Kirjoittaja Viesti
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 12.8.2006, 11:59

En niele, en sitten varkilla. Se maistuu niinqu niin karvaalle ja happamalle, että saa muutenkin kurlailla puoli tuntia ukkelin hymistessä tyytyväisenä vieressä.

Enkä sylje sitä edes salattiin, broisku on sitä varten. Rolling Eyes
Boston
LähetäLähetetty: 12.8.2006, 10:42

Eliksiiri kirjoitti:
Salaatti on parasta, kun siihen yhdistää vähän proteiinia! Ja siitä tulee kylläiseksi ilman ähkyä. Niin.


Yks nainen sanoi kerran että se nielee koko mällin Confused aina kun se ottoo suihin siinä kun on sitä proteiinia ja se pitää ihonkin sileenä, tulee niin tyttömäinen olo Wink
cowboi45
LähetäLähetetty: 12.8.2006, 0:22

Muistan joskus lukeneeni että spermassa olisi pari mg proteiinia...tai sitten mä toivon vaan niin Rolling Eyes Smile
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 11.8.2006, 22:52

Salaatti on parasta, kun siihen yhdistää vähän proteiinia! Ja siitä tulee kylläiseksi ilman ähkyä. Niin.
cowboi45
LähetäLähetetty: 11.8.2006, 21:32

Anonymous kirjoitti:
ehdottaa miesystävälleni, että saan maata kaikkien kanssa vaikka olen parisuhteessa - vetoan tuohon salaattikulhoteoriaan...

Vai haluaako ketjun aloittaja, että hänen vaimonsa/tyttöystävänsä olisi yleinen salaattikulho, josta kaikki miehet käyvät vähän kaapimassa kun nälättää...
Salaatti ei paljon nälkää vie...ainakaan mulla Wink
Vieras
LähetäLähetetty: 11.8.2006, 19:42

ehdottaa miesystävälleni, että saan maata kaikkien kanssa vaikka olen parisuhteessa - vetoan tuohon salaattikulhoteoriaan...

Vai haluaako ketjun aloittaja, että hänen vaimonsa/tyttöystävänsä olisi yleinen salaattikulho, josta kaikki miehet käyvät vähän kaapimassa kun nälättää...
Chainreaction
LähetäLähetetty: 11.8.2006, 17:00

pettäjämies: Miksi sinun pitäisi aina saada se nainen, jonka haluat? Lienet tietoinen, että kaikki naiset eivät ole samanlaisia, miehistä puhumattakaan.

Tiedossani ei ole yhtään hyvää ja perusteltua syytä, miksi yleensä pitäisi ollakaan vieraan ukkomiehen kanssa tai pettää elämänkumppaniaan, rakastaan, lapsiaan. Pettämiseen tai yleensä vieraan ukkomiehen kanssa sekstailuun kaikilla ei ole tarvetta eikä siihen riitä se, että sinä olet niiiiinnnn ihana, komea, naisten unelmamies (?). Jos elämäsi perustuu ensisijaisesti seksiin, naisten kaatoon (vaikka onnistuuhan se seisaaltakin) ja siihen, että aina saat sen mitä haluat, arvomaailmasi on syvältä ja erittäin kapea Evil or Very Mad Yäk ja tuleva oksennus!

Kirjoituksestasi tuli mieleen, että vaimosi ei varmaankaan tiedä pettämisistäsi ja pelehtimisistä toisten naisten kanssa. Tai sitten teillä on todella avoin liitto (epäilen tätä, kun retostelet noin ylväästi omasta naisten kaadosta ja kirjoitat pettämisestä). Ja jos käy vieraissa yhteisestä sopimuksesta, ei kyse ole pettämisestä vaan puolisot ovat keskenään sopineet vieraissa käynnin olevan ok.

Kuten assa aikaisemmin mainitsikin, sinun tapauksessasi olisi parempi olla sinkku. Näin vapautuu vastuusta puolisoa kohtaan. On helpompi erota kuin pettää ja jäädä kiinni ja maksaa siitä tuplasti (ei koske kaikkia, koska toiset antavat anteeksi ja jatkavat toivoen parannusta). Sitten on nettien keskustelupalstoilla miesten kirjoituksia, joissa he valittavat, kun vaimo jätti, kun selvisi, että mies on pettänyt. Ristiriitaista mielestäni. Miksi mies valittaa erosta pettämisen jälkeen, kun mies haluaa pettää ja haluaa, että se sallitaan, mutta naisen pettäessä tuleekin stop --> kyllä minä saan pettää, mutta ei vaimo/nainen. Omituista Confused

Nämä ovat ihan omia ajatuksiani enkä tiedä mitä muut sinusta ajattelevat. Katson, että nyt on aika lopettaa näin vakava kirjoittaminen, kun tuntuu, että savu alkaa nousta korvista. (tähän toktok- ja rähinä-hymiöt)

Onneksi kaikki miehet eivät ole samanlaisia kuin pettäjämies. Toisilla on yksinkertaisesti parempi arvomaailma ja elämä kunnossa. Rolling Eyes
Vieras
LähetäLähetetty: 11.8.2006, 13:35

Ei tuolla ole minun kokemusteni mukaan mitään merkitystä, onko mies varattu vai ei, mutta ei siitä kannata turhan suurta ääntä pitää, eikä eteenkään syytellä vaimoa huonosta seksielämästä tai pihtaamisesta. Jos mies on reiluntuntuinen ja kertoo avoimesti olevansa varattu, muttei puhu puolisostaan, niin seuran saaminen on yhtä helppoa/vaikeaa kuin sinkkuna. Mielestäni monet naiset saavat lisänautintoa, kun iskevät ukkomiehen. Ilmeisesti se, että tuntuvat itsensä paremmiksi kuin miehen vaimo on joillekin naisille tärkeää henkisesti.
cowboi45
LähetäLähetetty: 6.8.2006, 22:00

mitä tohonkin sanois ...naiset on katalia ja salaattikulhot nousevat kapinaan Wink
Badman
LähetäLähetetty: 6.8.2006, 18:51

pettäjämies kirjoitti:
Sitä minä vaan ihmettelen, että miksi naiset ei halua olla varattujen miesten kanssa siitä syystä, että ovat solidaarisia toisille naisille. ?


Empä ole moista itse hoksannut, minä olen enempi huomannut päinvastaista ja pidän aina sormusta kun käyn kapakassa. Olen pelannut niin sinkku kuin varattujenkin naisten kanssa ja olen huomannut että varatuilla miehillä on jopa parempi flaksi kuin sinkkumiehillä.

Mitä taas nainen miehelle sanoo on aivan eri asia. Naiset kun eivät onneksi kyllä lauo päin naamaa kaikkea mitä ajattelevat.
Tuo "en lähde ukkomiesten matkaan" voi merkitä esim.
-en lähde kanssasi vaikka olisit sinkkukin.
-jos olet tarpeeksi sinnikäs niin voin tehdä poikkeuksen.
Eikä kukaan nainen nyt halua antaa sellaista ensivaikutelmaa että paneskelen kaikkien kanssa jotka sitä hoksaa pyytää.
assa
LähetäLähetetty: 6.8.2006, 16:28

Pointti on siinä, ettei tuota asiaa todellakaan voi yleistää. Sekä meitä miehiä, että naisiakin on moneen junaan...
pettäjämies
LähetäLähetetty: 6.8.2006, 14:28

Kiitos vinkistä. Tuskin olisin pystynyt tuota sinkkuksi hankkiutumista itse keksimään edes vuosikausia syvällisesti fjoosan olemusta pohdiskelemalla. Tämä solidaarisuusasia on kumminkin vain niin käsittämätön veto, että olisin kaipaillut siihen jotain selvitystä. Tosin tarkemmina ajateltuna onhan meillä miehilläkin yleensä sellainen systeemi, että kavereiden tyttöystävien kanssa ei joogata. Tällä lailla ajateltuna naiset on siis solidaarisia kaikille naisille, mutta miehet (yleensä) vaan kavereilleen. Paitsi, että käytännössä esim. minua on tullut vonkaamaan juuri kavereiden tyttöystävät. Eli naiset on käytännön valossa solidaarisia kaikille naisille, paitsi kavereilleen.
assa
LähetäLähetetty: 6.8.2006, 14:07

Mitä ideaa on moista itkeä. Jokaisen naisen oma valinta, haluavatko vehdata varatun miehen kanssa vai eivät.

Jos tuo muodostuu pillunsaamisellesi suureksi ongelmaksi, hankkiudu sinkuksi.
pettäjämies
LähetäLähetetty: 6.8.2006, 14:00

No tokihan salaattikulholla on hehkeämpi tunne-elämä kuin esim. minulla. Pyydän anteeksi kaiken maailman salaattikulhoilta, pyyds pyyds Embarassed . Verrataan nyt sitten sitä solidaarisuutta ihmiseen, vaikkapa Tarja Haloseen. Miten naisen mielestä Tarja Halonen voisi olla muka presidentti, koska se sama tyyppihän on myös naapurin Ritvan presidentti. Yäk! Petosta!
Eliksiiri
LähetäLähetetty: 6.8.2006, 13:51

Crying or Very sad Mää sitten inhoon tommosia, jotka vertaa ihmistä tunteineen salaattikulhoon! Crying or Very sad

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06