Kirjoittaja Viesti
assa
LähetäLähetetty: 8.7.2006, 9:29

Eiköhän tuo ole pikemminkin tapauskohtaista, kuin tissien koosta johtuvaa. Toiset tykkää enemmän hivelystä, toiset puristelusta, toiset eivät hommasta juuri kostukaan.
Feline
LähetäLähetetty: 8.7.2006, 7:22

Vaikea sanoa kun ei ole koskaan ollut pieniä tissejä. Razz
Härski
LähetäLähetetty: 8.7.2006, 0:55

Äänestyksestä puuttui vaihtoehto että isot tissit nauttii hyväilystä enemmän, eikä se edes teoriassa ole mahdollista kun sitä ei laitettu vastausvaihtoehdoksi?

Veikkaan ettei koolla ole tuossa merkitystä.

Mutta tuohon ongelmaasi, miten saat suorituksen kehän katkeamaan. No, jos/kun sulle käy niin että oikein kovasti yritä parhaasi kaikilla elämänalueilla jonkun tytön/naisen suhteen josta oikeasti pidät (muutenkin kuin seksin suhteen) ja hän sitten pettää ja jättää oikein kunnolla niin eiköhän se suorituksen kehä siitä ala helpottamaan.
LÄHEISYYTTÄ EIKÄ SYYTTÄ
LähetäLähetetty: 8.7.2006, 0:03

tuntoherkkyys pienemmissä rinnoissa parempi-ainaki mun kokemusten mukaan! onko isot yliarvostettuja??
Mä ainaki saan sitä paremmat kiksit itekkin,mitä enempi saan naisen nauttimaan,jos nainen ei jostain syystä joku kerta laukeekkaan oon itselleni vihainen ja omatkin orgasmit menee kuin hukkaan,tuntuu ettei mulla ole oikeutta nauttia niistä!välillä mietin onko se aivan normaalia-Kommentteja! miten saada semmoinen suorituksen kehä katkeen?

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06