän oon ajautunu miesvaltaiselle alalle, missä miehet on pääasiassa haalarit päällä...? Embarassed ) .

En ihastu yleensä ensi tapaamalla, vaan hetken tuttavuuden jälkeen. Silloin tunne iskee yhtäkkiä, kun huomaa, kuinka mukava toinen onkaan. Toisinsanoen siinä vaiheessa kun mut saa nauramaan ja juomaan vielä sen santsikupinkin kahvia, niin tod.näk mielessäni riisun jo keskustelukumppania Razz

Eli muhun ei tuo huoliteltu ulkönäkö välttämättä iske, vaan myös työtään tekevä mies voi olla houkutteleva. Jos on siis hyvä, siinä mitä tekee Cool
BigBigGirl
LähetäLähetetty: 4.4.2007, 22:03

Ehdottomasti kuuromykkäviinakaupanomistaja Exclamation
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 4.4.2007, 14:21

Fireheart kirjoitti:
...aniharva pääsee kokemaan ja näkemään.
Nykyisin yhä harvempi, minkä tien valitsin omasta vapaasta tahdostani. Katsotaan, miten elämä tässä vielä heittelee, toivottavasti tilanne vakautuu toivotulla tavalla.
Vaikka se sitten merkitsisikin muutosta aiempaan elämäntyyliini.

"As I have seen the advantages of quantity, I have begun to believe in quality instead."


Snadistisadisti@luukku.com
Tulisydän
LähetäLähetetty: 4.4.2007, 14:13

Sadistinen Mies kirjoitti:

Välillä kun katson peiliin ihmettelen mitä naiset voivat minussa nähdä. Naama on kirveellä veistetty ja turhat kolot korjailtu lekalla.
Miksi sitä ihmettelet, mulle asia on päivänselvä. Olet omaperäinen, suorasanainen, rehellinen, lämmin ystävä. Sinussa on jotain sellaista, mitä naiset tahtovat saada selville, mystistä, mutta jonka, ehkä, aniharva pääsee kokemaan ja näkemään.
Jo kirjoitustyylisi ja tapasi puhuvat puolestasi, Sadistinen Darling Jess!
H@nsu_
LähetäLähetetty: 4.4.2007, 13:57

Miehen tulee olla raamikas,miehen näköinen mies ! Mielellään parikytsenttii itseeni pidempi,tummaverinen.Koko olemukseen kiinnitän ensimmäisenä huomiota.Käyttäytymiseen ja silmiin kiinnitän ensimmäisenä huomioo Smile
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 3.4.2007, 9:54

Palatakseni hetkeksi aikaa ketjun alkuperäiseen aiheeseen, eli millainen mies sytyttää/kiinnostaa....

Kysymys oli tietty suunnattu naisille, mutta vastaan siihen silti, koskapa pidän myös miehistä.

Hoikat pojat ovat minulle mieleen, ei mitään tyttömäistä kuitenkaan. Jotenkin se söisi jonkun verran jutun juonta. Fyysisellä tasolla siis itseeni verrattuna alisteinen. Kumma juttu sinänsä, että miesten suhteen olen paljon nirsompi, kuin naisten. Mikähän taika siinäkin on.

Välillä kun katson peiliin ihmettelen mitä naiset voivat minussa nähdä. Naama on kirveellä veistetty ja turhat kolot korjailtu lekalla.
Yläkroppa alkaa olla niin musteessa, ettei kohta osaa sanoa kuin hajusta, onko likainen vai ei. (Tosin itse pidän tatuoinneistani kovasti...) Köyhästä talosta kun on vielä kotoisin, niin persekin on tehty kahdesta palasta.

Tulee vain väkisinkin mieleen vanha rallatus: "Ei muotoni silmiä hivele, en mallina leipääni ansaitse. En kauneuden ole perikuva, itse asiassa olen helvetin ****."
- Lapinlahden linnut -

Mutta niin kai se on, että ulkonäkö ja viehättävyys on paljolti katsojan silmässä.


Snadistisadisti@luukku.com
XENA
LähetäLähetetty: 24.1.2007, 19:40

[quote="Tulisydän"]
XENA kirjoitti:
Tulisydän kirjoitti:

[color=cyan]tuo Härski on niin (ynseän)kiireinen, että se ajaa aina kun ohi...:jakatta:
Juu, oishan tuo kivaa antaa Härskit kyytiä Wink
Valitettavasti hän on vain niin kiireinen, että mä en ainakaan enää yritä - olkoon missä haluaa! Jätä sinäkin hänet pois laskuista. Katso hänen allekirjoitetaan, mitä hän siinä kirjoittaa!
... Laughing hehh.... :repeää: ..sovittu Laughing
Tulisydän
LähetäLähetetty: 24.1.2007, 15:37

XENA kirjoitti:
Tulisydän kirjoitti:

tuo Härski on niin (ynseän)kiireinen, että se ajaa aina kun ohi...Jäkättää
.....tsau... Laughing pääset .pääset..... Razz .....annammeko Härskille yhdessä sellaisen kyytiin että ......hänen tukka nousee pysty Peukku ......ja ehkä ......:repeää: (sry, että ei ollut ennen rek.)
Juu, oishan tuo kivaa antaa Härskille kyytiä Wink
Valitettavasti hän on vain niin kiireinen, että mä en ainakaan enää yritä - olkoon missä haluaa! Jätä sinäkin hänet pois laskuista. Katso hänen allekirjoitustaan, mitä hän siinä kirjoittaa!
XENA
LähetäLähetetty: 23.1.2007, 17:35

Tulisydän kirjoitti:
.....
Juu, ei tää liian vakavaksi forumiksi saa heittäytyä, Tsoukki on aina tsoukki Laughing
Oiskos mahdollista päästä sun Bemariin, kun tuo Härski on niin (ynseän)kiireinen, että se ajaa aina kun ohi Wink Question
.....tsau... Laughing pääset .pääset..... Razz .....annammeko Härskille yhdessä sellaisen kyytiin että ......hänen tukka nousee pysty Peukku ......ja ehkä ......:repeää: (sry, että ei ollut ennen rek.)
Tulisydän
LähetäLähetetty: 23.1.2007, 16:21

**** kirjoitti:
..... Laughing ..vai vakavaa foorumi Laughing ..ok-foorumi kyllä mutta entäs sa...... Rolling Eyes ....vaikka itselläkin BMW pihalla -en ota kaikkea vakavasti... Embarassed ....mitä jos ajetaan kilpaa Laughing .....no joo..mut sa varmasti voitat Embarassed

Juu, ei tää liian vakavaksi forumiksi saa heittäytyä, Tsoukki on aina tsoukkia Laughing
Oiskos mahdollista päästä sun Bemariin, kun tuo Härski on niin (ynseän)kiireinen, että se ajaa aina mun ohi Wink Question

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06