Kirjoittaja Viesti
assa
LähetäLähetetty: 3.10.2005, 15:00

Pohditaanpa. Luonnollisesti tässä ei yksin minun päätökseni riitä, vaan pitäisi tuon paremman puoliskonkin innostua asiasta. Pidetäänpä perhepoliittinen neuvottelu jossain vaiheessa... Cool
Härski
LähetäLähetetty: 3.10.2005, 14:58

assa kirjoitti:
Eikö tuonen Omakuvaan voi saada enempää levytilaa? Idea

No eihän levytila ole mikään ongelma.

Mutta me ajateltiin ettei kukaan ilmaiseksi haluaisi laittaa niin paljoa kuvia tonne. Me ollaan ostettu isompia kuvaeriä ja kotivideoita ihan rahalla halukkailta ja laitettu niitä mm www.seksitreffit.net pysyviin gallerioihin. Eikös tollanen kiinnosta että saisit rahaakin niistä?

Varsinkin kotivideot on kova sana. Ja näyttää siltä että asut tässä lähellä, niin voidaan vaikka lainata videokameraa jos on siitä kiinni?

voit kirjoitella webmaster@seksitreffit.fi jos haluat myydä kuvasarjoja tai kotivideoita
assa
LähetäLähetetty: 3.10.2005, 13:09

No ainakin minun/meidän kuvamme...

Tässä juuri pohdiskelin että pitäisi varmaan tuota kuvaamista alkaa harrastamaan lisääkin. Vaikkei tuo emäntä nyt mikään maailman upein kropaltaan ole, niin tissiä ja peppua sillä ainakin riittää - siitähän suomalaiset miehet taitaa tykätäkin Wink

Jos vaikka vähän alusvaatesettejä jne. Harmi vaan kun tämä Streffien Omakuvan tila tulee heti vastaan, ei tuo 1024kb paljon riitä. Pitäisi kehittää sitten kuville joku toinen luotettava hostaus.

Eikö tuonen Omakuvaan voi saada enempää levytilaa? Idea
Zulu
LähetäLähetetty: 16.9.2005, 11:45

Maailma muuttuu,onneksi?
Upeita kuvia ja osa varmasti aitoja?

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06