Kirjoittaja Viesti
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 4.8.2006, 16:48

Lainaus:
Mun mielestä se vaan on niin että jos on itselleen valinnut kumppanin niin pitäis myös pysyä päätöksessä. Onhan ihmisillä eri käsityksiä asiasta eikä voi sanoa että yksikään niistä olisi oikea.


Olen samaa mieltä kumppanin valinnasta ja siinä päätöksessä pitäytymisessä, niin kauan kuin se on järkevää. Väkisin ei mitään suhdetta tietenkään pidä jatkaa, mitä et varmastikaan tarkoittanutkaan. Minulla on valittuna elämänkumppani, jonka kanssa olen päättänyt jakaa loppuelämäni, mikäli se vain on suinkin mahdollista.

Kuitenkaan emme jaa valtaväestön ...-/kristillistä moraalikäsitystä, joka rajoittaa ihmisen seksuaalisen kanssakäymisen vain yhteen ihmiseen. Jokaisella on ja tulee olla oikeus tehdä omat valintansa ja elää periaatteidensa mukaisesti (kunhan ne eivät suoranaisesti vahingoita muita).


Snadistisadisti@luukku.com


*Siveys on luonnottomin seksuaaliperversio*
-T
LähetäLähetetty: 31.7.2006, 20:45

Mun mielestä se vaan on niin että jos on itselleen valinnut kumppanin niin pitäis myös pysyä päätöksessä. Onhan ihmisillä eri käsityksiä asiasta eikä voi sanoa että yksikään niistä olisi oikea.

Jos naiseni ilmottaisi haluavansa seksiä jonkun toisen kanssa, joutusin kyllä kylmästi laittamaan hänet valinnan eteen. Kyllähän sitä ymmärtää jos sinkkuna haluaa varattua...se on sitten oma asia jos parisuhteessa oleva siihen sortuu.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 31.7.2006, 20:09

Lainaus:
Niinno, onhan meitä moneen lähtöön. En vaan osaa ymmärtää niitä jotka harrastaa varattuna seksiä muiden kanssa, luvan kanssa tai ilman. Toiset tykkää, toiset ei.

Minkäs sille teen jos asia tuo pintaan vihan tunteen..


Hmmm... Ymmärrystä vailla? Wink

Mutta siis asiaan. Haluaisin vähän tarkennusta, tuleeko sinulle vihantunteita ajatuksesta oman puolison pettämisestä vai herättääkö muidenkin toiminta samanlaisia fiiliksiä?


Snadistisadisti@luukku.com
-T
LähetäLähetetty: 31.7.2006, 18:20

Niinno, onhan meitä moneen lähtöön. En vaan osaa ymmärtää niitä jotka harrastaa varattuna seksiä muiden kanssa, luvan kanssa tai ilman. Toiset tykkää, toiset ei.

Minkäs sille teen jos asia tuo pintaan vihan tunteen..
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 31.7.2006, 16:02

Tässähän ei ollutkaan kyse pettämisestä, vaan siitä harrastaako seksiä varattujen kanssa. Oman puolison luottamuksen pettäminen on ihan eri asia, enkä toivo koskaan olevani niin heikko, että sen tekisin. Tässäkin täytyy muistaa, että jokaisella parilla on omat pelisääntönsä ja toimintatapansa joiden mukaan eletään. Se puolestaan on asia, johon muilla ei ole nokan koputtamista.


Snadistisadisti@luukku.com
Vieras
LähetäLähetetty: 31.7.2006, 8:52

Mulla ainakin on aina ollut sellanen olo asiasta, että se on melkeinpä pahinta mitä toiselle voi tehdä, siis pettäminen. Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä tunnetilaa, joka mulle tulee kun ajattelen asiaa. Vihaa ja raivoa.

En vaan edes kestä ajatella jotain toista ihmistä antamassa mielihyvää omalle naiselle(tässä tapauksessa). Jos usein tykkää harrastaa varattuja/pettää omaa, eikö kannattais vaan pysyä sinkkuna? Mielestäni kukaan ei ansaitse tulla petetyksi, oli sitten miten huono tahansa tyydyttämään partnerinsa tarpeita.

Jos joku sinkkuna oleva ihminen ehdottaa varatulle seksiä, se on ihan sen varattuna olevan moka jos suostuu. Turha selitellä partnerille "että kun se ehdotti sitä!!". Ymmärrän täysin sen hetkellisen jännityksen jonka siitä voi saada, mutta musta se vaan on asia joka saa isonkin miehin itkemään.

Ihmisiä on moneen lähtöön, en vaan itse pysty hyväksymään asiaa, oli taustalla mitä tahansa.

PS. Ei, en ole aikasemmin täällä osallistunut mihinkään keskusteluun (lukenut toki kymmeniä ja kymmeniä), aihe vaan sattu olemaan niin arka mulle että oli pakko saada sanoa jotakin.
Snadistisadisti
LähetäLähetetty: 30.7.2006, 23:28

Onpahan kyssäri. Itse asiassa paneskelen ihan vakituiseen varatun naisen kanssa. Hän on vaimoni. Tämän lisäksi joskus on tullut seukkaaviin sekaannuttua, mutta heidän aloitteestaan. En jaksa ottaa stressiä jonkun toisen moraalista, jos en minä nai niin kyllä joku muu siihen hommaan löytyy. Kaverien muijiin en sekaannu, enkä aviossa oleviin. Jälkimmäinenkin on pääasiassa kunnioitusta avioliittoa kohtaan. (Mistähän sekin johtuu...?) Kimppakiva on sitten asia erikseen.


Snadistisadisti@luukku.com
hudaa
LähetäLähetetty: 17.7.2006, 16:11

Eliksiiri kirjoitti:
Pettämisen syyt ovat yleensä erilaisia miehillä ja naisilla; toiset pettää sen hellyyden ja hyväksynnän vuoksi, toiset halajavat vain panoa. Äidit taas haluavat monesti unohtaa kodin hetkeksi, kun taas miehet haluavat unohtaa sen äidin hetkeksi. Onhan näitä, jokainen etsiköön sen oman syynsä. Kaikki ovat mielestäni huonoja tekosyitä, mutta osa kuitenkin anteeksiannettavia.

Mielestäni pettäminen on kuitenkin inhimillistä; myös petetyksi tuleen tulisi monesti katsoa itseään peilistä. Harvoin se kumppani vieraisiin lähtee, jos parisuhde on täydellinen.


Jää askarruttamaan tuollainen käsite kuin "pettämisen syyt". Kas kun ajattelen, että seksi on niin perusbiologinen käyttäytymisen muoto kuin voi olla, niin itse pettäminen tapahtuu ilman mitään mietittyjä järkisyitä, ja kaikki ne syyt, millä sitä sitten perustellaan, on oikeasti keksittyjä, enemmän tai vähemmän uskottavia todellisten käyttäytymismotiivien peittelyjä.
Siispä, jos vastaani kävisi selvästi halukas, lisääntymisikäinen ja olemuksellaan hedelmällisyyttä osoittava nainen Smile , mahtaisin olla hyvin vähän miettimässä sellaisia olevaisuuden avaruudellisia akseleita, joihin nojaamalla päätyisi pettämisratkaisuihin siveellisyyden vaalimisen sijasta. Todennäköisesti tulisi paineltua päätä pahkaa panopuuhiin, mistä voisi tuokion suuresti riemuita, ja jälkikäteen mielihyvällä muistella. Kotona ei aiheesta tietenkään voisi mitään mainita, siitähän tulisi vain pahaa mieltä, vaikka puolisko onkin usein sanonut, että minun pitäisi hankkia rakastajatar. Kun mitään ei tuo ilmi, hyvät kokemukset vain piristävät kotiseksiä myös.

Tuo lainauksessa mainittu "täydellinen parisuhde" on myös mielenkiintoinen käsite. Jään pyörittelemään noita avaruusakseleita, josko sellainen ilmiö jossain todellisuudessa oikeasti olisi mahdollinen.
Caligula
LähetäLähetetty: 17.6.2006, 15:27

Sinkkujen pisteytykseen en osaa oikein kommentoida, mutta kaikki mun tapaamani naiset joiden kanssa on tullut pelehdittyä, ovat olleet varattuja Shocked Omaa kotihengetärtä lukuun ottamatta Wink

Mitä lie tämä kertoo meistä rakkaista miehistä Shocked
cowboi45
LähetäLähetetty: 15.6.2006, 21:00

tuossa on se miesten ja naisten ero ....itse tunnen sympatiaa näiden tyyppien puolesta ...koska en tiennyt naisten olevan varattuja Mad Rolling Eyes
Sue
LähetäLähetetty: 15.6.2006, 13:01

Minä nussin ennen ketä huvitti. En tuntenut mitään syyllisyyden tuskaa siitä että toisen vaimo/tyttöystävä saattoi odottaa kotona tietämättä mistään mitään. Omatuntoa ei kolkuta.
Nyt kun on oma mies niin takuulla menis polvilumpiot siltä joka mun ukkoon koskis... Embarassed
Jonna
LähetäLähetetty: 14.6.2006, 0:31

Usein sanotaan, että miehet hyppii minne sattuu mutta kertokaapa naisetkin omat kokemuksenne.... niin sinkut kuin varatutkin.

*******************************************
Kyllä ne pomppivat vieraissa ihan samanlailla miehet niin kun naisetkin ! Omaa kokemusta on molemmista ...
************************************ ******

Saako sinkut lisäpisteitä jos onnistuu "kaatamaan" varatun miehen?
**********************************************
Mitä ihmeen lisäpisteitä ??Jos pisteyttää seksisessioitaan ni ei kai ne pisteet tule siitä onko se toinen varattu vai ei.Luulisi näiden "pisteiden kerääjien" pisteyttävän sen seksin mukaan... vai ?
**********************************************

Itse luulen, että niin miehet kuin naisetkin hyppii vieraissa jos niikseen tulee... ei vain miehet.
***********************************

Kuten juuri mainitsin...samaa mieltä ollaan tääläkin päässä.
Cool
helena
LähetäLähetetty: 13.6.2006, 11:50

itselläni kävi sellainen säkä, että olin lähdössä tyttöjen iltaan baariin ja mieheni sanoi yllättäen haluavansa minun saavan vierasta, naurahdin ja kysyin etkö tulisi mustasukkaiseksi moisesta, en tietenkään kunhan tulet kotiin takaisin ja kaikki jatkuu kuten ennenkin. Minua on joskus kiehtonut ajatus miltä tuntuisi viidentoista avioliittovuoden jälkeen saada vierasta enkä sitten tyrmännyt ajatusta siltäseisomalta. No ilta meni miten meni ja kotimatkalla törmäsin sitten mieheen joka ehdotti ensin saatille pääsyä mutta miellytti minua ja kysyin ettenkö itse pääsisi saattelemaan häntä kotiin, aivan kaikkea en jaksa kertoa, mutta vedin housut jalkaan lähtiessäni ja mieheni sai mitä toivoikin todisteet valuivat pitkin reisiäni enkä muista koska oisimme rakastelleet mieheni kanssa yhtä rajusti kuin sinä aamuna kun saavuin kotiin eikä mustasukkaisuudesta ollut mitään puhetta silloin eikä vieläkään..
Myrcc
LähetäLähetetty: 13.6.2006, 10:23

Viime-aikoina (lue viimeiset 1,5 vuotta) on tullut sotkeuduttua vain naimisissa oleviin naisiin. Niissä on aina se hyvä puoli, että jos ei halua kattoa naista turhan pitkään, niin ota varattu nainen. Niiden pitää mennä kotiin suht äkkiä, ettei epäilykset herää... Laughing
cowboi45
LähetäLähetetty: 12.6.2006, 22:16

Onhan tuota tullut pari kertaa varattuun sotkeuduttua..siis naiseen, toinen haikailee edelleen perään .pisteistä en osaa sanoa kun en niitä keräile.Yleensä kyllä kun varattuna liikkuu niin kyllä naiset aina röyhkeästi tulee iskemään ...en kyllä ole huomannut että miehet semmoista tekis Embarassed ..jos ravintolassa joku tullut exää (aika hyvännäköinen )iskemään jos itse ei ole paikalla ,mutta kyllä ne lähtenyt kun tullut paikalla ...ihan omin jaloin Wink

Powered by phpBB and Ad Infinitum v1.06