Kirjoittaja Viesti
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 29.7.2006, 21:42

Riippuu varmasti ihan miten iso nainen olet. Kyllä kohtuullisen pyöreän kanssa on onnistunut ihan vaivatta. Tosin kuten jo aiemmin on tullut esille, polvet kipeytyivät aika nopeasti ja jouduimme sitten vaihtamaan asentoa.

Snadistisadisti@luukku.com
JutkaJaKunkka
LähetäLähetetty: 17.7.2006, 20:20

pitäisi onnistua, mutta ongelmia ovat oikean asennon löytäminen,
ja rasitus polviin ja reisiin, joka painavammalla ihmisellä on suurempi kuin kevyellä ( kuulemma ). painosta ei ole asennossa niin ongelmaa.
Härski
LähetäLähetetty: 6.7.2006, 23:54

Riippuu varmaan miehestä, mutta XXXL naisen paino on aika pehmeää ja laajalle jakautunut, eri asia on jos seisoisit miehen vatsan päällä, mutta jos istut tms niin paino jakautuu laajalle ja varmaan jaloillasikin kannatat samalla jonkun verran.

Saa olla aika heiveröinen mies ettei onnistu.

Välillä tuntuu siltä että oikein laihojen naisten kanssa sattuu enemmän kun niillä lonkan luut tai takapuolen luut paistaa läpi ja osuu omana kehoon (luut on aika kovia).

Mutta kysy mieheltä sattuuko, veikkaan ettei häiritse. Kokeiltaa varovasti Cool
misu_85
LähetäLähetetty: 6.7.2006, 22:55

mä olen aina miettinyt sitä että miten voi pystyä ratsastamaan jos on hyvin tukeva nainen?? auttakaa mua. haluaisin kokeilla ratsastusta mutta pelottaa että mie painan liikaa. oisko se mitenkään millään tavalla mahollista edes kokeilla.

help me!!

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06